- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
şekercanlar ben geldimmmm.. hemde yemeğimi yedim öyle geldimm... bi hamiş arkadaşım var. uzun süre kadın doğum hastanesinde çalışmıştı şmdi beraber görev yapıyoruz. arkadaşıma dedim ağrım var ama şmdi geçti öyle dayanılmıcak bi ağrı değil ama var yani belim falan çok ağrıyor sankim adet olucam dedim. o da gebiş misin test yapalm dedi yok dün yaptık cıkmadı bsey emek ablada (ebe) gelmezse 3-4 gün sonra yine bakalım dedi dedim. ama şimdi çıkmamış 4 gün sonra nasıl cıksın kesin hamiş değilim ben. öyle bsey hssetmiyorum ya bilemiyorum dedi. ne zaman gebe kaldığını düşünüyorsun dedi. yumurtlama dönemim 2 bucuk hafta önceydi. yani haziranın 9-10. günleri.. e ozaman gebiş kaldıysan zaten şuan kanda cıkmaması cok normal. cumaya kadar gelmezse bidha tekrarla testi ozaman kesin cıkar dedi. heycan yaptım. gebiş varmıdır sizce ya. ne hissediyorsunuz.
belirtiler.
göğüslerim çok ağrıyor
kokular etkiliyo
kasık ve bel ağrım var
baş dönmem öyle çok bsey yok ama sanki sendeliyor gibiyim bazen.
unutkanlık (dün pijamamı gymek için yatak odama girdim pantolonumu cıkarttım pijamamı giymeden tam odadan cıktım bu ne bee neden giymemişim üstümü diye odaya geri girdimneyseki kimse yoktu evde yoksa rezil olurdum) ve bunun gbi brsuru örnekkk
gergin sinirli
alıngan ağlamaklı
saçma bi ruh hali işte.. :26::26:
bence yolculukla ilgisi yoktur iki üç gün gelmezse kan tahlili yaptır derim
geçen ay da 1 gün gecikti ama karın ağrım filan wardı.. şimdi ise hiç ağrım yok.. sadce gögs sızılarım var birazzcık:26:inşallah gelmez canım kırmızılartestte çıkmayabilir hemen inşallah hamişsindir haftanın güzel haberini verirsin bize daha önce gecikiyormuydu?
ya görümcem kuzenlerim falan hamiş muamelesi yapıyorlar bana. annemin haberi yok o da aynı. aman kzım ağır kaldırma sen yat dinlen aman biyerin ağrır bsey olur diye ağzımın icine düşüyorlar. kocamın da olaydan haberi yok e tabi o normal davranıyor. adet olucam ondan ağrım var sanıyor. gebiş kalabileceğimi sanmıyorum falan gbisine konuşmuştum ondan onunda umudu yok gibi offf bilmiyorum inşallah ezanda okunuyor burda. inşallaahhhh Allah hayırlısını verir..karamel_sosummm bence belirtilere göre hamiş gibisssiinnn inşallah gelmez kırmızılar heveslendirmekte istemem ama bence oldu
meraaaa inşallahhh ikimizde hamişiz dir de beraber büyütürüz bebişlerimizibende öyle düşünüyorum tatlım bekleyip görcez artık:26:
geçen ay da 1 gün gecikti ama karın ağrım filan wardı.. şimdi ise hiç ağrım yok.. sadce gögs sızılarım var birazzcık:26:
Neyseeee büyük ihtimal silik çıkacaktır... Dün nasıldı?
