canım benim çok sevindim senin adına ben annemi görmeyeli nerdeysa 1 sene olacak çoookkk özledimmm
kızlar ben çıkıyorum bırazdan mesai biticekkk.. pazartesi inşallah benim kırmızılar gelmezde kan tahlili yaptırırım da yüksek yüksek değerlerim cıkarda bebişim benimledir inşallahhh.. dualarınızı eksik etmeyin.. h sonu giremem büyük ihtimal hepicinizi cokk seviyorum.. kendinize ve bebişlerinize göbişlerinize heepp iyi bakınnnnnnn
hoşbuldum canım bişeyler yesene aç kalma yaSize yetişemiyorummm
Yeni gelen CanLar!!!!! Hoşgelmişsinizzz Sefalar getirmişsinizzz
Cokkkkkk acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!
kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!
çook sevindim tatlım ya ne güzel hasret giderirsiniz
evet bol bol da naz yaparım...ama ben annemle aynı evde kaldım mı hep koynunda yatardım en azından öyle dinerdi hasretim...bu sefer farklı olcak...:26:
evet bol bol da naz yaparım...ama ben annemle aynı evde kaldım mı hep koynunda yatardım en azından öyle dinerdi hasretim...bu sefer farklı olcak...:26:
sılaaaammm o zaman hayır olsun diyeeeek. belkide anlatmaman gerekirdi o yüzden unutmuşsundurr:26::26::26:
buschy Allah kavuştursun canıııııım ne güzeeel bol bol hasret gideriinn
bakın annemmmmm
bakın annemmmmm
bakın annemmmmm
bakın annemmmmm
benzetirler evet :)canım annene ne kadar benziosuuunnn :114::114::114::114::114::112::112:
hadi yaaaaynı eşimin halası ya çook benziyo
ev küçük yeteri kadar kanepe de yok...koca yatkta kocam yalnız yatarsa da olmaz..neyse ayarlarım ben bişeyler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?