- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
canım ikili testte çıkan bi değer var ona göre de erkek...benim artık şüphem kalmadı
yok diğerleri yanlış olabilir ama kk yanılmazhah işte bak ne güzel olmuş kese göründüyse 6.haftanın içindesindir...
kitlleeee sılaaa çıkmasın zincirlee
normalde bılıorum son adet gununden heasplanıoda ne bılım ınt yanıldımm:)
ya sağol nerden görcem yorumu bulamadımmhani nerdeeee oğlum mu kızxıma oğlan mı geliyor yosammm
bu ayy çook heyecanlıyım yaa geçmek bilmeyecek zaman herhalde..
bu ay olacak hissediyorum göbişimde kocaman olacak inşallahhhhhh
ben bu ay kendimi iyice şaşırdım oysa çok umutla sarılmıştım ama yine de adet yaklaşana kadar devam edicem dün gelen uzayan akıntı bugün yok umarım dün akşamki çalışma işe yaramıştır.
canım ikili testte çıkan bi değer var ona göre de erkek...benim artık şüphem kalmadı
buschy neymiş o değerrr bana da söle haftaya filan bende gitcem doktoraa ghfhmnghjgtkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
buschy hgjgfjfygggggggggggggggggggggjjkjh
Oyyy kuzummmm.. inşallah pozitif sonuç görürsün. eee bu gun herhangi bi test yaptınmı birde sen kan testi yapmışmıydın ? bugun bi kan testi versenee ??
sancılarımda olmasa hamile değilim dicemmeşimde bi garipleşti her sabah bulanmasını bekliyor midemin sadist midir nedir bugünde mi bulanmıyor diyor bana
ECRİNGÜL kuzum özeline atıyorum yorumu içinde iyide var kötü de iyi müjde oğlun olcak
ay gülceğim yoktu hayırlı olsun bebişler inşallahhh
mart bebiklerinin anneleri belirlenmeye başladı hadi artık meram hadi karamelim kan testi yapın ayyyy bu ne sakinlik gelmiyo işte kırmızılar neyi bekliyosunuz???karnınız şişse de gitmezsiniz siz bu gidişle...ay karnım ağrıyo diye doktora gider doğurursunuz
Kızımın deyişiyle men geldim
kızlar yaaa kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyo beniiim.
batıma 12 gün var dahaaa
mart bebiklerinin anneleri belirlenmeye başladı hadi artık meram hadi karamelim kan testi yapın ayyyy bu ne sakinlik gelmiyo işte kırmızılar neyi bekliyosunuz???karnınız şişse de gitmezsiniz siz bu gidişle...ay karnım ağrıyo diye doktora gider doğurursunuz
yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem
hahahaha süperrr yaaa baya güldümmmm yaniiiiadam filmlerden gördüğü kadar biliyor hamileliğiii napsınnn
,kızlar yaaa kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyo beniiim.
batıma 12 gün var dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?