Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde çalışma yapmadan önce çok akıntım gelirdi... O yumurta kıvamında olan da çok gelirdi şimdi 3 aydır sanki azaldı
hmm walla bilmiyorum ki şuan adetmişim gibi akıntım var bu ay farklı biraz bebek stresiyle akıntı fln herşeyim değişti kalan belirtilerle idare ediyoruz artık
evet canım %95 erkek doğsun da akbabalar gibi üşüşelim başına hep beraber yerük popoştan
oyyyyy onu gördüm ya eridi gitti içimm numb teorisine göre de erkek gibi duruyo walla yap ta yiyek artık yahu
Nerrrdeee nerrdddeeeee Ben görmeddiiimmm
buchy sayfayı söylesin kuzum geçmişte bay bi sayfayı hatırlamıyorum ki:))))))

yani afedersin takvime göre dün çalışma olmuş bugün yerleşiyo gibi

ınt hesaplamıstım bole hesapladı demek yanlıs olmus gec dollenme olabılıde doktor cunku daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı bu ınt hesaplayıcılar falanda yanlıs olabılıomus

ya sağol nerden görcem yorumu bulamadımm hani nerdeeee oğlum mu kızxıma oğlan mı geliyor yosammm

oyyyyy onu gördüm ya eridi gitti içimm numb teorisine göre de erkek gibi duruyo walla yap ta yiyek artık yahu
canım ikili testte çıkan bi değer var ona göre de erkek...benim artık şüphem kalmadı
ınt hesaplamıstım bole hesapladı demek yanlıs olmus gec dollenme olabılıde doktor cunku daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı bu ınt hesaplayıcılar falanda yanlıs olabılıomus

yok diğerleri yanlış olabilir ama kk yanılmazhah işte bak ne güzel olmuş kese göründüyse 6.haftanın içindesindir...

ben bu ay kendimi iyice şaşırdım oysa çok umutla sarılmıştım ama yine de adet yaklaşana kadar devam edicem dün gelen uzayan akıntı bugün yok umarım dün akşamki çalışma işe yaramıştır.

ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak[/QUOTE]

bulamadımmmm özel mesajda yokkk

amin canım ya valla bu sefer bebişi kilitleyeceğim içeri çıkamasın

kitlleeee sılaaa çıkmasın zincirlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…