Bi kız gördüm hastahanede sen sandım bi an
ya o değilde kadının ilgisizliğine bozuldum ben 80 tl daha almak içn hep randevu başından attıı resmen gitmicem bi daha birazdan arıcam evrimi sen aradınmı hiç
canım benim sıkma canını doktorunu değiştirirsin ben de duyamadım daha o sesleri ben de haftaya tekrar giddeceğim çok araştır bizde senin gibi saatlerce bekliyoruz hastane köşelerinde senin şu an çok sakin olman gerekiyor
canım benimki temmuza kaldı
bebeğim ya üzme kendini doktorunu değiştirirsin olur biter..
hem düşünme artık bunları bak bebeğini görmüşsün yakında kalp atışınıda duyarsın güzelim
özel hastanenin gazabına gelmişsin canım sen. sinir oluyorum böyle yapınca özellere
benim eşim ilk resmini görünce aaa bana ne kadar benziyor demişti şapşal
benim eşim ilk resmini görünce aaa bana ne kadar benziyor demişti şapşal
Bi kız gördüm hastahanede sen sandım bi an
ya o değilde kadının ilgisizliğine bozuldum ben 80 tl daha almak içn hep randevu başından attıı resmen gitmicem bi daha birazdan arıcam evrimi sen aradınmı hiç
canım gideceksen 10 gün içinde tekrar git doktorum bana özellikle söyledi 10 gün içinde tekrar gidersen kontrol olacağından ücret almıyoruz dedii hiç kıyamıyor ki bize
Kızlar o kadar sinirlendimki heycannnı bile yaşayamadım sözde özel hastahane özel ilgli nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi daha vermem o kadar para SSKen iysi
kadın özellikle 15 gun dıokı para alsın çakkal onasınır oldum işte saglık değil para önemli
canım iyi bi doktora denk gelmen gerekiyo. mutlaka çevrende daha önce gidenlere sor doktorunu ona göre belirle.
ama yinede bunlar mutluluğuna gölge düşürmesin. yaşasın hamişliiiiiiiik yaşasın bebişiiiiiiim diye göbek atman lazım annesiii bak bebişin kendini gösterdi ne güzel
doktorunun seni rahatlatması seninle ilgilenmesi çok önemli değiştir o zaman internette doktorlar için yorum yapanlar oluyor gideceğin doktorun ismini yaz ona göre git sonuçta doğum bu iki can emanet edilecek
Araştırdım da gittimki burdan bi abla dogum yaptı onda tatlı bi kadın gibi gelmişti başta ama iş para dönünce sallamadı bizi ultrasonla baktı gonderdi neyse Allah büyük başka doktora gidriz napalım bebigm iyi olsunda
hamişler size bi sorum olacak. bu bel ağrısı ne zman başladı sizde acabaaa. :26::26:
hamişler size bi sorum olacak. bu bel ağrısı ne zman başladı sizde acabaaa. :26::26:
benm bata daha çoooooooook varki canım. 15 günmü ne var. ama yumurtlamam geçti ben bişey anlamadım :26::26::26:Canım görmüşsün keseni çok şükür boşveer düşünme gerisini canını sıkma araştırıp daha iyi bir doktora gidersin bi dahakine
canım daha gelmedi dimi senin ki idrar testi yapsana
adetime bir hafta kala
benm bata daha çoooooooook varki canım. 15 günmü ne var. ama yumurtlamam geçti ben bişey anlamadım :26::26::26:
bende de varda bi kaç gündür bel ağrısı anlamadım giitti . bata çoook var :26::26::26::26:
benm bata daha çoooooooook varki canım. 15 günmü ne var. ama yumurtlamam geçti ben bişey anlamadım :26::26::26:
bende de varda bi kaç gündür bel ağrısı anlamadım giitti . bata çoook var :26::26::26::26:
:26::26::26::26::26:canım ya karıştırdım ben senniii Geçen günlerde benimde ağrıyordu belim karnıımm sanki şimşek çakıyordu belimde ama artık birşey yok 8 günüm kaldı bata
evet canım aynısı acaba yumurtlamadan dolayımı ki. ama oda geçti teste göree. neyse bugünde yapayımda testi bakalım. akşam 5 te yapacam ben bugün :18::18::18:
Yumurtlamadan dolayı olabilir diye düşünüyorum :26::26::26: neden saat 5 te yapıcan şekerim 3 te yapıyordun?
testi evde unuttum çünkü canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?