Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz nişanlılık döneminde aşk'a terfi ettik normaldede genelde hep aşk dedim şimdi işi düşünce ciceeemm diyoo

ben hiç aşkım diyemezdim çok utanırdım nedense bigün askerdeyken aramıştı söyletmeye çalışıyodu ayyyyşşş dedim sonra kımm dedim ozamandan beride ayşkım derim
ama evlendiğimizden beri aklıma ne gelirse ou söylüom herifim erim kocacık ayyy Allahım geçti utanmalar falan

eheheheheh bende ilk zamanlar bişe diyemiodum kıssss. ne kadar utangaçtık yaaa. elimi tutmaya çalışırdı yanaklarım kıpkırmızı olurdu aaaahhh o günleeeeeeeeeeerr
seviom ben adamımıııııııı

aaaahh ahhh bizde nişanlıylen bana balım derdi hayatımın anlamı derdii güneşim derdiiii. ama şimdiiii
sadece aşkım canım. dün kızdım zaten bana hiç balım demiyosun sevmiycem seni artık dedim
çok şekersin.. benımki Allahtan o konuda rahat eğer beni kızdırmak istiyorsa ismimi uzatarak söyluyo çok komik söyluyo ama.. kızmaktan çok gülesim geliyo sinirliyse garııı diyo ne var herif yine ne istiyon diye çemkiriyorum bende

bende karamel sosunu cok severimde ondan dolayı karamel sosu yaptım ismimi

ayyyy ayyyy bak ogünleri hatırladım şimdi bile yüzüm kızardı
ozaman ki elini tutma heyecanı ne günlerdi yaa 5 yıl olmuş hala inanamıyorum

ben geldim kızlar
evet aldım akrilim ama bayağı bi terlemişim rüyalar gördüm bi sürü

dünürüüümmmmmmmmm sevilayyyycıımmmmmmm nerdesinn kızzz uğramadın bugün hiç burayaa

Size yetişemiyorummm

Yeni gelen CanLar!!!!! Hoşgelmişsinizzz Sefalar getirmişsinizzz

Cokkkkkk acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!

kızlar ben çıkıyorum bırazdan mesai biticekkk.. pazartesi inşallah benim kırmızılar gelmezde kan tahlili yaptırırım da yüksek yüksek değerlerim cıkarda bebişim benimledir inşallahhh.. dualarınızı eksik etmeyin.. h sonu giremem büyük ihtimal hepicinizi cokk seviyorum.. kendinize ve bebişlerinize göbişlerinize heepp iyi bakınnnnnnn

kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!

canım benim çok sevindim senin adına ben annemi görmeyeli nerdeysa 1 sene olacak çoookkk özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…