bende öyle düşünüyorum tatlım bekleyip görcez artık:26:
geçen ay da 1 gün gecikti ama karın ağrım filan wardı.. şimdi ise hiç ağrım yok.. sadce gögs sızılarım var birazzcık:26:
canım en yoğum cuma günü çıktı. hatta burdada paylaştım. cumartesi onun az daha siliği çıktı pazar cumartesi gününün aynısı çıktı. bugünü merak ediyorum ben. şimdi arada iğne batması gibi ağrı giriyo kasıklarıma bide belim ağrıyo. sabah beyaz akıntım gene geldi bayaaa :18::18::18: ben bu işten bişe anlamadım acaba daha yumurtlamadımmı ki :26::26:
meeennnnn geldiiimmmbeta değerim 416.8 progesteron değeri 25 çıktı kızlarr doktor çok güzel dedi düşük tehliken yok ama genede dikkat et 3 temmuzda kesemizi görmeye gidicezz çok şükür içim rahatladıı
meeennnnn geldiiimmmbeta değerim 416.8 progesteron değeri 25 çıktı kızlarr doktor çok güzel dedi düşük tehliken yok ama genede dikkat et 3 temmuzda kesemizi görmeye gidicezz çok şükür içim rahatladıı
belirtilerin biraz fazla gibi geldi canım bana:44:baş dönmesi sendeleme bende bil yeni başladı.kokulara duyarlılık bi iki haftadır var gergin sinirli olma durumu desen o da yeni başladı...unutkanlık da birkaç haftadır var...seninki tosun olucak desene....erkenden bunca belirti gösteriyosa....şekercanlar ben geldimmmm.. hemde yemeğimi yedim öyle geldimm... bi hamiş arkadaşım var. uzun süre kadın doğum hastanesinde çalışmıştı şmdi beraber görev yapıyoruz. arkadaşıma dedim ağrım var ama şmdi geçti öyle dayanılmıcak bi ağrı değil ama var yani belim falan çok ağrıyor sankim adet olucam dedim. o da gebiş misin test yapalm dedi yok dün yaptık cıkmadı bsey emek ablada (ebe) gelmezse 3-4 gün sonra yine bakalım dedi dedim. ama şimdi çıkmamış 4 gün sonra nasıl cıksın kesin hamiş değilim ben. öyle bsey hssetmiyorum ya bilemiyorum dedi. ne zaman gebe kaldığını düşünüyorsun dedi. yumurtlama dönemim 2 bucuk hafta önceydi. yani haziranın 9-10. günleri.. e ozaman gebiş kaldıysan zaten şuan kanda cıkmaması cok normal. cumaya kadar gelmezse bidha tekrarla testi ozaman kesin cıkar dedi. heycan yaptım. gebiş varmıdır sizce ya. ne hissediyorsunuz.
belirtiler.
göğüslerim çok ağrıyor
kokular etkiliyo
kasık ve bel ağrım var
baş dönmem öyle çok bsey yok ama sanki sendeliyor gibiyim bazen.
unutkanlık (dün pijamamı gymek için yatak odama girdim pantolonumu cıkarttım pijamamı giymeden tam odadan cıktım bu ne bee neden giymemişim üstümü diye odaya geri girdimneyseki kimse yoktu evde yoksa rezil olurdum) ve bunun gbi brsuru örnekkk
gergin sinirli
alıngan ağlamaklı
saçma bi ruh hali işte.. :26::26:
hoşgelddiiinnn.meeennnnn geldiiimmmbeta değerim 416.8 progesteron değeri 25 çıktı kızlarr doktor çok güzel dedi düşük tehliken yok ama genede dikkat et 3 temmuzda kesemizi görmeye gidicezz çok şükür içim rahatladıı
inşallah hamilesindir.... idrar testi yapsana canım belkim çıkar :26::26::26:
aallaaa allaaaa akıntı gelmesi değişik belki tutmuştur onun akıntısıdırbel ve kasık ağrısı geçen hafta bende de vardı oturamıyordum hatta ama ovü testim silikleşmişti.... Bilmiyorum bu testlerde psikolojimi bozdu vallaaa
normalde de unutkan biriyim zaten ama ne bileyim bu gunlerde ayrı bsey bendeki. gecen gün de araba otomatik kapı. kocam açmış kilidini ben kapı acılcak diye beklıyorum. cama vurdu girsene iceri ne bekliosn noldu diyebelirtilerin biraz fazla gibi geldi canım bana:44:baş dönmesi sendeleme bende bil yeni başladı.kokulara duyarlılık bi iki haftadır var gergin sinirli olma durumu desen o da yeni başladı...unutkanlık da birkaç haftadır var...seninki tosun olucak desene....erkenden bunca belirti gösteriyosa....
Ay kızlar masallah size ne muhabbetli topige dusmusum :))
Gunaydin cumleten :) hepimize dua ettim dun gece bu ay umutluyum hepimiz icin
normalde de unutkan biriyim zaten ama ne bileyim bu gunlerde ayrı bsey bendeki. gecen gün de araba otomatik kapı. kocam açmış kilidini ben kapı acılcak diye beklıyorum. cama vurdu girsene iceri ne bekliosn noldu diyesaflığıma mı denk geliyor anlamıyorum. gerginlik sinirlilik zaten adet olucamda hep olan şey.. tosuncuk olucaksa babasına cekıcek desenize pehlivan gibi..
Aramıza hoşgeldin canımdün girmişsin gördüm ama telefondan bağlandığım için yazamadım
evet haberleri alalım kaçıncı denemen batın ne zaman belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?