Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yokmoralim cok bozuk
canım çok hafif sabah kalktığımda bi bulanır gibi oluyor hemen ağzıma bir parça peynir atıyorum geçiyor. Çok şükür gayet iyiyim. Bugün ilk aşermemde gerçekleşti : mercimek çorbası :)
ben de karın ağrımdan dolayı inancımı yitirmiştim tam da adetim gelicek gibi ne eksik ne fazla tam bir adet sancısıydı...ama bak kaç ay oldu gelen giden yok
ha bu arada hatırlatın yarın çişli bi cinsiyet testi yapıcam..malum çok unutkanım şu dönemlerimde...bakın bulduğum bilgiyi aynen kopyaladım:
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil kız bebek, mavi ise erkek demek.
nolur unutturmayın baktığım şeylerin yarısı kız diyo yarısı erkek diyo bu son denemem daha da uğraşmıcam bu ne yaa...bebeğime ciciler de almayacağım zaten şimdi... 7.ayda gider hepsini birden alırız kaçmıyo yaannem de siz sadece bebek odasını ayarlayın kıyafet zaten istemeiğin kadar olucak eş dostun getirdikleriyle çocuk 2-3 yaşına gelir hiç kasma kendini dedi bakalım nasıl yapıcaz...
ayyy maşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesinee bulantıların başladımı senin?
kardelenim bence sen hamilesin kan testiyle anca bi şırınga kan kaybedersin başka bişey olmazz ama soğukkanlı olurum üzülmem diyorsan git ver arkadaşım üzülmek yok inşallah bebişin seninlee
canlar nasılsınız? Bugun ben gaza geldım gıttım test aldım sonuc negatif.hemde cızgı bıle yok. Su anda adet sancısı gıbı agrhm var goguslerımde hıc bır degısme yok. Ben heralde kırmızarı gorucem yıne bu ay.
ben de karın ağrımdan dolayı inancımı yitirmiştim tam da adetim gelicek gibi ne eksik ne fazla tam bir adet sancısıydı...ama bak kaç ay oldu gelen giden yok
ha bu arada hatırlatın yarın çişli bi cinsiyet testi yapıcam..malum çok unutkanım şu dönemlerimde...bakın bulduğum bilgiyi aynen kopyaladım:
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil kız bebek, mavi ise erkek demek.
nolur unutturmayın baktığım şeylerin yarısı kız diyo yarısı erkek diyo bu son denemem daha da uğraşmıcam bu ne yaa...bebeğime ciciler de almayacağım zaten şimdi... 7.ayda gider hepsini birden alırız kaçmıyo yaannem de siz sadece bebek odasını ayarlayın kıyafet zaten istemeiğin kadar olucak eş dostun getirdikleriyle çocuk 2-3 yaşına gelir hiç kasma kendini dedi bakalım nasıl yapıcaz...
canlar nasılsınız? Bugun ben gaza geldım gıttım test aldım sonuc negatif.hemde cızgı bıle yok. Su anda adet sancısı gıbı agrhm var goguslerımde hıc bır degısme yok. Ben heralde kırmızarı gorucem yıne bu ay.
Kizlar dun itibari ile gogus agrilarim basladi.. yani adet belirtilerim buyuk ihtimal yarin veya sali gunu hastalanicam bu ay da benden umut yokmoralim cok bozuk
kırmızılar gelmeden nasıl bu kadar emin oluyosun kızıcam ama
benimde çiğ köfte ve bamya yemeği
ay ne kadar ilginç ilk defa duydumm hatırlatırım ben sana buchyasla unutmam bu bilgiyi :129::129::129:
Eki Görüntüle 745785
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
resimde çok net değil gün ışığı olmadığı için ama ben çok net görüyorummm
aaayyyy inanamıyorum galiba bebeğim benimle
eşim uyuyo şuan süpriz yaparak söylemek istiyorum dükkanlar açılsın çıkcam evdennnn
ilk sizinle paylaştımm seviyorum sizleriiiii dua edin ne olurrrrr
Eki Görüntüle 745785
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
resimde çok net değil gün ışığı olmadığı için ama ben çok net görüyorummm
aaayyyy inanamıyorum galiba bebeğim benimle
eşim uyuyo şuan süpriz yaparak söylemek istiyorum dükkanlar açılsın çıkcam evdennnn
ilk sizinle paylaştımm seviyorum sizleriiiii dua edin ne olurrrrr
çok sevindim canım Hadi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. dualarım seninle
canım ya ben gördüm 2çizgiyi belli aoluyor hadi bakalım hayırlısı tebrik ederim temmzu çetesinden bir son haber gelişmeleri paylaş emi bu arada batın hangi gündü canım
bende kimse göremicek resimde belli olmuyo die üzülüyodumbat 2temmuz yani yarın ama belirtiler yap yap dedi dayanamadım yaptım testi inş. kan testi yaptırıp kesin sonuçları yazcam canım temmuz çetesinin açılışını yaptım galiba Rabbim herkese nasip etsin hepimizin göbişinde bebiş olsun inşallah
inşallah canım ne belirtilerin vardı peki merak ettim
benim normalde adet olcağım gün veya olduktan sonra kasık ağrım oluyodu ama 3gündür özellikle 2 gündür uykudan uyanacak kadar ağrım oldu başka ufak tefek nedenlerde var ama onları önemsemedim en belirgin nedenim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?