ama bişey diyeyim mi..harbiden ikinci trimester pek bi rahatmış
neden böyle oluyo acaba...hamile misin yoksaBenim sağ kasığım nedennnn batıyooooooo bacagım needen çekliooo
off noluyoree bana yawsss :44:
benim beebgim biraz şımarıkmı olacak ne
Amanın daha 6 haftam var benmmmm olsun beklerim ben bebişimi rahat ettirir o beni sever annesini minnoşum yaaaa:))))
neden böyle oluyo acaba...hamile misin yoksa
dünür çok şımarık olmasın benim gelinim bak ben sana sakin bi damat yetiştiriyorum
sıkıyosa bana aksibi hareket yap dercesine insanın canını yakıyo şapşikler...sonra bi kalp atışını duyuyosun bütün acıların diniyo
biraz sakinleşmiş topikcik:13::13:
Sen ne zaman duymuştun kalp atışlarını? Ben cuma günü gidilme acaba duyarmıyım kiiiiii
Öğle arası ya normal herkes çekildi :)
biraz sakinleşmiş topikcik:13::13:
hevesini kırmak gibi olmasın ama ben 8.haftamın içindeydim çok zor duydum belli belirsizdir...vajinal ultrasonda duyulur ama karından biraz zor...vajinal ultrasonu da pek önermiyolar düşüğe yol açar diye...
hevesini kırmak gibi olmasın ama ben 8.haftamın içindeydim çok zor duydum belli belirsizdir...vajinal ultrasonda duyulur ama karından biraz zor...vajinal ultrasonu da pek önermiyolar düşüğe yol açar diye...
evet yaa...bi slow şarkı dinledim ben de çöktüm hemen:26:
Gökhan Tepe - Yalan Olur (JoyTurk Akustik) - YouTube
katılıyorum bende kalp atışını duymak iiçin 9. haftanın içinde gidicem garanti olsun elim boş dönmeyeyim diye
Ama ama doktoy amca bize 28 nde yine gelin dedi nie ki ya amannnnn
canım hayırlısıyla çift çizgiyide göreceksin bencemüjdeli haberlerini bekliyoruuuzzz
aaayyy canıımmm valla aklım akşam hep sendeydi inşallah iyilerdir diye dua ettim hepçok sevindim öyle davranmasına... sende kırgın olduğunu belli et ama fazla da üzerine gitme birdaha da böyle şeyler istemediğini belirt al karşına güzelce konuş sakin sakin Kayınvalidenler geldi mi? haberi verdiniz mi?
günaydınn şekericiimmm senin kırmızılar 9 ay 10 gün sonra gelecekhiiiçç beklemeeee
Günaydıııın canımmm beniimmm
Günayydınn akrilimmmm
Ve bütün topiğimize günaydınnnnBol bebişli günler diliyoruuummm
Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?