Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle olucak tabi...bu topikten seçmicem de nerden seçcem dünürümü...

yaa asıl biz senin güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman vereceksin ne zaman test yapacaksın hadi ama yaaaaa

kıs hiç gülecegim yoktu çok tatlısın yaa.......... bebegm testim yok olsada bu satte yapamam geçti artık yarın kana gtcem zaten .. meraktan hep birlikte çatlayalım ..bna hamileymişim gibi gelmiyo zaten

negatifi yicem sonra ağlıcam depresyona gircem offf

Son düzenleme:
aynen öyle hamişliğimizi hep birlikte geçiririz inşallah..

yaa asıl biz senin güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman vereceksin ne zaman test yapacaksın hadi ama yaaaaa

aynen canım yaaa 5 gün geçmiş nasıl sabrettin süpersin hadi yap testi de halat çekelim
ben dayanamadım evlilik yıldönümüzde yaptım testi tabiki de sonuç (-) di

şekerim sen daha tatlısın
ama negatif düşünme yaaa pozitif düşün ki pozitif çıksınnnn
ama hamiş değilsen 5 gün neden gecikti...normalde de bu kadar gecikmen hiç olmamış okuduğum kadarıyla...

aynen canım yaaa 5 gün geçmiş nasıl sabrettin süpersin hadi yap testi de halat çekelim
ben dayanamadım evlilik yıldönümüzde yaptım testi tabiki de sonuç (-) di

canım ben bgn hiç uyumadım meraktan bi ben biliyorum ne çektiğimi.... 2 günönceki testim negatifti [. I .]

evet geçikmem olmadı en azından 5 gün olmadı anasını satıyım ya :26: ama şimdi belirtilere bakıyorum hemen hemen yarısı var ... şimdi kendimi dinliyorum bi 10 gün daha adet olmicakmısım gbime gelio adet belirtilerine ait bişey yok bel ağrısı haricinde e tabi ben şimdi kafama göre yok gebeyim yada hamileyim diyemem doktor bilcek onu :26: ona da yarın gtcem 6. hisleriniz kuvvetli mi bi beni düşünün sizce hamişlik elektirigi var mı bendeee

bak işte saçmalıyorum ne güzel

ayyy hepimiz hamiş kalırız inşallahhhh...
göbişlerimiz de aynı anda büyür bebişlerimiz de

ayy inşallahh resimlerimizi koyarız göbişlerimizin

Slm Kızlarr sohbetniz bol olsun

sağol canım seni andım kulakların çınladımı? tilililililiiii

ohhh yemeğimide yedim geldim. göbişim şişti geneee

oohh afiyet olsunnn ben daha yemedim patron indi yemeğe o gitsin öyle

bizim Sılacık nereye gitmiş yaaa...gezmeye mi gitmiş?
o yokken eksiklik hissediyorum

o bugün giremicem demiş sabah gezmeye gidiyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…