- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
ağrılı ve sızılı canım.. sen nasılsınnnnnn![]()
hadi yha canım benim :26: elimden bişey gelse keske ...dikkat et kendine güzelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrılı ve sızılı canım.. sen nasılsınnnnnn![]()
doğru söylüyosun güzel düşünelim
sabah ateşimi ölçtüm 37 çıktı. senin kaç çıkıyo :44::44:
Senin düşünmen yeter benim için.. desteklerin için saol kuzum. sen iyiki varsın. inşallah rabbim gönlüne göre verir...
hadi yha canım benim :26: elimden bişey gelse keske ...dikkat et kendine güzelimiyyim ben ya aynı
geçikmelerim nadir olur oda en fazla 2 gün dür... bgün geçikmenin 5. günü :18:yarın kana gitcem bebeğim :18:
Senin düşünmen yeter benim için.. desteklerin için saol kuzum. sen iyiki varsın. inşallah rabbim gönlüne göre verir...![]()
hheeemmennn bakıyoruummmm 36,2![]()
o zaman bebiş var diye umut ediyoruz inşallah umutlarımız boşa çıkmaz yarını dört gözle bekliyoruz hepimiz :)) Hiç idrar testi falan yaptın mı?
ama bu sayılmaz yataktan çıkmadan ölçüm yap bunu saymıyom![]()
dün değil diğer gün yaptım test negatiftisaolun iyi dilekleriniz için umarım ...umarım hamileyimdir
![]()
neyse gorusuruz bıraz ıslerım var sonra gorusuruz
uykulu uykulu aklıma gelirse yaparım.. Ben kimim nerdeyim hiç hatırlamıyorum çünkü sabahları
![]()
Adet olursam ki olmucam ama 1. gününden itibaren sabah yapıp yazıcam![]()
Sabah idrarıyla bi yapsan mı acaba dicem ama![]()
bende sabah 5 buçuktan beri uyuyamadım ağrıdan o yüzden kendime geldim de yaptım. onu da tek gözü kapalı ölçtüm zaten
hayııııır adet yooooooook kırmızı yoooooookbiz bu termometreleri bebek için aldık aslında
![]()
testim bitti canımmmeczanemiz çok uzakta
![]()
yooookkk tabiiiii bebiş için o evde dursun derece lazım olurBenim hala karnım ağrıyo
Birşey sölücem ama gülmeyinOvü testi aldığımda 2 tane de hamilelik testi geldi yanında
Bende dayanamadım geçen 1 ini yaptım
1 tane kaldı onu da meraktan çatlamıyıim hiç değilse testim yok der otururum die bugün yaptım
test kalmadı mecbur gecikmesini beklicem
![]()
yooookkk tabiiiii bebiş için o evde dursun derece lazım olurBenim hala karnım ağrıyo
Birşey sölücem ama gülmeyinOvü testi aldığımda 2 tane de hamilelik testi geldi yanında
Bende dayanamadım geçen 1 ini yaptım
1 tane kaldı onu da meraktan çatlamıyıim hiç değilse testim yok der otururum die bugün yaptım
test kalmadı mecbur gecikmesini beklicem
![]()
alemsin canım yaaaa
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur![]()
:))) hehhe bende öle yapıdum heeeeppen iyisi bebeğim yha benceeeee
![]()