- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
canlar gününüz aydın haberleriniz bol bol bebişli olsun inşallah
Güünaayydıınnn ammiinn inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar gününüz aydın haberleriniz bol bol bebişli olsun inşallah
5 gün kaldı benim çıksa mucizeydi zatenNe çektikkk beee ne çektiikkk
![]()
o bebiş bi gelsin poposuna vuracam şaplağı zateeen![]()
alemsin canım yaaaa
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur![]()
bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 kaç saat önce 4 tane almıştım normalde hiç huyum değildir fazla almak ikisini kullandım ikisi duruyor evdee inşallah sizinkler de elinizde patlar kızlar
Benim elimde hiç kalmadı 2 temmuzu bekliyorum :18::18::18::18: Olmazsa alıcam meccbuurrr
al canım al da hep beraber pozitifleri görelim ben poziif çıkan testleri hala saklıyorummm ne kadar iğrenç bi insan oldum bennn
bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 kaç saat önce 4 tane almıştım normalde hiç huyum değildir fazla almak ikisini kullandım ikisi duruyor evdee inşallah sizinkler de elinizde patlar kızlar
ayyyyyy inşallah elimde patlar yaaa.
hamişler daha önce sordummu bilmiyorum ama 10 gün önceden adet sancısı gibi sancıların başlaması belin ağrıması başına gelen varmı acabaaa:26::26:
ayyyyyy inşallah elimde patlar yaaa.
hamişler daha önce sordummu bilmiyorum ama 10 gün önceden adet sancısı gibi sancıların başlaması belin ağrıması başına gelen varmı acabaaa:26::26:
Aaaaaa niye öyle diyorsunBen ovü testlerimi bile saklıyorum
pozitif testi çerçeveletip duvara asarım heralde
![]()
Ama 2 Temmuzda olmadı hoopp akşama eczane de sabah sağlık ocağındayım![]()
canım ben yola gittim memleketten dönüşte üüldüm ağladım filan .. dtresten geçikmiştir diye düşünüyorum .. yoksa ben gtmeyi ismemiyo mu sanıyosuncanım gidiyo öğrenmek için ama
![]()
benim başıma geldi tabiii 10 gün önce değilde 5 gün önce filan midem bile bulanıyordu her sabah zaten batın ilk günü akşam eve gidince test yaptım veee pozitifleri görmüştümmm
ben de saklar çocuğuma gösteririm diye düşünüyordum varlığını ilk kez burada ispatladık diyee çok duygulandım ama ben
canım bel ağrısı oldu bende kasıklarımda da şişlik var gibiydi..karın ağrım adetime 3-5 gün kala başladı adet sancısı gibi aynı....o ağrılardan dolayı yok ya gelicek olmadı ilk denemede olmasını beklemiyodum zaten diye bahanelerle kendimi avutmuştum salak salakayyyyyy inşallah elimde patlar yaaa.
Sanırım buschy 'nin karnı ağrımıştı yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti :26::26:
canım ben yola gittim memleketten dönüşte üüldüm ağladım filan .. dtresten geçikmiştir diye düşünüyorum .. yoksa ben gtmeyi ismemiyo mu sanıyosuncanım gidiyo öğrenmek için ama
![]()
Benimde batıma 5 gün var ve sabaha karşı acayip karnım ağrıdı.. hala da ara ara ağrıyo sanki adet olucam gibi...
Bende duygulandım inşş hamişimdir de o testi + görürüm saklarım
ilerde bebişlerimize deriz bak seni ilk burda gördüm sonra ultrasonlarını saklarız
![]()
yettim yettim.....günaydın kızlar bu faslı kısa tutup sorulara geçeyim ben
canım bel ağrısı oldu bende kasıklarımda da şişlik var gibiydi..karın ağrım adetime 3-5 gün kala başladı adet sancısı gibi aynı....o ağrılardan dolayı yok ya gelicek olmadı ilk denemede olmasını beklemiyodum zaten diye bahanelerle kendimi avutmuştum salak salak
doğru hatırlıyosun canımama son bi hafta kala başlamıştı karnım ağrımaya
yettim yettim.....günaydın kızlar bu faslı kısa tutup sorulara geçeyim ben
canım bel ağrısı oldu bende kasıklarımda da şişlik var gibiydi..karın ağrım adetime 3-5 gün kala başladı adet sancısı gibi aynı....o ağrılardan dolayı yok ya gelicek olmadı ilk denemede olmasını beklemiyodum zaten diye bahanelerle kendimi avutmuştum salak salak
doğru hatırlıyosun canımama son bi hafta kala başlamıştı karnım ağrımaya
canım aynı şeyleri ben de yaşadım bi de benim dudakları ve ağzım çok kuruyordu hatta sabah kalktığımda dudaklarımın kanamış olduğunu fark ediyordum bu da hamilelik belirtisiymiş