Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah görmezsin bu ay ve önümüzdeki 9 ay
10una kadar bekleme fikrini beğendim dişini sık bizimle bekle banane

ayyy canım kaçırmışım ben diğer arkadaşlardan gördümm Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı da nasip etsinn Ne güzel süpriz olmuş sana bakkkk

evet o zaman yeniydi topik şimdi tam oturdu..
evet listeyi her zaman güncelliyorum.. bende iyiyim canım şu an regl dönemindeyim bitsin hemen başlayacağım çalışmalarabu ay kesin olması lazım yeter artık bu kadar naz dimi ama
[/QUOTE]

olurr olurr naz yapar benim iki sene olmadı ya kuzum koca 2sene sabır inşaallah RABBİM isteyen herkeze versin aratmasın sabır versin

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

walla canım bebek düşünene kadar yumurtlama adet vs herşeyi takip ediyordum vücudumu çok iyi anıdığımı sanıyordum ki öyle korundum düşün.ama nen zaman bebek isteyip dikkatle bakmaya başladım belirtilere o vakit karıştı herşey birbirine...hç ağrım yokken artık hasta olurum diip pedi koyuyordum 2 saatsonra da hasta oluyordum ama şimdi nerdeeeeeeeee bebikim beni paranoyak ve kör yaptı

ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak

ayyyy masaallah bu kadar cabuk sonuc süper yaaa... tam cıkıcaktım sok oldum hayırlı olsun canım sorabilir miyim sat ne zamandı

en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)

hoşgeldin kuzummm bebeişin kocamancana olmuş ısırırım ben o popoyu oğlun mu olcak ne

ayyy canım kaçırmışım ben diğer arkadaşlardan gördümm Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı da nasip etsinn Ne güzel süpriz olmuş sana bakkkk

evet canımm valla banada cok suprız oldu aksamda lunaparka gıtcektık esım oğlen geldı dıorum hayatım aksam lunaparka gıtcez dımı ama bıze ıkı tane bılet lazım dedım ınanamadı :))9

en son 20 mayısta olmustum canım ama benımkıde hep gecıkıodu test yapmamıstımda esımın sperm sonucunu gostermeye gıtmıstım aslında soookk oldum:)

canım hamileliğin ilk günü son adetinin ilk günü kabul edilir döllenme günü değil...gebelik takvimi düzelt bence

Benimde çalışma yapmadan önce çok akıntım gelirdi... O yumurta kıvamında olan da çok gelirdi şimdi 3 aydır sanki azaldı

masallah allah kucagına almayı nasıp etsin canım ya isteyen herkese versin ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…