merhaba tatlım evet yeni katıldım bir kaç gün oluyor :)
an itibariyle çok iyiyim ama her an bu durum değişebiliyodün ağladım biliyo musuuunnn sen napıyosun bakalım canım
slm kızlar misafirlerim var giremiyorum nasılsınız??
yeni arkadaşlar gelmiş bu arada hoşgeldiniz
hıımm hoşgeldinnn o zamannnn seni aramızda görmek güzeelll
sabahtan beri temizlik yapıyorum 1 oda kaldı sadece titizlik başladı bendede heryer gözüme batıyor çatacak yer arıyorum çok gerginimmayyyy dün bende ağladım arka sokakları izledim ki hiç sevmem her akşam eşim işten gelince açar onu sinir olurdum kızardım dün o da şaşırdı ağladığımı görüncee sen neden ağladın kötü bişey yok umarım:44::44:
hmm uzakmışsın canım ama dene istersen bağcılardakini bağcılara gelmişken azcık aşağıda haznedar var orda da benim doktor
hıımm hoşgeldinnn o zamannnn seni aramızda görmek güzeelll
sabahtan beri temizlik yapıyorum 1 oda kaldı sadece titizlik başladı bendede heryer gözüme batıyor çatacak yer arıyorum çok gerginimmayyyy dün bende ağladım arka sokakları izledim ki hiç sevmem her akşam eşim işten gelince açar onu sinir olurdum kızardım dün o da şaşırdı ağladığımı görüncee sen neden ağladın kötü bişey yok umarım:44::44:
slm kızlar misafirlerim var giremiyorum nasılsınız??
yeni arkadaşlar gelmiş bu arada hoşgeldiniz
bu bölmü çok güzel di beni de ağlattı hüngür hüngür
merhaba arkadaşlar aranızda tüp bebek yaptıran varmı
buyur bebeğimmmm nasıl özledim kız senisılaacıııkkkkkk
Hoşbulduk.. Bundan sonra bende buradayim.bu hafta sonu hariç tabi birazdan ıstanbula yolcuk varu
merhaba aranıza yeni katıldım bende yeni evliyim :) bizde bebek istiyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatifyinede bir umut adet günümü bekliyorumumarım test yanılmıştır.
merhaba aranıza yeni katıldım bende yeni evliyim :) bizde bebek istiyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatifyinede bir umut adet günümü bekliyorumumarım test yanılmıştır.
ayyy tatlişkom ben de çok özledim....noldu bugün bu topiğe yaa çok sıkıldımmmm:84::84::84::84::84::84:
haftasonu durgunluk oluyo bebeğim ya haftaiçi acısını çıkartırız sen canını sıkma olur mu
yapcak bişey bulamıyorum kendime bu topikten önce ben evde neyle oyalanırdım ki acaba...:44::44:
buyur bebeğimmmm nasıl özledim kız seni
oooo ne güzel her zaman beklerim tatlım pazartesi full time burdayım o zaman tanışırız bol bol olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?