Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu

kızlar özle hastaneye gittik bgn akşam kan verdim eşim sonuçları almaya gitti çok stresliyim ağlıcam şimdi yaaa dua edin banaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ayyyyy çok heyecanlı çok heyecanlıııııııı kızlar nerdesinizzzzz bunu kaçırmamanız lazım...meracığım ne zmn gelecek kocan ??? Ben dua ediyorum sana :)) diğer kızlarda hep ediyor zaten sen hiç merak etme kuzummm:))))

Nasıl yaaa nasıl negatif (( ama neden bu kadar geciktin?? Hiç bir şey söylememişler mi? Belki çok geç yumurtladın ondan çıkmadı ne bileyim

zaten muaine edilmiyo du sadce tatlillere açıktı hastane bişey dememişler............ sadce 1,2 ..........

eşim 1 saat sonra gelcek eve işi war ben evde kaldım ağlıyorum ... ebn anneme ne diceeeeeeemm nasıl anlatıcam

Son düzenleme:
Kızlarrrrr bebegimmm

cnmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Kızlar bişi sorcam benim yumurtlama günlerim 14 - 16 haziran arasıydı 21. de muayneye gitmiştim ultasonla alttan baktı dr. fakat herhangi bişi demedi normal midir yoksa yokmduur?

moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:

cnm üzülme rabbim ol dediği zaman olur niçin kafna tkıyorsun rabbim senide güzeller güzeli anne edicek lütfen üzülme fakat hayrlısı olsun.. üzülee kıyamam bende dua ediyorum en kısa zamanda hayallerine kavuşursun..

üzülmeyinn canlarıımmm daha vakti var demekki hayırlı zamanda hayırlı bebeişleriniz olsun inşallah yılmak yok bir daha ki ay daha çok çalışıyoruzzz asla moral bozmuyoruz en büyük engel sıkıntı stres unutmayın

benım kucukte olsa hala bır umudum var tam anlamıyla regl olmus sayılmam leke gibi geldı ve özür dileyerek kırmızılı beyazlı sümük gibi bir şey geldı hatta kırmızıdan zıyade kahverengı gıbı kasıkta agrım var ama regl agrısı gıbı degıl bakalım beklıcem bugun sabah kesılırse test yaparım

cok saol canım moral oldun bana. mera22cım ve radyologcum lutfen uzulmeyn gecıkme olması demek bi sorun oldugu anlamına glmıyor saglıklı ınsanlarda ılk 1yıla kdr zaman verılıyor bılıyorsunz lutfen sıkmaayın uzme o tatlı canınızı

Son düzenleme:

sıkma canını tatlım benimmm herşey yolunda bebişin seninle mutlu sağlıklı bi sonrakinde babaıyla gidersiniz pıt pıt kalp atışını duyacakınız o günü düşün

çok saol desteğin için canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…