kızlar bugün kan testi yaptırdım 38.6 çıktı test sonucuna göre 0-1 hafta yazıyor evde yaptığımda da çıkmıştı 1 hatfalık olarak çıkması garip geldi bana
günaydın canlarım
Gunaydin kizlar gorusmeyeli ne varr ne yok
Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda
Kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benimde ilk idrar testim belli olmamıştı
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah sizeGunaydın Kızlarrr Nasılsınız Bakalım
Hamileliğimin 6. haftasına girmişim ben çok heycanlıyım deişim başlıyor
günaydın canım nasılsın? benim bugün evde fena iş var. bir dünya çamaşır ütü ve evi süpürmem gerekiyor...üff sıcakta hiç yapasım yok. ama pazartesi iş başı malum bitirmem lazım bu işleri. dün doktorda nefes nefese kalacağın hareketlerden kaçın dedi. yavaş yavaş yapıcam artık
iyi canım sen nasılsın bugün
merhaba öncelikle sende de olacak diye bir şey yok ama ben kendi tecrübemi paylaşmak istedim seninle.
ben de adet olamadığım için doktora gittim testler negatifti ve gerçekten hamile de değildim çünkü beta hcg baktırmıştım ben adet günüm 1 gün geçmişken.benim adet olamama sebebim kistim olduğundanmış,zaten o an anne olmaya karar verdim sorunlar çıkıyor dedim.idrar testinde 1-2 saat sonraki sonuç zaten yanıltıcı çoğu testlerin üzerinde 5 dk yazılıdır canım daha fazla bekletme bence.p.tesiye gelmezse bence sen de muayene ol derim canım ya da beta hcg baktır kanda için rahatlasın,sonucu yazarsın canım hayırlısı olsun inşallah
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size
alev teyzesi benim bebişlerim büyüsünlerde hemencik çıkıversinler dimi anneleri ölecek heycandan
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size
alev teyzesi benim bebişlerim büyüsünlerde hemencik çıkıversinler dimi anneleri ölecek heycandan
evet canım ya biz hamile kalmak için sabırsızlanıyoruz ama bir yandan kendimi sizlerin yerine koyuyorum o zaman da 9 ay nasıl geçerikiz var mı sizde hiç canım bizde benim dedem ikizdi eşimde yok
İnşallah kötü bişi yokturPazartesiye randevu aldım bakalım sabah erkenden gidicem
İnşallah kötü bişi yokturPazartesiye randevu aldım bakalım sabah erkenden gidicem
alevvvvvvvvvvvvvv başbaşa kalmışızz
evetttt ben de fark ettim az önce
canım ya tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okurken.Allah bir daha yaşatmasın .Bizler için olan güzel dileklerini de okudum geçmiş sayfalarda inşallah hiç kimse bu tür bir acıyı yaşamasın.Herşeyin hayırlısı
hoş geldin ne durumdasın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?