Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ben geldimmm... bende sizin gibi cok heycanlandım ama sonuc normal çıktı. ebe vardı o bakmıştı. belki daha yükselmemiştir değerin. 3-4 gün daha bekleyelim gelmezse bidaha veririz tahlil dedi.. bazen hemen gözükmeyebiliyormuş.. 33 gunde geliyor adetim.. bu gun de 33. gün ama bazen de tam aydan aya geliyor. bende şansımı denemek istemiştim. keşke az daha dursaydım canım sıkıldı ya..

Regl belirtin var mi peki? Zaten testte regl bi hafta gecince cikiyor biliyorum
umarim olmazsin canim bize yine beklemek dustu :)

olsun canımmm neden sıkıyosun canını az daha bekle hem bilgi almış oldun bak ne güzel işte.. inş. hamişssindir canım benimm

ilk geceden hamile kalanlar mi tuhaf biz mi anlamadim Allah saglikli sihhatli hayirli evlat
versinde yillarca aratmasin insallah sorunu olmayan insanlar yillarca cocuk sahibi olamiyor.
korkuyorum resmen

ilk geceden hamile kalanlar mi tuhaf biz mi anlamadim Allah saglikli sihhatli hayirli evlat
versinde yillarca aratmasin insallah sorunu olmayan insanlar yillarca cocuk sahibi olamiyor.
korkuyorum resmen

aynen canımm neler duyuyoruz ilk geceler ne ki .... oohoo hoo allahım en hayırlısı neyse onu versin hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun..Rabbim kimsenin kucagınık boş bırakmasın gerçekten zor beklemek çok zor...

Aminn. Bizim tanidik 8sene dogum kontrol hapi kullandi biraktigi ay ikizlere hamile kaldi
hersey kismet ama ayip onlarin yaptigi

ben geldiiim kızlarrrr.annemi öğleden sonra otobüse bindirmek zorunda kaldım başka saate otobüs yoktu :26: kocam da evde olunca hemen giremedim ee ne var ne yok....

Bu yil dogacaklar ve bu yil olecekler bu mubarek gecede deftere yazilirmis... dualarda bulusmak uzere kandiliniz mubarek olsun...

ıyı geceler ben varım ama cıkıcam kızlar kandılınız mübarek olsun optum bbbbb

İyi geceler nikah bitti bende geldim merammmm nasılsın bebeğim özledim seni heee!!!

İyi geceler nikah bitti bende geldim merammmm nasılsın bebeğim özledim seni heee!!!

oyyyyy bideneeeeeeeeeeemmm gözlerim hep seni arıyodu özledim seni bebeğim vallahi baaakk... kandilin mübarek olsun duların kabul olsun allah ailene uzun ömür versin ablamm.... iyiyim bende memleketteydim annemle vedalaşıp evime geldim cuma günü... bgn regl günün gelenim gidenim yok dua ediyorum öyle rabbim bu ay bana bize bebiş nasip etsede şu garip kullarının yüzünü güldürse.... sen nasılsın nasıl gidiyor seesozden mmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…