- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
ayyy bebişinin doğum tarihi doğruysa benimle aynı gün doğacak...ben çok istedim geçen ay ama kısmet değilmiş
ayyy o ağrı hiç geçmesinnn bebek haberi getirsinnn inşşşş
Kızımın deyişiyle men geldim
hoş geldin kuzucum..Bu arada bu gün benim için özel bir gün evlilik yıl dönümüm
ayyy evet zaten bayrama yakın oluyor müjde vermemayyy yavrummmm inşşş öle olucakkk inş...bayram olucak burada o haberi alalımmmm
ben cumaya kadar beklicem diyorum ama.. :26: az dayanamıcak gibiyimmm :44::44::44:yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem
buschy neymiş o değerrr bana da söle haftaya filan bende gitcem doktoraa ghfhmnghjgtkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
buschy hgjgfjfygggggggggggggggggggggjjkjh
canım inşallah bir ömür mutlu ve huzzurlu bir evliliğin olur rabbim nasip ederde boy boy çocuklarınız olur kendi evinizdeBu arada bu gün benim için özel bir gün evlilik yıl dönümüm
yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem
ayynneeenn katılıyooruummm ben olsam hergün giderim vallaa
Hoooşşş geldin beaaaEvlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice nice uzun yıllara canımmm
mart bebiklerinin anneleri belirlenmeye başladı hadi artık meram hadi karamelim kan testi yapın ayyyy bu ne sakinlik gelmiyo işte kırmızılar neyi bekliyosunuz???karnınız şişse de gitmezsiniz siz bu gidişle...ay karnım ağrıyo diye doktora gider doğurursunuz
,
ayyyyyyyy hadi kıssssssssss
başın dönüyo dimi ama diyo onla yetiniyor şimdilikk
yok test yapmadım dün yaptım en son yarın da kırmızılar gelmezse kana gitcem
canım inşallah bir ömür mutlu ve huzzurlu bir evliliğin olur rabbim nasip ederde boy boy çocuklarınız olur kendi evinizde
len sen ablaya nie selam vermiyon bakiiimmm
canım ne bılım her kafadan bı ses ben normalde 35gunde bı adet oluodum bolede olunca normalden 1 hafta gec dollenme oluomus cunku degerım daha 193 doktorda daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı anlamadım valla burdakılerde yanlıs hesaplıosun dedıler
ben cumaya kadar beklicem diyorum ama.. :26: az dayanamıcak gibiyimmm :44::44::44:
canım ne bılım her kafadan bı ses ben normalde 35gunde bı adet oluodum bolede olunca normalden 1 hafta gec dollenme oluomus cunku degerım daha 193 doktorda daha yenı dedı 3 haftalık falan dedı anlamadım valla burdakılerde yanlıs hesaplıosun dedıler
canım inşallah bir ömür mutlu ve huzzurlu bir evliliğin olur rabbim nasip ederde boy boy çocuklarınız olur kendi evinizde
len sen ablaya nie selam vermiyon bakiiimmm
ayy benim değerim 313tü öğrendiğimde doktor bir haftalık dedi...ama bu şekilde hesaplanırmış ve gebelik takvimim 5.haftadan başladı
hoş geldin kuzucum..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım rabbim mutluluğunu ve huzurunuzu daim etsin..
inşallah bu yılınız size uğurlu gelir önce iş sonra ev ve güzel bi bebişle geçirirsiniz..
ayyy evet zaten bayrama yakın oluyor müjde vermem
hoş geldin kuzucum..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım rabbim mutluluğunu ve huzurunuzu daim etsin..
inşallah bu yılınız size uğurlu gelir önce iş sonra ev ve güzel bi bebişle geçirirsiniz..
ayyy evet zaten bayrama yakın oluyor müjde vermem
amiiiiinnnn canım. beraber hamiş haberi vercez inşallaaaaah. ay heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?