Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim tatlım sanada iyi geceler

kola zaten en zararlısı bırakın hamileyi normal insanların bile ağzına sürmemesi gerekiyor bizim eve kızım doğduğundan buyana girmez küçücük çocuklara içirenlere hele uyuz oluyorum

ben hiç kahve aramayan bi insandım gebeliğim rahat geçicek oh derdim kahve aramam kola aramam ne güzel demiştim ama kahve aşerir oldum iyi mi...halbuki annem bana hamileyken tek tiksindiği şey de kahveymiş....analı kızlı nedir bizim kahveyle imtihanımız

kola zaten en zararlısı bırakın hamileyi normal insanların bile ağzına sürmemesi gerekiyor bizim eve kızım doğduğundan buyana girmez küçücük çocuklara içirenlere hele uyuz oluyorum

ben de hiç içemem hiç sevmem hazır içecekleri...asitliler olsun meyve suları olsun katkı maddeleri diz boyu...bi tek şalgam ve ayran içerdim...şalgam acılı içtiğimden o da yasak bana bi ayran kaldıve bolca su

bende arkadaşım çıktıktan sonra aynısını söyledim doktora oda dediki direk hayır yasak içemezsin desem inad edecek ve içecek o yüzden bira tatlı dile caydırıcı şeyler söyleyerek vazgeçirmeye çalışıyoruz dedi bir şey diyemedim ama gerçektende o günden sonra hiç içmedi ne kahve nede kola canı isteyince başka şeylerle avuttu kendini

su çok önemli bitki çaylarıda içebilirsin ama dikkat hepsini değil papatya çayı gibi ıhlamur gibi rezene gibi bunları emzirirkende içersen hem bebeğinin gaz porblemi olmaz hemde sütün bollaşır evde kendine meyva suları hazırlayabilirsin şimdi tam meyva zamanı atın buzluğunuza vişneyi büyük kırmızı erikleri kışın çıkarın kaynatın içinede az şeker soğuyunca doğal meyva suyu bol bol için emzirirken süt olsun bebişlere şimdide yapabilirsiniz hem vitaminli hem sıvı ihtiyacını karşılar

sağlıklı beslenme öğütleri verirken gecenin bu saatinde bir tabak makarnayıda hüpletirim utanmadan

bitki çaylarının hiç birine dokunmam korkarım bir değil iki değil zararlı olanların sayısı...onun yerine kavrulmamış fındık yerim ceviz yerim daha iyi...tam meyve çeşitliliği zamanında hamile olmak güzel...istediğini taze ve organik bulabiliyosun...geçen kayısıdan yaptım komposto iki kavanoz geldim geçtim doldurdum mutfaktan çok daha iyi hazırlardann

evet oyüzden bu aylarda hamile kalmayı çok istiyorum bende herşey bol bol allah bilir tbai nasip kısmet ne zamansa ozaman olucak

evet oyüzden bu aylarda hamile kalmayı çok istiyorum bende herşey bol bol allah bilir tbai nasip kısmet ne zamansa ozaman olucak

inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlere...canım makine bitirdi ben çamaşırları sereyim ve ufaktan da hazırlanayım malum annem 3 gibi inecek otobüsten.almaya gitmemiz lazım..kendini çok strese sokmadan bekle bebeğiniiyi geceler

iyigeceler sanada hem kolay gelsin hem gözün aydın :)

canım ya tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okurken.Allah bir daha yaşatmasın .Bizler için olan güzel dileklerini de okudum geçmiş sayfalarda inşallah hiç kimse bu tür bir acıyı yaşamasın.Herşeyin hayırlısı

Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda

Kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benimde ilk idrar testim belli olmamıştı

Gunaydın Kızlarrr Nasılsınız Bakalım
Hamileliğimin 6. haftasına girmişim ben çok heycanlıyım deişim başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…