bimde çamaşır suyu patlaması yaşayacaklarsatışlar artıcak ellerinde çamaşır suyu kalmıcakkkk
arkadaşlar benim 1-8 haziran adet oldum 18-23 arası tekrar adet oldum doktora gittim ilk defa böyle bir düzensizlike karşılaştım. 4 aylık evliyim ama 1 aydır bebek çalışmaları var:) adetim biter bitmez 23. 24. çizgiler çift kalın ve aynı netlikte çıktı gün aşırı ilişkiye girdim. bat ne olacak hiç bilgim yok hamilelik testini ne zaman yapıcam :44: :44:
arkadaşlar benim 1-8 haziran adet oldum 18-23 arası tekrar adet oldum doktora gittim ilk defa böyle bir düzensizlike karşılaştım. 4 aylık evliyim ama 1 aydır bebek çalışmaları var:) adetim biter bitmez 23. 24. çizgiler çift kalın ve aynı netlikte çıktı gün aşırı ilişkiye girdim. bat ne olacak hiç bilgim yok hamilelik testini ne zaman yapıcam :44: :44:
canım önceki adetlerin kaççgündeydi:26:
5-12 mayıs evlenince tamamen düzensiz oldu ya :44: genelde 28 günde falan oluyordum test yapmak için adet olana kdar beklicembu gidişle :44: 1 ay içindede olmazsam artık :44: kan testi döllendikten kaç gün sonra belli olur ki sanki hamile olacakmışım gibi his var
demekki tuvalet hamileeekızlar benim köpürmedi tipte baloncuklar oldu sadece
sonra tuvalete döktüm çamaşır suyu hazır elime almışken tuvalet köpürdü
benim beklediğim bi adet tarihi yok artıkkkk!!!!gelmesin beklemiyorum çünkü.. bu gelişi sondu işte o kadar ahahaha :118:
benim beklediğim bi adet tarihi yok artıkkkk!!!!gelmesin beklemiyorum çünkü.. bu gelişi sondu işte o kadar ahahaha :118:
bence kap arıyordurbu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii
bu arada aklıma bişey geldiii. 38s bugün 3. günü yaa acabaaa test yaptırmaya mı gittiiiiiiiiiii
inşalllaaaaaaahhhhhhhhişte buu cansın sen karamelim .....bu gelişi son ve 9 ay gelmeyeceeek
kızlar eşime yaptım fena köpürdü hahahahahahahahhahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?