Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzel haberlerleee gellllll yarııınnn

kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa

kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa

hamilelik düşünüyorum korunmuyorum nelere baktırmam gerekiyo diye sor doktorun gereken testleri yapar zaten

adetin 2, günü hormon testleri yapılıyor diye biliyorum ama sen gene de git bakalım ne var ne yok baksınlar

bi de rus takvimi çıktı başımıza...rus takvimine göre kızım olucakmış
pardon babasının kızı

iyiaksmlar kuzucuklar nasılsınz.?? bugun ılk defa gordum bebegımızın olustugu yerı 4 hafta 6gunlukmus kesemızı gorduk kalp atısını nezaman duyarım ?? 10mm diyor dr hersey normal dha yenı dedı kanaman agrın sızın varmı fln diye sordu yok dedım son adet tarıhıme gore 6haftayı fln gcıyor sanırımda gec yumurtldm ama huzursuzum gelısmedımı acaba yada bos gebelık mı kızlarrrrrr

Selam tatlım ne kadar güzel haberler bunlar:))) bak her şey yolundaymış sen niye böyle korkuya düştün kuzucum? Geç yumurtlamışsın işte öyle kötü şeyler getirme aklına ama en yakın zamanda kalp atışının sesini duyarsın hiç tasalanma canım

kızlar özle hastaneye gittik bgn akşam kan verdim eşim sonuçları almaya gitti çok stresliyim ağlıcam şimdi yaaa dua edin banaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…