- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Bu arada şuan16 kişi topiği okuyor :))) bu ne popülerlik yahu
aynen günler geçmiyor benim içinde ama kafamda hep diyorum takma sakin ol akışına bırak diyorum ama gariptirki ben yine çalışmalara gün aşırı devam ediyorum ya geç döllenmede olursa diye ne bileyim ovüye pek güvenedim
burdayım kuzucum biri bana laf atsın da dalayım konuya diye bekliyorumnerdeydin sen kuzucum
Canım sende yaşını adet tarihini ve denemeni söyle istersen 38s arkadaşımız seni de listeye eklesin
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağ kasığım arada bi çok fena batıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
burdayım kuzucum biri bana laf atsın da dalayım konuya diye bekliyorum
asıl sen bana hiç pas vermiyosun
sağ kasığım arada bi çok fena batıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim de babacığım çekiyor ya sağ taraftan ya bi de ayıptır söylemesi büyük abdestim simsiyah oldu iki gündür neden acaba ya ?
aynen benimde öle bacagım ççekio sağ tarafda batmalar varrrBenim de babacığım çekiyor ya sağ taraftan ya bi de ayıptır söylemesi büyük abdestim simsiyah oldu iki gündür neden acaba ya ?
aşk olsun başkan burda kim kendine laf atılmasını bekliyo ki:44: ben beklemiyorum mesela pat diye atlıyorumkaldı ki sen başkansın dur de topicte herkes dursun seni dinlesin bebeğim emrindeyizzz aşağıda bakıyorum topictesin ama bi işin var herhalde ondan yazmıyosun sandım ben şahsen açık bırakıp öyle gidip kahvaltı hazırlarım ne bileyim sen de öyle yaptın sandım :44:
amanın minik hamilelerimize de bak sen
aynen benimde öle bacagım ççekio sağ tarafda batmalar varrr
simsiyah şeyden oluoo hani by vitamin hapları içiyoruz ya ondan ama agrı nedne oluo bilmiyorumm :18::18:
Bende öylesine ölçüyorum zaten adet yaklaştıkça ne olcak merak ediyorum... Normalde adetin 1. gününden itibaren sabah 6-8 arası yatar pozisyonda ve dil altından ölçülmesi gerekiyormuş
Buschy'cim sorma hiç halimiz harap hehehehehehe :)))))
amanın minik hamilelerimize de bak sen
Bende öyleyim düşünmücem rahat olucam diyorum ama hep aklımda o varBen çalışmaları sonlandırdım kötü yaptım sanki ama neyse inşallah hamişizdir Testlere bende fazla güvenemiyorum artık hayırlısı kısmetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?