geldim geldim sonunda ohhh
Yazılanları bilemicemde şu adet gelmesin diye dua ediorm bennnnnnnn
inşallah bakalım alayımda sonucu yazarım kesin
tutma sakın idrarını enfeksiyon riski çok çok fazla hamilelik döneminde...
Cnm bende sabırsızdım her ay iki gün bile gecikse gider hemen test yaptırrıdım sonuç husran haklısın aslında bırak bi kaç gün geçsin eşinide heveslendirme
Yazılanları bilemicemde şu adet gelmesin diye dua ediorm bennnnnnnn
canım belirtilerini yazarmısın bizeeee. bide özellikle çalışma yaptığın bi gün varmı. yumurtlama gününü falan takip ediptemi yaptııın.
öyle deme öyle deme zaten bi kaç gündür sıkıntılı alt takımkorkarım ben
haha sana fon açarız burada para toplarızKızlar alemsiniz b.sayar karşısında gülüyorum görende manyakmıdır nedir dicek Bayıldım bu fikree Bağış toplamam lazım çünkü bizim bina 14 katlı epey tül masrafı olacak
aynennn ya ben de yetişemiyorum uf yaaayetişeeeeeeemmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla arkadasım pek bi belirti hissetmedim.bel ve kasık ağrısı standart zaten.adet olcam sandım bide çok uyur oldum onun dışında bişy yokto yani.yumurtlama dönemini de takip ettim yaa kaç aydır onla uğraşıyoz zaten:)) 9,11,13,14,17.günlere dikkat ettim işte.
valla arkadasım pek bi belirti hissetmedim.bel ve kasık ağrısı standart zaten.adet olcam sandım bide çok uyur oldum onun dışında bişy yokto yani.yumurtlama dönemini de takip ettim yaa kaç aydır onla uğraşıyoz zaten:)) 9,11,13,14,17.günlere dikkat ettim işte.
canım bugün batım olduğunu filan bilmiyor eşim.. hiç çaktırmıyorum ona..
çok fazla su iç ve çişini tutma geçer...benim de önceden çok enfeksiyon geçirmişliğim vardı koruyamazdım kendimi ama şimdi ekstra dikkat ediyorum çamaşırlarımı yüksek ısıda ayrı yıkayıp bi de ütülüyorum
Ay canım inşallah kırmızıların gelmez de güzel haberler verirsin bizeee
ben de çok su içiyorum kiii bende çok dikkatliyim ama tekefonlara bakıyorum diye bazen tutuyorum kendimi
idrar tutmak normalde de zararlı. sen daha dikkatli ol bebişin etkilenmesin dimi annesiii
Hıımmm 2 günde bir çalıştın yani bende öyle inşallah tutmuştur...
Bu arada sayfa 1515 ti tabii ben yazana kadar değişmediyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?