Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anlaşıldı biz aynı kafadanız busch mmm :13::13::13: koçumm benimmmmmm

ay bi de ben annem ne zman bnyo yapsa kız yine seytanlara mı uydunuz derdimmmmm yine olsa yine deriiiiimmm

benim kocişle mesajlaşıyorum bi yandan da Karnım ağrıyo diyorum halalar geliyo desen diyo ee gelsin biran önce dedi Gelmesin gelmemesi için uğraşıyoz dedim doğru ya dio ben çalışma peşndeyim dio alışkanlık yaptı galiba 2 günde 1

ben 1 yıl 2 aylık evliyim kist var bende bide afedersiniz fazlaca akıntım oluyor bunlar engelliyor sanırım
ilaç kullandım ama geçmedi duruyorum bende öylece
ablamında kisti var ama 2. çocuğuna hamile

bak ablanın kisti varmış sen kendini stres etme güzel güzel düşün
doğru günlerde çalışma yapmamışsındır belki şimdiye kadar..
bundan sonra iyice dikkat ederek çalışırsınız veeee bebiş gelir göbişine

Anlaşıldı biz aynı kafadanız busch mmm :13::13::13: koçumm benimmmmmm

ay bi de ben annem ne zman bnyo yapsa kız yine seytanlara mı uydunuz derdimmmmm yine olsa yine deriiiiimmm

ayy yok ben annemle kaldığım zamanlarda pek bilmezdim öyle şeyleri...bilsem de diyemezdim zaten...düşündükçe midem bulanıyor!!!kocası babam değil sonuçta!!çok uzun zamandır da beraber yaşamıyoruz annanemin kızıyım ben ona takılırdım ah şimdi dedem sağ olsaydı kucaklayım hanım canım deyip kapatsaydı odaya seni ne güzel olurdu demi derdim..o da aaaah ahh nerdeee toprak oldu adamcım derdi

inşallah canım yaa aklım gidiyor bebek diye diye evlendikten sonra 2. ay başladım ben bebek istemeye ama olmadı işte
çok üzülüyorum bu durumada hatta aklıma tüp bebek mi yaptırsam acaba diye fikirler bile geliyo üstelik o konuda hiç bir bilgimde yokken
rabbim aratmadan nasip etsin inşallah

ben 1 yıl 2 aylık evliyim kist var bende bide afedersiniz fazlaca akıntım oluyor bunlar engelliyor sanırım

canım akıntın şeffaf renkli mi? eğer öyleyse hiçbir sorun yok hatta süper bile çünkü akıntı olması kuru olmasından iyiymiş spoşların daha kolay ilerlemesini sağlıyormuş... valla kisti olupta hamile kalan o kadar çok ki... iki taraftada var mı kist yoksa tek yumurtada mı? Umutsuz olma en büyük etken stress çünkü olmayacak diye düşünme sakın.... doktora gittin mi?

caydin hiçç güleceğimm yoktuuu yaa :)

hay allahım aklı fikri nerde...hamile kalınca da yaparsınız canım nolcak hem hala kesintisi olmadan kafanıza estiği zaman hobaaaa...

hadi ya bilmiyodum öz baban olmadıgını canım :26: özür dilerim yanlış bir şey dediysem eğer aklına kötü bişey gelemsin....... öz babanla görüşlüyomusun peki bebeğim

bu göğüslerimdeki ağrı nedeni ile doktora gitmeme gerek varmıdır sizce ? yoksa testlerden sonra mı gideyim yani bat tarihimi bekliyeyim mi (

hay allahım aklı fikri nerde...hamile kalınca da yaparsınız canım nolcak hem hala kesintisi olmadan kafanıza estiği zaman hobaaaa...

buschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeee abbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı

caydin hiçç güleceğimm yoktuuu yaa :)

ayy sorma beni de güldürdü deli yediriyom yediriyom keçiboynu pekmezlerini olacağı bu

valla mı buschy 'cim kimine yasaklıyormuş doktor :26::26::26: ben korkarım birşey olur die

canım kistinin çeşidi ne acaba ben adet gecikmesiyle 3 ay önce gittim zaten o güne kadar bebek düşünmüyordum 4 yıllık evliyim bu arada.neyse doktor 2 kist oluşmuş sağ yumurtalıkta dedi söktürücü ile adet oldum ve 1 kutu yasmin ile eridi kistlerim benim çikolata falan değil demişti doktor zaten eriyecek ilaçla demişti öyle de oldu.şimdi bu 2.ayım bebek gelsin diye bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun en kısa zamanda biz de hamile aklalım inşallah

şeffaf renk canım akıntı bazıları korkuttu beni iltihap olabilir oda engeller gebeliği falan diye
kist sol yumurtalıkta vardı sadece 4cm kadar doğum kontrol hapı vermişti doktorlar 1 ay kullandım bi daha kullanmadım bi kaç doktora birden gitmiştim hepsi hap vermişti işte ama ben kullanmadım..
bebek istiyorum ben ilaç mı kullanıcam bide dedim hep

hadi ya bilmiyodum öz baban olmadıgını canım :26: özür dilerim yanlış bir şey dediysem eğer aklına kötü bişey gelemsin....... öz babanla görüşlüyomusun peki bebeğim

yok canım nerden bilecen ayrıca alışkınım ben artık..5-6 yıldır küstük öz babamla... yeni görüşmeye başladık düğünden bir gün önce ben aradım.şimdi de memlekete gittikçe işte..telefonda da ayda bir iki kere sadece.

bu göğüslerimdeki ağrı nedeni ile doktora gitmeme gerek varmıdır sizce ? yoksa testlerden sonra mı gideyim yani bat tarihimi bekliyeyim mi (

Yookkk canımmm bence hamişlik belirtisiiiiii Batını bekle testlerini yap zaten + çıkacak ve doktor bu yüzden dicek

canım adete yakın zamanlarda gögs zatan alır basına gider büyür sancılanır ... ki biliyosun adet belirtileryle gebelik belirtileri aynı doktora gitme batın geçikirse inşallah geçikir de bebek olur o zman git derim ben doktora

amin canım..
ama 1 yıl olmadan daha tüp bebek işleri için erken olur..doktorlar 1 yıl boyunca çocuk deneyipte olmayanlar için alternatif tedavi yöntemlerine gidiyor..anladığım kadarıyla sen daha 5 aydır deniyormuşsun..

ayy sorma beni de güldürdü deli yediriyom yediriyom keçiboynu pekmezlerini olacağı bu

valla mı buschy 'cim kimine yasaklıyormuş doktor :26::26::26: ben korkarım birşey olur die

yuhh 9 ay yazık ayıp günah bee....düşük tehlikesi olanlara bi süre yasaklıyo doktor onun harici sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…