• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alemsin canım yaaaa :1::1::1::1:
bende 6 tane var sen ne diyon. ama dayanıyorum yapmıyorum hiçbirini. daha çok var çünkü benim zaten varsada çıkmaz. e bekliyceeeez mecbuuuur :9::9::9::9:

bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 kaç saat önce 4 tane almıştım normalde hiç huyum değildir fazla almak ikisini kullandım ikisi duruyor evdee inşallah sizinkler de elinizde patlar kızlar

bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 kaç saat önce 4 tane almıştım normalde hiç huyum değildir fazla almak ikisini kullandım ikisi duruyor evdee inşallah sizinkler de elinizde patlar kızlar

Benim elimde hiç kalmadı 2 temmuzu bekliyorum :18::18::18::18: Olmazsa alıcam meccbuurrr

ayyyyyy inşallah elimde patlar yaaa. :16::16:
hamişler daha önce sordummu bilmiyorum ama 10 gün önceden adet sancısı gibi sancıların başlaması belin ağrıması başına gelen varmı acabaaa:26::26:

hamişler daha önce sordummu bilmiyorum ama 10 gün önceden adet sancısı gibi sancıların başlaması belin ağrıması başına gelen varmı acabaaa:26::26:

Sanırım buschy 'nin karnı ağrımıştı yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti :26::26:

benim başıma geldi tabiii 10 gün önce değilde 5 gün önce filan midem bile bulanıyordu her sabah zaten batın ilk günü akşam eve gidince test yaptım veee pozitifleri görmüştümmm

:28:
Ama 2 Temmuzda olmadı hoopp akşama eczane de sabah sağlık ocağındayım :51::51::51:

canım ben yola gittim memleketten dönüşte üüldüm ağladım filan .. dtresten geçikmiştir diye düşünüyorum .. yoksa ben gtmeyi ismemiyo mu sanıyosun :59: canım gidiyo öğrenmek için ama :59:

benim başıma geldi tabiii 10 gün önce değilde 5 gün önce filan midem bile bulanıyordu her sabah zaten batın ilk günü akşam eve gidince test yaptım veee pozitifleri görmüştümmm

Benimde batıma 5 gün var ve sabaha karşı acayip karnım ağrıdı.. hala da ara ara ağrıyo sanki adet olucam gibi...

ben de saklar çocuğuma gösteririm diye düşünüyordum varlığını ilk kez burada ispatladık diyee çok duygulandım ama ben

:14::14::14: Bende duygulandım inşş hamişimdir de o testi + görürüm saklarım :43::43::43::43::43: ilerde bebişlerimize deriz bak seni ilk burda gördüm sonra ultrasonlarını saklarız :43::43::43::43:

yettim yettim.....günaydın kızlar bu faslı kısa tutup sorulara geçeyim ben

canım bel ağrısı oldu bende kasıklarımda da şişlik var gibiydi..karın ağrım adetime 3-5 gün kala başladı adet sancısı gibi aynı....o ağrılardan dolayı yok ya gelicek olmadı ilk denemede olmasını beklemiyodum zaten diye bahanelerle kendimi avutmuştum salak salak:1:

Sanırım buschy 'nin karnı ağrımıştı yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti :26::26:

doğru hatırlıyosun canım:54: ama son bi hafta kala başlamıştı karnım ağrımaya

:28:

canım ben yola gittim memleketten dönüşte üüldüm ağladım filan .. dtresten geçikmiştir diye düşünüyorum .. yoksa ben gtmeyi ismemiyo mu sanıyosun :59: canım gidiyo öğrenmek için ama :59:

Ben zannetmiyorum gecikse gecikse 2 gün gecikir 5 gün olmuş hammiişşşsiinnn sennnn Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş Mera 22 hammmiişşş ....

Ama tabii canım snein kararın 1 gün daha bekle o kadr bekledin yarın müjdeli haberi hemen ver ama :16::16::16:

Benimde batıma 5 gün var ve sabaha karşı acayip karnım ağrıdı.. hala da ara ara ağrıyo sanki adet olucam gibi...

:14::14::14: Bende duygulandım inşş hamişimdir de o testi + görürüm saklarım :43::43::43::43::43: ilerde bebişlerimize deriz bak seni ilk burda gördüm sonra ultrasonlarını saklarız :43::43::43::43:

canım aynı şeyleri ben de yaşadım bi de benim dudakları ve ağzım çok kuruyordu hatta sabah kalktığımda dudaklarımın kanamış olduğunu fark ediyordum bu da hamilelik belirtisiymiş

canım bel ağrısı oldu bende kasıklarımda da şişlik var gibiydi..karın ağrım adetime 3-5 gün kala başladı adet sancısı gibi aynı....o ağrılardan dolayı yok ya gelicek olmadı ilk denemede olmasını beklemiyodum zaten diye bahanelerle kendimi avutmuştum salak salak:1:

Annnnaaaammmm Benimde bata 5 gün var :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: Karnım ağrıyo adet olucam gibi sanki geliyo gibi bile oluyo :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: aaannnaaammmmmmm :52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::53::53::53::53::53: :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ayyyy umutlandım şimdi yaaa. hemde çok pis umutlandım haaa :52::52::52::52:

canım aynı şeyleri ben de yaşadım bi de benim dudakları ve ağzım çok kuruyordu hatta sabah kalktığımda dudaklarımın kanamış olduğunu fark ediyordum bu da hamilelik belirtisiymiş

Annnnaaammm bu sabah ağzımda kuruyduuuu :52::52::52::52::52::53::53::53::53::53: aaannammm kana kana su içtim de kendime geldim :52::52::52::52::53::53::53::53::52::52::52::53::53::53::53::43::43::43:

Back
X