Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok teşekkür ederim benim kan değerlerime bakıldı genel check up yaptırdım ama tiroidler vardı sadece hormon olarak diğerleri yoktu içinde normal hepsi demir eksikliği vardı o da tedavi oldum.ama bu ay olmazsa diyorum hormon testine gitsem mi?seni aklıma getiriyorum hep zaten mucize gibi inşallah ben de öyle şaşırırım sağlıkla gelsin inşallah tekrar teşekkürler desteğin için

bence biz seni 9 temmuz diye hesaplayaaaak

temmuz çetesiiiiiiiii uyumaaaaaaaaa nerdesinizzzz bi caydin bi ben varım. nerde bizim elemanlar

ben de varım temmuz çetesinde 11 temmuz bat

sıkıldım ben hepiniz bana abla diyin laaaaaaaaan

oooowwww bizim çete kocaman olduuu. dağlara taşlara sığmayız heryer yakar yıkarııız. biiz temmuz çetesiiii

canım o sertlik bence de hamişlikten içini ferah tut bence doktoruna gidince sor tabi ama süt bezesi sanırım onlar

İlgin için çok saol canım benimmmmmmmm inş. beklenilen sonuç alırımmmmm sen nasılsın bakalım bogazın nasıl oldu

aynı şekilde kaldı ya inşallah şişmez böyle kalır da nem arttıkça biraz romatizmam zorluyor beni ama çok şükür yine de canım.inşallah canım hayırlısı neyse o olsun de olumlu olur inşallah ama olumsuz olsa bile yeni ay yeni umut üzme kendini hepimiz hayırlısıyla sonunda kırmızılara karşı galip çıkıcaz

canım o sertlik bence de hamişlikten içini ferah tut bence doktoruna gidince sor tabi ama süt bezesi sanırım onlar
teyzemle konuştum şimdi o da öyle diyo yavaş yavaş oluşur soldaki de sıkma canını diyo...ya bi keresinde ilk hamile kaldığım zamanlarda görmüştüm rüyamda bebeğim olmuş emzirmeye çalışıyorum soldan süt gelmedi sağ tarafıma aldım ordan bol bol geliyodu..rüyam çıkacak diye korktum işte:18:
sıkıldım ben hepiniz bana abla diyin laaaaaaaaan

canım en büyüğümüz senden kaç yaş büyük??

geçmiş olsun canım inşallah bi an önce geçer:26: bekleyip görelim bir şey diyemiyoruz ki malesef olmasadas artık ağlarım napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…