Kızlarrrrr bebegimmm
kaç gün önce göründü annesi miniğinnRabbim inş sizede nasip etsin canlarım
haklısın canım düşünmemem lazım
Kuzum cici kaynanamın Kızı var cansu da sagındaymışş sağımdaydı benim dyıo anlamadım ben bu işi
amaaannn ne olursa olsun iyi olsunda
kaç gün önce göründü annesi miniğinnyada ben ters gördüm ne zaman görebilirim kuzucuumuu
düşünmek yokkkk
aynennn merammmişte böyle ol.. umarım bebişin seninledirrr
Allahallah...annemde ben soldaymışım erkek kardeşlerim sağda...teyzemde de iki oğlan var onlar da sağdaymış...ve sorduğumuz bi çok kişide aynı çıktı:44::44:
:13:umarım canımmm ...eğer sonuç olumsuz olursa da destekcilerim var dimi karamelim bana destek olursun
gebelik takvimin 6. haftanın içindesin desin...iki üç gün geçsin görürsün mutlaka
biz de varız ya kızıııım hop dedik....ayrıca sevinç paylaşman gerekcek bence
güzelim bu belirtilerin yarısı tutuyo yarısı tutmuyo kız belirtilerine bakıyorum onların da yarısı tutuyo yarısı tutmuyo...:18::18:endişelerim var bebeğim ne çeşit bişi olcak acabaErkek Bebek Belirtileri Nelerdir
Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha az ise,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Bebeğinizi karnınızda daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve eksi yiyecekleri sürekli canınız çekiyorsa,
Proteine aşeriyorsanız (Etler ve peynir gibi),
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki kıllar her zamankinden daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Bebeğiniz kanınızın sağında ise,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Gebelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Baş ağrılarınız varsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamına eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN ERKEK dir
(alıntı)
güzelim bu belirtilerin yarısı tutuyo yarısı tutmuyo kız belirtilerine bakıyorum onların da yarısı tutuyo yarısı tutmuyo...:18::18:endişelerim var bebeğim ne çeşit bişi olcak acaba
ayyy parçası nur topu gibi bi bebişin olur seninnn
ayy ayy hadi inşallah....hepimizin öyle olsun inşallah...ha bu arada gebelik takvimim seninki gibiyken eşime söylemiştim 1.5 mm olmuş diye maşallah ne hızlı büyüyo daha geçen gün 0.15 mmdi demişti manyakımsiz de takip ediyo musunuz boyunu...
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın:79::79: yarın geç gelirsem meraklanmayın ama ilk işim sonuçları size haber etmek olucakdua edin benim için ltfn eğer ki gebe değilsem bu geçikmeler daha kötü sonuçlar çıkabilir umarım öyle olmaz bgn aklıma mukayet olmaya çaışcam:95: .... hayırlı akşamlarınız olsun
:119: :119: :119: iyi günler :119::119::119:
herkes neden sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?