haha anneme ben de adıyla hitap etmeyi severim..aman canım altı üstü 19 yaş büyük benden...hatta ben teyzeme ve annaneme de genelde isimleriyle hitap ederim...babama da üsen derim (adı hüseyin ama köye gittiğimizde akrabaları öyle demişti hoşuma gitti benim de) kocaya gelince bilader hemşerim adamcım falan derim
kızzz günayydınnnn fıstğımmm nasılsın
ben 1 yıl 2 aylık evliyim kist var bende bide afedersiniz fazlaca akıntım oluyor bunlar engelliyor sanırım
ilaç kullandım ama geçmedi duruyorum bende öylece
ablamında kisti var ama 2. çocuğuna hamile
Anlaşıldı biz aynı kafadanız busch mmm :13::13::13: koçumm benimmmmmm
ay bi de ben annem ne zman bnyo yapsa kız yine seytanlara mı uydunuz derdimmmmmyine olsa yine deriiiiimmm
inşallah canım yaa aklım gidiyor bebek diye diye evlendikten sonra 2. ay başladım ben bebek istemeye ama olmadı iştebak ablanın kisti varmış sen kendini stres etme güzel güzel düşün
doğru günlerde çalışma yapmamışsındır belki şimdiye kadar..
bundan sonra iyice dikkat ederek çalışırsınız veeee bebiş gelir göbişine
ben 1 yıl 2 aylık evliyim kist var bende bide afedersiniz fazlaca akıntım oluyor bunlar engelliyor sanırım
benim kocişle mesajlaşıyorum bi yandan daKarnım ağrıyo diyorum halalar geliyo desen diyo ee gelsin biran önce dedi Gelmesin gelmemesi için uğraşıyoz dedim doğru ya dio ben çalışma peşndeyim dio alışkanlık yaptı galiba 2 günde 1
benim kocişle mesajlaşıyorum bi yandan daKarnım ağrıyo diyorum halalar geliyo desen diyo ee gelsin biran önce dedi Gelmesin gelmemesi için uğraşıyoz dedim doğru ya dio ben çalışma peşndeyim dio alışkanlık yaptı galiba 2 günde 1
ayy yok ben annemle kaldığım zamanlarda pek bilmezdim öyle şeyleri...bilsem de diyemezdim zaten...düşündükçe midem bulanıyor!!!kocası babam değil sonuçta!!çok uzun zamandır da beraber yaşamıyoruz annanemin kızıyım ben ona takılırdım ah şimdi dedem sağ olsaydı kucaklayım hanım canım deyip kapatsaydı odaya seni ne güzel olurdu demi derdim..o da aaaah ahh nerdeee toprak oldu adamcım derdi
hay allahım aklı fikri nerde...hamile kalınca da yaparsınız canım nolcak hem hala kesintisi olmadan kafanıza estiği zaman hobaaaa...
caydin hiçç güleceğimm yoktuuu yaa :)
hay allahım aklı fikri nerde...hamile kalınca da yaparsınız canım nolcak hem hala kesintisi olmadan kafanıza estiği zaman hobaaaa...
canım akıntın şeffaf renkli mi? eğer öyleyse hiçbir sorun yok hatta süper bile çünkü akıntı olması kuru olmasından iyiymiş spoşların daha kolay ilerlemesini sağlıyormuş... valla kisti olupta hamile kalan o kadar çok ki... iki taraftada var mı kist yoksa tek yumurtada mı? Umutsuz olma en büyük etken stress çünkü olmayacak diye düşünme sakın.... doktora gittin mi?
hadi ya bilmiyodum öz baban olmadıgını canım :26: özür dilerim yanlış bir şey dediysem eğer aklına kötü bişey gelemsin....... öz babanla görüşlüyomusun peki bebeğim
bu göğüslerimdeki ağrı nedeni ile doktora gitmeme gerek varmıdır sizce ? yoksa testlerden sonra mı gideyim yani bat tarihimi bekliyeyim mi(
bu göğüslerimdeki ağrı nedeni ile doktora gitmeme gerek varmıdır sizce ? yoksa testlerden sonra mı gideyim yani bat tarihimi bekliyeyim mi(
inşallah canım yaa aklım gidiyor bebek diye diye evlendikten sonra 2. ay başladım ben bebek istemeye ama olmadı işte
çok üzülüyorum bu durumada hatta aklıma tüp bebek mi yaptırsam acaba diye fikirler bile geliyo üstelik o konuda hiç bir bilgimde yokken
rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
ayy sorma beni de güldürdü deli yediriyom yediriyom keçiboynu pekmezlerini olacağı bu
valla mı buschy 'cim kimine yasaklıyormuş doktor :26::26::26: ben korkarım birşey olur die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?