aaaaa kimler burdaymış...şekerimmm hoşgeldinnnninşallah canım yaa aklım gidiyor bebek diye diye evlendikten sonra 2. ay başladım ben bebek istemeye ama olmadı işte
çok üzülüyorum bu durumada hatta aklıma tüp bebek mi yaptırsam acaba diye fikirler bile geliyo üstelik o konuda hiç bir bilgimde yokken
rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
buschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeabbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı
yok canım nerden bilecen ayrıca alışkınım ben artık..5-6 yıldır küstük öz babamla... yeni görüşmeye başladık düğünden bir gün önce ben aradım.şimdi de memlekete gittikçe işte..telefonda da ayda bir iki kere sadece.
canım kistinin çeşidi ne acaba ben adet gecikmesiyle 3 ay önce gittim zaten o güne kadar bebek düşünmüyordum 4 yıllık evliyim bu arada.neyse doktor 2 kist oluşmuş sağ yumurtalıkta dedi söktürücü ile adet oldum ve 1 kutu yasmin ile eridi kistlerim benim çikolata falan değil demişti doktor zaten eriyecek ilaçla demişti öyle de oldu.şimdi bu 2.ayım bebek gelsin diye bekliyorum hepimiz için hayırlısı olsun en kısa zamanda biz de hamile aklalım inşallah
şeffaf renk canım akıntı bazıları korkuttu beni iltihap olabilir oda engeller gebeliği falan diye
kist sol yumurtalıkta vardı sadece 4cm kadar doğum kontrol hapı vermişti doktorlar 1 ay kullandım bi daha kullanmadım bi kaç doktora birden gitmiştim hepsi hap vermişti işte ama ben kullanmadım..
bebek istiyorum ben ilaç mı kullanıcam bide dedim hep
Allahıımmmmmmmmmçatlakkk....hiç aklıma gelmemişti bu:26:
buschy cim desene önce babalar tanısıo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeabbowwwwwww şıkkıdı şıkkıdı şıkkıdı
bende tesadüfen sağ ymurtalığımda 3 -3,5 cm kadar kist olduğunu öğrendim 5-6 ay önce sonra doktora dedim korktum her bayanda olur kist ama siz farkına varmazsınız onlar adetle 2-3 ayla gider dedi sonra kontrole gittiğimde yoktu. doğum kontrl haplarının faydası yok içmekle içmemek aynı die okumuştum ben... Akıntı da dediğin gibi şefafsa hhiiiiiiiiiççççç korkmaaa ıslak olması dedğim gibi daha iyiymişhatta yumurta akı gibi oluyorsa o güne önem ver yumurtlama günündesin demek
şöyle söyleyeyim canım ben 7 ay deneme yaptım sonra 3 ay ara verdim geçen ay ve bu ayda deniyoruz işte durum buamin canım..
ama 1 yıl olmadan daha tüp bebek işleri için erken olur..doktorlar 1 yıl boyunca çocuk deneyipte olmayanlar için alternatif tedavi yöntemlerine gidiyor..anladığım kadarıyla sen daha 5 aydır deniyormuşsun..
geçen ayda olmadı isyan o kadar istemiştik bu aydan da ümitsizim benaaaaa kimler burdaymış...şekerimmm hoşgeldinnnn
tatlımmm inşş bebeklerimiz olcak...sen daha doğru düzgün deneme yapmadınki şekerim..
ümitsizlenmeee
amin canım..
ama 1 yıl olmadan daha tüp bebek işleri için erken olur..doktorlar 1 yıl boyunca çocuk deneyipte olmayanlar için alternatif tedavi yöntemlerine gidiyor..anladığım kadarıyla sen daha 5 aydır deniyormuşsun..
ayyyy ömürsün kızzzz öldüm sesli güldüm resmen buradaaaaa Allah iyiliğini versin emiiiii
canım ama ben adet göremedim 2 ay kist engelliyordu adetimi söktürücü ile zor geldi namuzsuz adet ya sonra eridi ilaçla 1 ay içinde bak üstünden 2 ay geçti bile.o dediğin doğru adet öncesi oluşuyorlar adetle atılıyor ama benimki adetimi engelledi
aaaaa kimler burdaymış...şekerimmm hoşgeldinnnn
tatlımmm inşş bebeklerimiz olcak...sen daha doğru düzgün deneme yapmadınki şekerim..
ümitsizlenmeee
ayy ben bursada duramıyorum sıcaktan orası kim bilir nasıldırrrr:26: bi de hamileliğin verdiği sıkıntı da ayrı bişey....slm kızlar nabersiniz? nasıl gidiyor hamilelikleriniz? benim ufaktan mide bulantılarım başladı özellikle yemek kokularına midem çok bulanıyor bide burası(marmaris) acayip sıcak bütün günüm böyle yatarak geçer oldu sıcak mahvetti beni
aştın kendini bebeeemheheh daha yeni aklıma geldiiiiay neyin kafasını yasıosam pskolojim bozulduu
ayyyy ömürsün kızzzz öldüm sesli güldüm resmen buradaaaaa Allah iyiliğini versin emiiiii
şöyle söyleyeyim canım ben 7 ay deneme yaptım sonra 3 ay ara verdim geçen ay ve bu ayda deniyoruz işte durum bu
geçen ayda olmadı isyan o kadar istemiştik bu aydan da ümitsizim ben
ama haklıyım şekerim :89::89::89::89::89::89::89:
ama haklıyım şekerim :89::89::89::89::89::89::89:
rahatlattın canım yaa allah razı olsun ne bilim acayip sıkıntı yaptım adetim hep düzensiz bi defasında 16 gün gecikmişti adetim geçen ayda 12 gün sürdü adetbende tesadüfen sağ ymurtalığımda 3 -3,5 cm kadar kist olduğunu öğrendim 5-6 ay önce sonra doktora dedim korktum her bayanda olur kist ama siz farkına varmazsınız onlar adetle 2-3 ayla gider dedi sonra kontrole gittiğimde yoktu. doğum kontrl haplarının faydası yok içmekle içmemek aynı die okumuştum ben... Akıntı da dediğin gibi şefafsa hhiiiiiiiiiççççç korkmaaa ıslak olması dedğim gibi daha iyiymişhatta yumurta akı gibi oluyorsa o güne önem ver yumurtlama günündesin demek
bende çok kullandım adet söktürücücanım ama ben adet göremedim 2 ay kist engelliyordu adetimi söktürücü ile zor geldi namuzsuz adet ya sonra eridi ilaçla 1 ay içinde bak üstünden 2 ay geçti bile.o dediğin doğru adet öncesi oluşuyorlar adetle atılıyor ama benimki adetimi engelledi
tatlı kuzu hoşgeldin bizde seni aradık ama bulamadık
nasılsın şekerim?
aştın kendini bebeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?