:13:
Koç burcunun uyumu: aşkta terazi ,evlilikte yay arkadaşlıkta oğlak burcu
Boğa burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte oğlak,arkadaşlıkta aslan
İkizler burcunun uyumu :aşkta ikizler ile aslan,evlilikte aslan ile kova ,arkadaşlıkta ise ikizler
Yengeç burcunun uyumu:aşkta terazı,akrep ve aslan,evlilikte boğa veya akrep arkadaşlıkta yay
Aslan burcunun uyumu:aşkta yengeç,arkadaşlıkta evlilikte ikizler ve oğlak,arkadaşlıkta ise oğlak ve boğa
Başak burcunun uyumu :aşkta akrep,evlilikte terazı burcu,arkadaşlıkta terazi yine..
Terazi burcunun uyumu:aşkta koç ,yengeç burcu,evlilikte başak,koç,arkadaşlıkta balık ve başak burcu
Akrep burcunun özellikleri:aşkta yengeç başak,evlilikte balık ve yengeç,arkadaşlıkta yengeç
Balık burcunun uyumu:aşkta balık,evlilikte yay,arkadaşlıkta terazi ve yay burcudur.
Kova burcunun uyumu:aşkta akrep ve başak,evlilikte yay ve ikizler burcu arkadaşlıkta ise terazi
Oğlak burcunun uyumu:aşta başak,yay,boğa,evlilikte ise aslan ve boğa,arkadaşlıkta ise koç ve aslan
Yay burcunun uyumu :aşkta oğlak,evlilikte kova,koç veya yay,arkadaşlıkta ise yay
kocişim terazi ben balıkım o zaman biz iki iyi arkadaştan öteye geçemiyeceğiz desene

evlendik artık çok geçççç

adet olcam sanırsam...
 adet olcam sanırsam...
 sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm
 sarıldık birbirimize moral verdik ... yapcak baska bişey yok kuzucummm

çok şey kaçırdın çokkkk
 çok şey kaçırdın çokkkk 

bendde çok seviyorum seni herkezi :124:
 bendde çok seviyorum seni herkezi :124: