hayyddiii halayyaaa
Canım hayırlı uğurlu olsunnnAllahım kucağına almayıda nasip etsssiinnnn
Darısı başımızaaaa
Allah senide bebişini de korusun canım bizede nasip etsin inşallah
tebriklerrr
merkez de mi yoksa ilçede mi annenler??
gel kuzucum hasret çekme daha fazla
inşallah arkadasım.rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu.sizden de bekliyoruz inşallah güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda
merkezdeler nasıl burnumda tütüyorlar benimde 18 yılım geçti orada sonra okuldu atanmaydı filan derken 3 yıldır denizlideyim Kayserinin yeri çok başka gönlümde
ayy benim kocam takım tutmaz maçlarla hiç mi hiç ilgilenmez...erkek olursa teyzelerinden beklerim fb'li gs'li bjk'li bs'li cicilerden...bize takım farketmiyo ne de olsa hepsinden de giyeriz
hmm anladım tatlım bende merkezdeyim
heeyyyy kızlar bizim sipariş güme gitti muhabbet arasındabekliyoruz ona göre o kadar da arsızız
heeyyyy kızlar bizim sipariş güme gitti muhabbet arasındabekliyoruz ona göre o kadar da arsızız
özeline yazdım tatlım oraya bakar mısın??sen kayserili misin canım nerede oturuyorsun belki arkadaş çıkarız hahahah
tebrik ederim tatlım çook sevindim ya darısı bizim başımıza
kayserisporlu alırsın
kızlar sonucu aldım beta-hcg 645.43 çıktı:)) dua edin nolursunuz sağ salim alayım kucağıma.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
en iyisi türkiyenin ki
ya da barçanın formasını alırım messi gibi olur
tanımıyorum anlamıyorum her neyden bahsediyosan iyi bişeydir eminim....inanın hiç ilgi ve bilgimiz yok:26:biz kocamla başka bi dünyada yaşıyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?