Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar gebelik testi yaptım az önce negatif diyo hala anlamadım ben neden regl olamadım ooooooof:26::26::26:
şekerim belki geçtir yumuş tarihin ondan çıkmaz hem sen bu saatte niye yaptın sabah yapsaydın ya ya da yarın yap..

uzun zamandan sonra herkese mrh
naber nasılsınız bugün de var mı güzel haberler veren
38s arkadaş ne yaptı onu merak ediyorum

uzun zamandan sonra herkese mrh
naber nasılsınız bugün de var mı güzel haberler veren
38s arkadaş ne yaptı onu merak ediyorum

Merhaba hoşgeldin yeniden aramıza o zaman.. seninle tanışmıyoruz ama olsun... Bugün joker arkadaşımızın hamiş olduğu haberini aldık.. 3 arkadaşımızdan da müjdeli haber bekliyoruz... 38s burdaydı az önce çıktı çalışmalara devam inşallah temmuz ayı onun ayı olacak

eveeeeeet silikleşmiş çok şükür. bugün çalışma yapsam etkili olurmu sizceeee:26::26::26:

ya ben bişey anlamadım bu ovulasyon testinden en koyu olduğu gün mü yapılıyo silikleşince mi?? bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay alacağım ben de... inşallah gerek kalmaz ama öğreneyim iyice şunu yine de:44::44::44::44:

hmmmm az daha bekle o zaman.
ay benim adet sancısı gibi sancılarım başladı bu nedir yav

Her kötülüğün başı streess bakalım 1-2 gün daha beklicez o zman

Kıss geçen hafta benimde vardı öyle ağrım sandım ki adet olucam ama 10 gün vardı bu hafta geçti :26::26:

valla bende anlamadım koyu olunca 24-48 saat içinde yumurtlucan demekmiş inşallah gerek kalmaz canım hamişsindir... Benimde 8 tane testim kalmış geriye bu ayda olmadıysa 8. günden itbaren yapıcam bu sefer bol bol kullanmıcam

Fikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim

bende öyle duydum ama canım bazı arkadaşlarımıızın bir gün silik 2 gün koyu, 2 gün koyu 2 gün silikte çıkıyo.. Benimde satım 2 haziran yani daha 1 hafta var maalesef olsa bile daha yerleşme aşamasındadır testte çıkacağını sanmıyorum ama inşallah hamişsinidr müjdeli haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…