hoşgeldin kuzummm bebeişin kocamancana olmuş ısırırım ben o popoyuoğlun mu olcak ne
hoşgeldin kuzummm bebeişin kocamancana olmuş ısırırım ben o popoyuoğlun mu olcak ne
Takvimi çok değişik geldi bana
yani afedersin takvime göre dün çalışma olmuş bugün yerleşiyo gibi
hmm walla bilmiyorum ki şuan adetmişim gibi akıntım var bu ay farklı biraz bebek stresiyle akıntı fln herşeyim değişti kalan belirtilerle idare ediyoruz artıkBenimde çalışma yapmadan önce çok akıntım gelirdi... O yumurta kıvamında olan da çok gelirdi şimdi 3 aydır sanki azaldı
oyyyyy onu gördüm ya eridi gitti içimm numb teorisine göre de erkek gibi duruyo walla yap ta yiyek artık yahuevet canım %95 erkekdoğsun da akbabalar gibi üşüşelim başına hep beraber yerük popoştan
buchy sayfayı söylesin kuzum geçmişte bay bi sayfayı hatırlamıyorum ki:))))))Nerrrdeee nerrdddeeeeeBen görmeddiiimmm
yani afedersin takvime göre dün çalışma olmuş bugün yerleşiyo gibi
olurr olurr naz yapar benim iki sene olmadı ya kuzum koca 2sene sabır inşaallah RABBİM isteyen herkeze versin aratmasın sabır versin
masallah allah kucagına almayı nasıp etsin canım yaisteyen herkese versin ins...
walla canım bebek düşünene kadar yumurtlama adet vs herşeyi takip ediyordum vücudumu çok iyi anıdığımı sanıyordum ki öyle korundum düşün.ama nen zaman bebek isteyip dikkatle bakmaya başladım belirtilere o vakit karıştı herşey birbirine...hç ağrım yokken artık hasta olurum diip pedi koyuyordum 2 saatsonra da hasta oluyordum ama şimdi nerdeeeeeeeeebebikim beni paranoyak ve kör yaptı
ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak
sancılarımda olmasa hamile değilim dicemmBenim bulantılarım başladı kuzum 1-2 haftaya başlar seninkide sabahları fena oluyoreşimde bi garipleşti her sabah bulanmasını bekliyor midemin sadist midir nedir bugünde mi bulanmıyor diyor bana
meraaaaaaaaaaaaa22 ordamısn kuzummm.. hala beklemedemisinnnnnnnn... sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriniiii
burdayımmm günaydınlar herkeseeeeeyok anam ben hala beklemedeyim
canım ikili testte çıkan bi değer var ona göre de erkek...benim artık şüphem kalmadıoyyyyy onu gördüm ya eridi gitti içimm numb teorisine göre de erkek gibi duruyo walla yap ta yiyek artık yahu
ınt hesaplamıstım bole hesapladı demek yanlıs olmus gec dollenme olabılıde doktor cunku daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı bu ınt hesaplayıcılar falanda yanlıs olabılıomus
Oyyy kuzummmm.. inşallah pozitif sonuç görürsün. eee bu gun herhangi bi test yaptınmı birde sen kan testi yapmışmıydın ? bugun bi kan testi versenee ??burdayımmm günaydınlar herkeseeeeeyok anam ben hala beklemedeyim
2 temmuz da hele bi gelmesin test üzerine test 3 temmuzda sağlık ocağındayım
aynen spoşlar saldırıyo
amin canım ya valla bu sefer bebişi kilitleyeceğim içeri çıkamasın
sancılarımda olmasa hamile değilim dicemmeşimde bi garipleşti her sabah bulanmasını bekliyor midemin sadist midir nedir bugünde mi bulanmıyor diyor bana
ay gülceğim yoktu hayırlı olsun bebişler inşallahhh
beraber bir umutla bekliyoruz bebişimiziiiiburdayımmm günaydınlar herkeseeeeeyok anam ben hala beklemedeyim
burdayımmm günaydınlar herkeseeeeeyok anam ben hala beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?