- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
nasılsın tatlım
teşekkürler tatlım:)wallaa ablaya kardeş evlendirmek ne zormuş 2 gün kolumu kaldıramadım anca geldim kendime:)nasılsın keyfin yerinde dimi?bat a kaç gün kaldı?
slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:
günaydın canım.geç döllenme olmuş olabilir o zaman çıkmayabilir idrarda.ama stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir.allahtan hayırlısı inşallah hamilesindir de bize mutlu haberler verirsin:) 2 gn sonra sabah tekrarla derim ben
sağol tatlım geçeeeeer
ooo herkesler gelmiş. sibotiii caydiiinnn. hoşgeldiniz sefalar getirdiniiiizzzzz
slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:
ayy tesekkür ederim cevabın için canım,evet biraz rahat olmam gerek iki gün daha beklicem inş güzel haber paylasırım sızlerle
günaydın canım adetlerin düzenli??
bu tür aksamaların olmuyosa kan testi yaptırmanı öneririm
kalk baklım uyan sirkelen kendine gel bebeğimmmoohhhh keyfe gell
dur bende kalkayım yoksa yatağa yapışıp kalacağım
düğün güzel kurtdöktürmek güzel ama bunları yaparken kardeş peşine koşmak çok zorİyiyim canım sen nasılsınnnn
valla öyledir benim de en yakın ark.evlendi onda bile ne kadar yoruldum kardeş olunca düşünemiyorum Bende iyi olmaya çalışıyorum bi umutsuzluğa düşüyorum sonra umutlanıyorum öyle değişik duygularla dolaşıyorum Bat 2 temmuz :18::18::18::18: 6 gün kaldı
canım hoşgeldin aramıza sakın umutsuzluğa düşme burda senin gibi 3-4 gün geçip adet olmayan ama tahlillerde negatif çıkan arkadaşlarımız varİnşallah müjdeli haberi verirsin sende ıumudunu kaybetmek yok
hade bakalımmm bizde halay mendili hazır bekler sen güzel haberle gel yeterayy tesekkür ederim cevabın için canım,evet biraz rahat olmam gerek iki gün daha beklicem inş güzel haber paylasırım sızlerle
Normalde gecikiyor muydu adetin? Peki belirti var mı hiç? akıntı kasık ağrısı şişkinlik?
5 Günden önce cıkmayabilir idrar testinde canım kan testi yaptır bak benım kanda da cıkmadı bsey ama hala gebelik söz konusu.. bekliorm cumayı.slm kızlar herkese günaydın.çok morelım bozuk 3 gün oldu daha adetim olmadı şimdi test yaptım ama negatif acaba umudu kesmeli miyim yoksa yarın sabah tekrar mı yapmalıyım :18:
canım çook haklısın bu yüzden ısrar etmeyeceğimgünaydın canım düzenli gelir adetim ama kan testine gidip boş cıkmak baya koyar bana cesaret edemiyorum yani
Ohhh sonunda bitti bu ne yaww oku oku gözlerim yoruldu haa
Gunaydın meleklerin güzeller güzeli anneleri ve anne adayları
Nasılsınız demicem okudum iyisiniz çk şükür
Yeni hamiş varmış inş sağlıklı sıhatli alırlar kucaklarına tb ediyorum
Batı geçen güzelleride heycanla bekliyorum
Bu arada bizde iyiyiz sağ kasıgımda batmalar oluo neden oldugunu hala anlamadım ama idare ediyoruz
ne cok yazdım laaabide çok ciddi olmuşş cıx cıx cıx hiç benlik değil
karnımın altında agrı var bikac gündür canım sag kalcamda batmlar oldu sol kasıma batma oldu bilmiyorum ki bunlar belirtimi adet habercisi mi , kuruntu yapıp bosa havaya mı girmisim canım?
5 Günden önce cıkmayabilir idrar testinde canım kan testi yaptır bak benım kanda da cıkmadı bsey ama hala gebelik söz konusu.. bekliorm cumayı.
kalk baklım uyan sirkelen kendine gel bebeğimmm
?
canım çook haklısın bu yüzden ısrar etmeyeceğimo zaman beklemekten başka çare yok 2 gün daha bekle öyle yaptır kan testini
eveeeeettt çoook resmi olmuş kız seni tanımasam bu kim diyeceğim
aman iyi olun tatlım bu arada günaydın sana ve meleğine
Valla canım adet belirtisi de olabiiiliiiirrr hamişlikteEn güzeli 1-2 gün daha bekleyip gelmez ise kan vermek ama gecikme yaşamıyorsan bu iyi haber olabilir
hoppp kalktım kuzucum
şimdi kendime geleyim ardından da kahvaltı sonra kim tutar beni
walla pazardan beri bekliyorum. cuma gelsin cuma gelsin diye.. bence sende bekle. cok heveslenme. nekadar cok stres yaparsan o kadar üzülüyorsun. ama sıkma canını cumaya kadar bekle derim.. cuma günü birdaha idrar testi yap. sabah kalktığında ilk idrarınla yap testi.. ozaman daha net cıkıyormuş. inşallah bebişin seninledirrrrrkorkuyorum kan testine gidip bişey cıkmazsa aynı zamanda eşimide heveslendiriyorum ,hevesimiz kursagımızda kalıyo bi kacgün daha beklesem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?