Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yok moralim cok bozuk

kırmızılar gelmeden nasıl bu kadar emin oluyosun kızıcam ama

canım çok hafif sabah kalktığımda bi bulanır gibi oluyor hemen ağzıma bir parça peynir atıyorum geçiyor. Çok şükür gayet iyiyim. Bugün ilk aşermemde gerçekleşti : mercimek çorbası :)

benimde çiğ köfte ve bamya yemeği

ay ne kadar ilginç ilk defa duydumm hatırlatırım ben sana buchy asla unutmam bu bilgiyi :129::129::129:

canım benım bız bu yolda kanımızın son damlasına kadar savaşacağız ınsallah bebısleren kısa zamanda tesrıf ederler

bıtanem ıdrarda bu kadar erken cıkmazkı ancak kan testı yaptırsaydın ufak ıhtımallerle çıkardı.ahhh be gulum 1 aydan sonra ıdrarda çıkıyor uzulme mamamı dah gününe var bekle bakalım bak bende bekliyorum ya sabırrrrr ceke ceke

bır yasıma daha gırdım alemsın canımbenım ılk defa böyle bısey duyuyorum bebıs olursa bende denıycem.hadı bakalım sen bır daha yap sonucu bıze bıldır bızde senın bebısın cınsıyetı hakkında ne hıssedıyosak ıcımıze doğanı oylayalımmm.kıyafetlerı sorun yapma genelde buyuk yas kıyafetler getırıyorlar büyüyene kadar renklerde erkek kız farketmez evın ıcınde gıydır gıtsın

canım sen neden böyle kendını bıraktınkı hemen! dıger topıktekı yazdıklarını okudum.ne olur böyle yapma adet sancısı cekıp günlerce pedle gezerken hamıs olduklarını öğrenenler arkadaşlar gordum daha gününe var hem ıdrarda erken çıkmaz ne olur umudunu yıtırme

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

resimde çok net değil gün ışığı olmadığı için ama ben çok net görüyorummm
aaayyyy inanamıyorum galiba bebeğim benimle
eşim uyuyo şuan süpriz yaparak söylemek istiyorum dükkanlar açılsın çıkcam evdennnn
ilk sizinle paylaştımm seviyorum sizleriiiii dua edin ne olurrrrr

tatlım bunun hiçbir bilimsel açıklaması yokki. Böyle bir şey bilimsel olsa zaten doktorlar uygulardı sana. Bence hiç böyle şeylerle uğraşma yanlışlıkla lavabo açıcısını da soluma sakın .Azıcık sabır tatlım

Son düzenleme:

canım doktor bana az pişmiş ve çiğ et yeme sakın dedi. senin bu aşerdiğin çiğ köfteyi bulgurlu falan ye sakın çiğ et yeme :)

Son düzenleme:

çok sevindim canım Hadi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. dualarım seninle

canım ya ben gördüm 2çizgiyi belli aoluyor hadi bakalım hayırlısı tebrik ederim temmzu çetesinden bir son haber gelişmeleri paylaş emi bu arada batın hangi gündü canım

canım adet görmeden böyle bir sonuca gitme ama dur bakalım adet günün gelsin benim 10 gün var adete kasıklarım ara ara ağrımaya başladı bile

canım ya ben gördüm 2çizgiyi belli aoluyor hadi bakalım hayırlısı tebrik ederim temmzu çetesinden bir son haber gelişmeleri paylaş emi bu arada batın hangi gündü canım

bende kimse göremicek resimde belli olmuyo die üzülüyodum bat 2temmuz yani yarın ama belirtiler yap yap dedi dayanamadım yaptım testi inş. kan testi yaptırıp kesin sonuçları yazcam canım temmuz çetesinin açılışını yaptım galiba Rabbim herkese nasip etsin hepimizin göbişinde bebiş olsun inşallah

inşallah canım ne belirtilerin vardı peki merak ettim

inşallah canım ne belirtilerin vardı peki merak ettim

benim normalde adet olcağım gün veya olduktan sonra kasık ağrım oluyodu ama 3gündür özellikle 2 gündür uykudan uyanacak kadar ağrım oldu başka ufak tefek nedenlerde var ama onları önemsemedim en belirgin nedenim buydu

hadi bakalım arkandan bizler de geliriz inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…