kızlar özle hastaneye gittik bgn akşam kan verdim eşim sonuçları almaya gitti çok stresliyim ağlıcam şimdi yaaa dua edin banaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu
Nasıl yaaa nasıl negatif(( ama neden bu kadar geciktin?? Hiç bir şey söylememişler mi? Belki çok geç yumurtladın ondan çıkmadı ne bileyim
Kızlarrrrr bebegimmm
zaten muaine edilmiyo du sadce tatlillere açıktı hastane bişey dememişler............ sadce 1,2 ..........
eşim 1 saat sonra gelcek eve işi war ben evde kaldım ağlıyorum ... ebn anneme ne diceeeeeeemm nasıl anlatıcam
moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:
Üzülmeyin tatlım hepimiz hamiş olcazz hemde hepimiz tombiş anne adayları olcağz :)
moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:
Üzülmeyin tatlım hepimiz hamiş olcazz hemde hepimiz tombiş anne adayları olcağz :)
sinir sistemim çöktü kaç gundur suan dunyanın sonu degıl 1. denemeydı ama yınede dayanamadım aglıyorum sinirlerim bozulmus benım
sinir sistemim çöktü kaç gundur suan dunyanın sonu degıl 1. denemeydı ama yınede dayanamadım aglıyorum sinirlerim bozulmus benım
10 dk kirize grdim inanamazsın ağla ağla yoruldum.... 5 gündür adetim geçkti ve hala bişey yok oysaki çok umtlanmıstım hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi... doktorun yolu göründü bana kesin bi sorunum war
cnm üzülme 1. denemenmiş bundan sonra ovulasyon testi dene istersen eşinle daha sıkı çalışarak bebişin sana gelecektir..
10 dk kirize grdim inanamazsın ağla ağla yoruldum.... 5 gündür adetim geçkti ve hala bişey yok oysaki çok umtlanmıstım hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi... doktorun yolu göründü bana kesin bi sorunum war
hayır tatlım öyle yargılama mevsimsel olabiliyor psikolojikte olabilir.. biraz fazla takıyoruz kafamıza minikleri beklerken kendimizide ypratıyoruz ama onlar en zamansız vakitte gelirler.. Öyle düşün 4 sene sonra hamile kalan annelerimizin hikayeleri beni çok imrendiriyor.. Lütfen kendini üzme..
hayır tatlım öyle yargılama mevsimsel olabiliyor psikolojikte olabilir.. biraz fazla takıyoruz kafamıza minikleri beklerken kendimizide ypratıyoruz ama onlar en zamansız vakitte gelirler.. Öyle düşün 4 sene sonra hamile kalan annelerimizin hikayeleri beni çok imrendiriyor.. Lütfen kendini üzme..
haklısın canım ama suan pskolojim bozuldu ya ... yok böyle bişey gecikti bide kaptırdım kendimi sanırsam.... amann bu hayat beni çok yoruyo ya
üzülmeyinn canlarıımmm daha vakti var demekki hayırlı zamanda hayırlı bebeişleriniz olsun inşallah yılmak yok bir daha ki ay daha çok çalışıyoruzzz asla moral bozmuyoruz en büyük engel sıkıntı stres unutmayın
Selam tatlım ne kadar güzel haberler bunlar:))) bak her şey yolundaymış sen niye böyle korkuya düştün kuzucum? Geç yumurtlamışsın işte öyle kötü şeyler getirme aklına ama en yakın zamanda kalp atışının sesini duyarsın hiç tasalanma canım
iyiaksmlar kuzucuklar nasılsınz.?? bugun ılk defa gordum bebegımızın olustugu yerı4 hafta 6gunlukmus kesemızı gorduk kalp atısını nezaman duyarım ?? 10mm diyor dr hersey normal dha yenı dedı kanaman agrın sızın varmı fln diye sordu yok dedım son adet tarıhıme gore 6haftayı fln gcıyor sanırımda gec yumurtldm ama huzursuzum gelısmedımı acaba yada bos gebelık mı kızlarrrrrr
cok saol canım moral oldun bana. mera22cım lutfen uzulme gecıkme olması demek bi sorun oldugu anlamına glmıyor saglıklı ınsanlarda ılk 1yıla kdr zaman verılıyor bılıyorsun lutfen sıkmaaa uzme o tatlı canını
bende adet olanlar kervanına katıldım kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?