ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın:79::79: yarın geç gelirsem meraklanmayın ama ilk işim sonuçları size haber etmek olucakdua edin benim için ltfn eğer ki gebe değilsem bu geçikmeler daha kötü sonuçlar çıkabilir umarım öyle olmaz bgn aklıma mukayet olmaya çaışcam:95: .... hayırlı akşamlarınız olsun
:119: :119: :119: iyi günler :119::119::119:
biraz işlerimi toparladım hhoop burdayımmmm
tabi çişti çamaşır suyuydu derken işler aksadı
aayynnenn gül gül dermanım kalmadı vallaa
cooook severim ben bu şarkıyııııı
ayy ben deee...gözlerinden dudaklarındaaaan öperiim seni öperimmmm
kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa
kızlaaaaaaaar yarın jinekoloğa gidiyorum randev aldım. kan tahlili yaptırcam nelere baktırayım sizceee. tsh baktırcam prolaktin baktırcam başkaaaa
kanuni sultan süleyman canım
iyiaksmlar kuzucuklar nasılsınz.?? bugun ılk defa gordum bebegımızın olustugu yerı4 hafta 6gunlukmus kesemızı gorduk kalp atısını nezaman duyarım ?? 10mm diyor dr hersey normal dha yenı dedı kanaman agrın sızın varmı fln diye sordu yok dedım son adet tarıhıme gore 6haftayı fln gcıyor sanırımda gec yumurtldm ama huzursuzum gelısmedımı acaba yada bos gebelık mı kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?