teyzemle konuştum şimdi o da öyle diyo yavaş yavaş oluşur soldaki de sıkma canını diyo...ya bi keresinde ilk hamile kaldığım zamanlarda görmüştüm rüyamda bebeğim olmuş emzirmeye çalışıyorum soldan süt gelmedi sağ tarafıma aldım ordan bol bol geliyodu..rüyam çıkacak diye korktum işte:18:
canım en büyüğümüz senden kaç yaş büyük??
teyzemle konuştum şimdi o da öyle diyo yavaş yavaş oluşur soldaki de sıkma canını diyo...ya bi keresinde ilk hamile kaldığım zamanlarda görmüştüm rüyamda bebeğim olmuş emzirmeye çalışıyorum soldan süt gelmedi sağ tarafıma aldım ordan bol bol geliyodu..rüyam çıkacak diye korktum işte:18:
aşk olsun buschcim beeeee biliyorum bnden büyük oldugunuzu saka yapıyodum ki bendeme abla istemiooom tamam busch tamammm
yok bebeğim merak ettim en fazla yaş farkı kaç diye...ben derim sıkıntı yok sonuçta iki yaşcık var aramızda ben de çok büyük sayılmam yani
hanımlar merhaba bende sizler gibi bebek istiyorum
bu ay yeterli çalışma olmadı umudum temmuz ayı
en büyüğümüz 30 yasındaysa aramızda 10 yas var ... şaka yaptım .. ben normalde de de böyleyim burayada yansıttımeşime sus lan kalk yemek yap cam sil bana abla de filan biraz yas kompleksim var da şimdiye kadar hangi ortama girsem hep küçük olan ben olurdum hala da öyle
o bende de vardı...okula erken yazdırmıştı annem beni herkes 90lı ben 91liydim...dolayısıyla bütün okul hayatım zindan olmuştu bana...ama zamanla düzeliyo merak etme...burası da benim en küçük olmadığım ilk ortam... sen<38s<ben...sondan 3.yüm ama yavaş yavaş büyücem ben de...eşin ne diyo sen öyle yapıncaAllahım nerden buldum da aldım bu çatlak hatunu diyodur
Merhaba aramıza hoşgeldinO hiiiiiççç belli olmaz canım burda 1 kez çalışmayla hemde yumuş günü değil hamiş kalan arkadaşımız var Kısmetse olur değilse de birdaha ki ay inşallah
hemen tanışalım
Yaş? Bat? sat? Deneme
hoşbulduk canım 24 yaşındayımhoşgeldin canım umutlar tükenmez bu ay olmazsa bidahaki ayBAT'ın nezmn?
ay evet aynı durumdayız deseneben büyür müyüm diye çogu kez düşünüyorum eşim alışkın ya artık tepki bile vermio garibim önceden gülerdi ya ben anneme de aynısını yaprdım evde anneme ismiyle hitap ederim ayşe kalk git bulaşıgını yıka cam sil boş oturma filan ya arada yaparım hep değilde babama gardas derim hep eşime de koçum benim filan
hoşbulduk canım 24 yaşındayım
7 temmuz bat günüm evlendiğimden beridir sadece 5 ay korunmadım canım
zaten ümitsiz olmamın sebebide bu yine de hayırlısı tabi ki
evet geçikmem olmadı en azından 5 gün olmadı anasını satıyım ya :26: ama şimdi belirtilere bakıyorum hemen hemen yarısı var ... şimdi kendimi dinliyorum bi 10 gün daha adet olmicakmısım gbime gelio adet belirtilerine ait bişey yok bel ağrısı haricindee tabi ben şimdi kafama göre yok gebeyim yada hamileyim diyemem doktor bilcek onu :26: ona da yarın gtcem 6. hisleriniz kuvvetli mi bi beni düşünün sizce hamişlik elektirigi var mı bendeee
bak işte saçmalıyorum ne güzel
inşallah ne güzel olur yaaaaayy inşallahh resimlerimizi koyarız göbişlerimizin
o bugün giremicem demiş sabah gezmeye gidiyo heralde
hamişlik fena yapıyor dimi insanı...ohhh işte ne güzel dinlen bugün bol bol evinde...iyi gibiyim evdeyim işe gtmedim bugun uyuyasım var sürekli :26:
ben de 29 um...28 im ben
hoşgeldin canım hiç belli olmaz inşallah hamiş kalırsın en yakın zamandahanımlar merhaba bende sizler gibi bebek istiyorum
ay evet aynı durumdayız deseneben büyür müyüm diye çogu kez düşünüyorum eşim alışkın ya artık tepki bile vermio garibim önceden gülerdi ya ben anneme de aynısını yaprdım evde anneme ismiyle hitap ederim ayşe kalk git bulaşıgını yıka cam sil boş oturma filan ya arada yaparım hep değilde babama gardas derim hep eşime de koçum benim filan
Kaç senelik evlisin ki? Doktora gittin mi?
Temmuz ayı bat kardeşliğine hoşgeldin o zaman
huhuhuhuu kızllaarrrr müşteri varrrrrakril isyan siboti alevesen caysun fındıkkabuğu
bende eşime arada dostum, kardeşşiiimmm , arkadaaaşşıım diyorum
hoşbulduk canım 24 yaşındayım
7 temmuz bat günüm evlendiğimden beridir sadece 5 ay korunmadım canım
zaten ümitsiz olmamın sebebide bu yine de hayırlısı tabi ki
Kaç senelik evlisin ki? Doktora gittin mi?
Temmuz ayı bat kardeşliğine hoşgeldin o zaman
huhuhuhuu kızllaarrrr müşteri varrrrrakril isyan siboti alevesen caysun fındıkkabuğu
ben 1 yıl 2 aylık evliyim kist var bende bide afedersiniz fazlaca akıntım oluyor bunlar engelliyor sanırımayy bilmiyorum canım ama bu kadar gecikmesi hamiş olduğunu düşündürüyor inşallahta öylesindir tatlım
inşallah ne güzel olur yaaaa
gezsin bakalım kuzucuk azıcık eğlensin
hamişlik fena yapıyor dimi insanı...ohhh işte ne güzel dinlen bugün bol bol evinde...
ben de 29 um...
hoşgeldin canım hiç belli olmaz inşallah hamiş kalırsın en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?