Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim 1-8 haziran adet oldum 18-23 arası tekrar adet oldum doktora gittim ilk defa böyle bir düzensizlike karşılaştım. 4 aylık evliyim ama 1 aydır bebek çalışmaları var:) adetim biter bitmez 23. 24. çizgiler çift kalın ve aynı netlikte çıktı gün aşırı ilişkiye girdim. bat ne olacak hiç bilgim yok hamilelik testini ne zaman yapıcam :44: :44:

canım önceki adetlerin kaççgündeydi:26:

canım geçen adetin erken olduğu için bu ay geç bile adet olabilir :26::26:

canım önceki adetlerin kaççgündeydi:26:

5-12 mayıs evlenince tamamen düzensiz oldu ya :44: genelde 28 günde falan oluyordum test yapmak için adet olana kdar beklicembu gidişle :44: 1 ay içindede olmazsam artık :44: kan testi döllendikten kaç gün sonra belli olur ki sanki hamile olacakmışım gibi his var

benim beklediğim bi adet tarihi yok artıkkkk!!!! gelmesin beklemiyorum çünkü.. bu gelişi sondu işte o kadar ahahaha :118:

kızlar benim köpürmedi tipte baloncuklar oldu sadece
sonra tuvalete döktüm çamaşır suyu hazır elime almışken tuvalet köpürdü

canım ozaman 28 güne göre hesapla adet olmazsan test yap bence. belki stresten yada mevsim değişikliğinden dolayı erken gelmiştir. :26:

canım yumurlama gününden 10 gün sonra yani sen temmuzun 4ünde yada 5inde bence test yap:26: doktorzaa gidip danış derm

Son düzenleme:
bu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii

bu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii

bu kız nerdeee yaaa bugün hiçi gelmediiiiiiii yoksam hamilede bir yerde sevinçten düşüp bayıldımııı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…