Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy inş yerleşme kanamasıdır o dur bakalımmm..hemen ümitsizliğe kapılmaaaa

normalde bılıorum son adet gununden heasplanıoda ne bılım ınt yanıldımm:)

kıss iki aycık olmuş evlenelii ne alıyosunnn dur bi da ağlamaa

adet olucakmışım gibi ağrım var ama.. yada başka bi ağrı bilemedim.

canım o ağrı bende de vardı hatta bebeğimi öğrendikten sonra bile korka korka tuvalete gittiğim oldu acaba doktor mu yanıldı diye:26:ağrı uzun sürüyo 6.haftam bitene kadar çektim ben

hayırrr moral bozmak yooooooooook.
hayırlı bi zamanda gelsin en sağlıklı şekilde gelsin bebişinin iyiliği için beklemen lazım belkideee

Kesinlikle katıylıyorum... Bence yerleşme kanaması ama değilse de herşeyde bir hayır vardır sağlıklı olsun da 1 ay sonra olsun üzme kendini

ayyy yetişemiyommm kimseye acıktımda yemeğimi yiyim ben kısçeler görüşürüz ögleden sonraaa öptüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm hepiciğinizi :98:

ben karşılaştırma yapamıyom bide o kötü yaaa. ilk kez bugün ölçünceee. neyse adetime yakın nasıl olcak bakalııım :26::26::26::26::26:

Bende öylesine ölçüyorum zaten adet yaklaştıkça ne olcak merak ediyorum... Normalde adetin 1. gününden itibaren sabah 6-8 arası yatar pozisyonda ve dil altından ölçülmesi gerekiyormuş

aynen günler geçmiyor benim içinde ama kafamda hep diyorum takma sakin ol akışına bırak diyorum ama gariptirki ben yine çalışmalara gün aşırı devam ediyorum ya geç döllenmede olursa diye ne bileyim ovüye pek güvenedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…