Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaar ben öğle yemeğine gidiyorummmm beni özleyin fazla kaynatmayın dermişim gözleirm fazla yorulmasın

hepinizi öpptüümmmm

Bende öyleyim düşünmücem rahat olucam diyorum ama hep aklımda o var Ben çalışmaları sonlandırdım kötü yaptım sanki ama neyse inşallah hamişizdir Testlere bende fazla güvenemiyorum artık hayırlısı kısmetttt

Canım sende yaşını adet tarihini ve denemeni söyle istersen 38s arkadaşımız seni de listeye eklesin

burdayım kuzucum biri bana laf atsın da dalayım konuya diye bekliyorum
asıl sen bana hiç pas vermiyosun

aşk olsun başkan burda kim kendine laf atılmasını bekliyo ki:44: ben beklemiyorum mesela pat diye atlıyorum kaldı ki sen başkansın dur de topicte herkes dursun seni dinlesin bebeğim emrindeyizzz aşağıda bakıyorum topictesin ama bi işin var herhalde ondan yazmıyosun sandım ben şahsen açık bırakıp öyle gidip kahvaltı hazırlarım ne bileyim sen de öyle yaptın sandım :44:

Benim de babacığım çekiyor ya sağ taraftan ya bi de ayıptır söylemesi büyük abdestim simsiyah oldu iki gündür neden acaba ya ?
aynen benimde öle bacagım ççekio sağ tarafda batmalar varrr
simsiyah şeyden oluoo hani by vitamin hapları içiyoruz ya ondan ama agrı nedne oluo bilmiyorumm :18::18:

yook kız şaka yapıyorum tabiiki de
yorulunca sustum:13:
bazen bende kalkıyorum açık kalıyo ama genelde burdayım

Bende öylesine ölçüyorum zaten adet yaklaştıkça ne olcak merak ediyorum... Normalde adetin 1. gününden itibaren sabah 6-8 arası yatar pozisyonda ve dil altından ölçülmesi gerekiyormuş

hmmmmmmmmm tamam öyle yapayım. ben bunu bilmiyodum baaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…