65 kıloydum 66 oldum sadece bı kılo bakalım ılerleyen günlerde ne olucam
ben de 26 yaşındayım zamanı artık bana da doktor yazdı ama yazmasaydı da ben eczaneden alıcaktım ama gebelik öçncesi istersen git muayene ol smear testin yapılsın
bana da doktor folıdoce önerdi onu kullanıyorum :13:
valla benim gidiş iyi değil gibi duruyo:18: sen bir kilo almışsın ben iki buçuk kilo aldım...:26:
hamile kaldıkdan sonrada folik asit alanlar var benim başım kelmi ???? :44::44::44::44::44:
bak bak bak
öyle bişey yapma. doktor gerek duysa verirdi zaten
senin eksiğin yok demek ki...gerek olsa doktorun niye vermesin..bana da progestan vermedi napayım şimdi gerek olmayan bişeyi alayım da bebeğime zarar mı vereyim...lazım olsa verirdi doktor...
Ne kızıonkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
içmeyiz alalalala
canım ben başakşehirde oturuyorum. ama bağcılara çok sık gidip geliyoruz akrabalar burda çünkü
Bende bebek isteyenlerdenim :) bat 17temmuz inşallah hamışler kervanına bende sizde katılırız
Bende bebek isteyenlerdenim :) bat 17temmuz inşallah hamışler kervanına bende sizde katılırız
Bende 23 yasindaym :) folidoce bende ishal yapti ama sende oldumu cnm
ben de 26 yaşındayım zamanı artık bana da doktor yazdı ama yazmasaydı da ben eczaneden alıcaktım ama gebelik öçncesi istersen git muayene ol smear testin yapılsın
bana da doktor folıdoce önerdi onu kullanıyorum :13:
Hımm peki bana önerebileceğiniz bir doktor varmı :) Anadolu yakasındayım ben Kadıköy civarı olabilir :*
canım o tarafı hiç bilmiyorum forumdan bir arkadaşım central hospıtalda doğum yaptı onu biliyorum sadece ben Avrupa yakasındayım
kızlar ben çıkıyorum kociş gelicek hazırlanayım biraz dışarı çıkıcaz öptüm hepinizi gelince okuycam gitmesi zor oluyor ya aklım sizde kalıyor
kızlar ben çıkıyorum kociş gelicek hazırlanayım biraz dışarı çıkıcaz öptüm hepinizi gelince okuycam gitmesi zor oluyor ya aklım sizde kalıyor
Hoşbulduk teşekkür ederim.24 yaşındayim 1senelik evliyim.7aydır deniyoruz.. İnşallah bi gün tutacak :)inşallah hoş geldin kaç yaşındasın kaçıncı denemen canım
Hoşbulduk teşekkür ederim.24 yaşındayim 1senelik evliyim.7aydır deniyoruz.. İnşallah bi gün tutacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?