Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

normalde bılıorum son adet gununden heasplanıoda ne bılım ınt yanıldımm:)

mart bebiklerinin anneleri belirlenmeye başladı hadi artık meram hadi karamelim kan testi yapın ayyyy bu ne sakinlik gelmiyo işte kırmızılar neyi bekliyosunuz???karnınız şişse de gitmezsiniz siz bu gidişle...ay karnım ağrıyo diye doktora gider doğurursunuz

bu ayy çook heyecanlıyım yaa geçmek bilmeyecek zaman herhalde..
bu ay olacak hissediyorum göbişimde kocaman olacak inşallahhhhhh

ayyy yavrummmm inşşş öle olucakkk inş...bayram olucak burada o haberi alalımmmm

Canım benimde uzayan akıntım olduğu gün çalışma oldu inşallah hamiş olmuşuzdur...

Oyyy kuzummmm.. inşallah pozitif sonuç görürsün. eee bu gun herhangi bi test yaptınmı birde sen kan testi yapmışmıydın ? bugun bi kan testi versenee ??

yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem

sancılarımda olmasa hamile değilim dicemm eşimde bi garipleşti her sabah bulanmasını bekliyor midemin sadist midir nedir bugünde mi bulanmıyor diyor bana

hahahaha süperrr yaaa baya güldümmmm yaniiii adam filmlerden gördüğü kadar biliyor hamileliğiii napsınnn

ayynneeenn katılıyooruummm ben olsam hergün giderim vallaa

Kızımın deyişiyle men geldim

Hoooşşş geldin beaaa Evlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice nice uzun yıllara canımmm

Ahahahah canım benım düşünmüyor değilim aslındaaa hocam bu sıralar cok kilo aldım.. artık ayakkabılarımı bile bağlayamaz hale geldim. birde akşamları altıma kaçırıyorum bi bakarmısınz neyim var derim sonrada bebişi kucağıma alır giderimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…