ne olsun valla haftasonu yoruldum biraz onun kırgınlığı var üzerimde..
hadi bakalım canım inşallah hamişsindir ya..
bence hiç öyle düşünme tatlım..
hissedeceksin diye bi kaide yok..
belki sürpriz yapar nerden biliyosun
inşallah canımtamda hissetmediğin anada hamişi kalıosun zaten genelde...inş gebesindiiirrrr
canım adetinden iki hafta geçmişti diye biliyorum ben :26::26::26::26:ne kadar süreden sonra cıkmıştı testte yani kaç gün geçmişti. valla btün herkes hamiş muamelesi yapıyor bana. hamiş değilm diyorm hamişssin diyorlaroff bilemiormm
günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim
günaydın kızlar(((( üzgünüm ama benim kırmızılar cumartesi geldiler.kendinize iyi bakın ...hoşçakalın
herkese günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
hayırlısı olsun canım diğer aya tüm umutlarımız inşallah en kısa zamanda tadacağız o eşsiz duyguyu.benim kociş dah ada ağırlaştı bugün işe de gitmedi tam da benim uygun zamanlarım ne şanssızım ben yabugün iyileştirmem gerekli onu artık
hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut artık öyle düşünmeliyiz
günaydın canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir kocan çalışmalara başlarsınız.
günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim
herkeslere günaydıııınnnhayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
günaydın kızlar(((( üzgünüm ama benim kırmızılar cumartesi geldiler.kendinize iyi bakın ...hoşçakalın
ee ne var ne yok bakalım. benim yumuş zamanı geçti galibaa. artık bekleme sırası bana geldi
ama hiç hamiş gibi hissetmiyorum. bence değilim olsam hissederddim gibi geliyo
Neyyseee hayırlısı bakalım Temmuz ayından umutluyum senden canım... KAdere inanırım OLACAK OLACAKK
Olsun canım bu ay olmadı temmuzda olur inşallah hayırlısıyla
Günaydınnn canlaaarrrr.... Bizde en son c.tesi çalıştık ama karın ağrılarımda geçti sanırım 3.denemede fos çıkacak hiç belirti yok :26::26::26:
hayyydi canlanalım birazzzzz
mezdeke - ya el yelil | İzlesene.com Video
:118::118::118::118::122::122::122::122::118::118::118:
bizde pazar sabah çalıştık bugün ara vercem dinlencem. yarın bi daha deniycem bakalım. bide ovulasyon testim asıl çıkacak bugün merak ediyorum. 3 gün çift çıktı ama koyu hemde. sadece bi gün çok daha koyuydu. bakalım bugün nasıl olcak :26::26::26::26::26:
kızlar benim kırmızılar daha gelmedi sabah yani az önce test yaptım negatif çıktı anlamadım ne yapmalıyım sizce.. yolculuk yaptığım için geçikmiş olabilir mi acaba:26::26: pff
kızlar benim kırmızılar daha gelmedi sabah yani az önce test yaptım negatif çıktı anlamadım ne yapmalıyım sizce.. yolculuk yaptığım için geçikmiş olabilir mi acaba:26::26: pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?