Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsın canım bana karşılama töreni yapmışsın testle birlikte:13::13:
tebrik ederim tatlım kanda da çıkar inşallah yeğenim de bi bayram ederiz

evet sabah sabah damladım topik.e
çok çok iyim canım sen nasılsın
inşallah çıkar kandırmaz beni

ben biraz uyumaya çalışıp geleceğim sonra midemde ağrı ve gaz sancısı var oturamıyorum biraz uzanayım bakalım

ayyyyy canıımmm tebriklerrrrr çokkk sevindimmmmmmmm kardeş geliyorrr yavrularımızaaaaaa allah hayırlı uğurlu etsin benimde bi gün önce testte böyle çıkmıştııı yanıltmaz merak etme hadi kan vermeye şimdii

canım doktor bana az pişmiş ve çiğ et yeme sakın dedi. senin bu aşerdiğin çiğ köfteyi bulgurlu falan ye sakın çiğ et yeme :)

yok canım bulgurlu yedimm etli sevmiyorum burda da satmıyorlar bildiğim kadarıylaa bana herşeyi ye yiyebildiğin kadar bulantılar başladığında yiyemeyeceksin dedi

günaydın fıstıklar

günaydınnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmm naberrrrrr

günaydın hatunlar iyi haftalar

iyi haftalar canımmmm nasılsınnn

çok saol canım yaa ondan önce kocişe süpris yapcam ama marketlerin açılmasını bekliyorum

günaydın tatlım kan vermeye gidecek misin?
durumlar ne alemde

biraz daha bekliyim diyorum bu h.içinde doktor ve hastane karar verip en geç cumaya kadar kan testi yaptırmak istiyorum. bu akşam yine idrar testini tekrarlıcam bakalım.
ayrıca kızlar bahçelievler ve bakırköyde tavsiye edebileceğiniz hastane ve doktor var mı?

canım tebrikler bende cumartesi test yaptım aynı silik çizgiyi yakaladım ama henüz doktora gittim bugün bat geçmesini bekliyorum birkaç gün daha.

canım tebrikler bende cumartesi test yaptım aynı silik çizgiyi yakaladım ama henüz doktora gittim bugün bat geçmesini bekliyorum birkaç gün daha.

ne güzel canım yaa çok sevindim hayırlı olsun senin içinde
kan testi yaptırmadın mı direk doktora mı gitceksin

tatlım hani seni hep sabırsız olarak gördüğüm için bekleyeyim deyince ne yalan söyleyeyim böyle demene şaşırdım
o zaman akşam yapma testi sabah ilk idrarla yap daha iyi bi sonuç alırsın olur mu

tatlım hani seni hep sabırsız olarak gördüğüm için bekleyeyim deyince ne yalan söyleyeyim böyle demene şaşırdım
o zaman akşam yapma testi sabah ilk idrarla yap daha iyi bi sonuç alırsın olur mu

gerçekten sabırsızdım zaman geçmek bilmiyodu sanki silik çizgiyi görünce bi rahatlık geldi ama h.sonu beni görmeniz lazım bütün forum sitelerini neredeyse okudum ii şeylerde var kötülerde sonra pek ümide kapılmıyım dedim kendi kendimi telkin ediyorum .eşim çok ısrar etti kanda baktıralım diye ama erken diye negatif çıkmasından korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…