• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar her forum sitesinin kendine göre belli başlı kurallı var ama ağır ama hafif ,sonuçta biz buraya üye olurken o kuralları bile bile üye oluyoruz ki bende ceza aldım 3 yıllık üyeliğimde ama artık daha dikkatli davranmaya çalışıyorum.
uyarı yapmak haddime değil elbet ama,buradaki sohbetin cok verimli ve zevkli oldugunu düşündüğüm için istiyorum ki hiç bir arkadaşımız ceza almasın sohbet aynen devam etsin inşallah bir daha olmaz böyle şeyler

bugün ne oldu buraya ya :47::47::47::47:
arkadaşlarım ceza almanıza üzüldüm bi an önce gelirsiniz inşallah...
o zamana kadar çook özleyeceğim sizi:31::31::31:

durumlar nasıl canım

valla durumlar karışık bende,cuma günü lekelenme tarzında bişyler oldu sancımda vardı regl oldum diye düşünürken sonra kesıldı aha dedım sanırım implantasyon kanaması oldu sabaha kadar beklıyım dedım gelmezse test yaparım dedım sabah durumlar degıstı ve regl oldum şimdi yumurtlama hesabıda yapamıyorum 4 gun gecıkme oldu bu ay gelişi güzel calısacaz bakalım hesap kitap işine girmicem hiç snde ne var ne yok kacıncı denemeydı bu

canlarım sizleri öyle görünce sinir oluyorum ya gerçekten çook üzüldüm..
canım sıkıldı ya
bu gün bi uğursuzluk var üzerimizde hayır olsun inşallah...
ben çıkıyorum yarın düzelir inşallah..
off ne diyeceğimi şaşırdım iyice..
kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
sizi seviyorum ve benim için değerlisiniz bunu unutmayın...

valla durumlar karışık bende,cuma günü lekelenme tarzında bişyler oldu sancımda vardı regl oldum diye düşünürken sonra kesıldı aha dedım sanırım implantasyon kanaması oldu sabaha kadar beklıyım dedım gelmezse test yaparım dedım sabah durumlar degıstı ve regl oldum şimdi yumurtlama hesabıda yapamıyorum 4 gun gecıkme oldu bu ay gelişi güzel calısacaz bakalım hesap kitap işine girmicem hiç snde ne var ne yok kacıncı denemeydı bu

radyologgum sonra konuşalım mı hiç keyfim yok benim ya kusuruma bakma..
görüşürüz kendine iyi bak..

cok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kucagına alırsın bebeğini :):) son 2 gün desene inşallah olur benım ilk denememdi bu ay olmadı diğer aylara bakıcaz artık fazlaa hesap kitap işine girmeyi düşünmüyorum bu ay öyle rastgele :D:D eskiden hesap kitapla hamıle kalmıyorlarmıs

cok sagol canım. sana tavsıyem butun testlerını yaptırmandır genetık testı vs.cunkı ınsan beklemekten ve belırsızlıklerden sıkılıyor sen daha yolun basındasın topıklerde bır suru kürler var bence denemelısın bır araştır derım.kendıne ıyı bak canım

Merhabalar
4 yillik evliyim. Biz de pozitif test bekliyoruz. 3 ay once 8 haftalik ikiz bebekleri dusurdum. Doktorum 5-6 ay hamilelik bekleme demisti ama duyduguma gore dusukten 2 ay sonra da hamile kalan varmis. O yuzden bir heyecanla bekliyoruz bakalim. Pozitifi gordugum an yazarim buraya. Herkese bol sans :)))

öncelikle hoşgeldin aramıza canım çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı bende 40 gün önce 3 aylık bebeğimi kaybettim doktorum bana 3 ay korun dedi 6 ay biraz uzun hiç bir doktordanda duymadım rabbim inşallah tekrar yaşatsın annelik duygusunu hamile kalınca bizede haber ver

bana da ne oluyorsa sabahın körunde uyanır uyanmaz yaptım.reglıme daha 2-3 gun var .....regl gecmeden yapılmaması lazım aslında.ne dıye yaptıysam:44:

regl yı 1-2 gun gectıgınde bıle degerler düşük oluyormus.idrar da cıkmayabılıyormus:44: yanlış bilmıyorsam tabi......

oylmıdır kı acaba canım bu gun tst yaptım v ngatif 4 gün var bat a :5::5:

Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım :50::50::50::50:

cnm inş bbişin sninldir allahım hayırlı tsin inş..:16:

canlarım erkenden test yapıp moralinizi bozmayın 4-5 gün önceden belli olmaz gününüz geçin öle yapın caydinimm stres yok panik yok inşallah hamilesin arkadaşımmm:16::16::16:

arkadaşlar bir hafta önce kanda beta değerim 416 idi bugün 11492 sizce nasıl 2 günde ikiye katlasa bu değer fazla değil mi bana mı öyle geliyor umarım herşey yolundadır çarşamba günü randevum var kalp atışını da duyabilir miyim dersiniz:16::16:

Bugun olayların geldigi boyut bizim gozumuzde, ozelimizi paylastigimiz, yeri gelince dertlestigimiz guven cercevesinde huzurla sohbet ettigimiz
Kadinlar kulubunun bizlere ozel topigini an itibari ile bitirmis bulunuyorsunuz. Sizin gozunuzde face adresleri verilmesi msjlarin degistirilmesi yanlis /hatali olabilir.
Site kurallarini bi anlik dalginlikla unutan arkadaslar dislanacaksa bizim kendi alanimiz olarak gordugumuz bu topige saygisiz sekilde "vakit kaybi " vs diyen bayanda cezalandirilmalidir.Biz burda gebeligimizi beklerken kafayi surekli o konuya yorup psikolojimiz etkilenmesin diye destek oluyoruz sizin siteyi kurma amacinizinda farkli olduguna inanmiyorum. Eger ki uyardiginiz halde bu tutum devam etseydi verdiginiz ceza cok dogal olup disiplininizden dolayi takdir edilirdi ama su an olay cok uzucu boyutta.
Bu iletiden dolayi benimde ceza almami gerekli gorurseniz ona da tesekkur edip kenara cekilecek kadar saygili insanlariz. Iyi aksamlar.

yha arkadaşlar bugün sabah 9 da idrardan test yaptım pozitif çıktı hemen kesinleşsin diye sağlık ocağına gittim kan verdim ama negatif çıktı kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda teselli vermek içinmi dedi yoksa öle bir şey mi varr bilmiyorum ama daha adetin gelmedi kan tahlillerindede eğer 2 3 günlük birşeyse çıkmaz dedi bilmiyorum artık napsmkii ama ne ümitle gittim istediğimsonucu alacam artık diye ama gene negatif sonucu görünce hüsrana uğradım kendimi ağlamak ile teselli ettimmm inş ufak tefek birşeydirde kanda çıkmamıştır allahım bana nasip etsin bebeğimi :'( benden dualarınızı eksik etmeyin 2 3 gün sonra gittiğimde 2 ye katlamış olsunda allahım benide sevindirsin yüzümü güldürsün rabbim

yha arkadaşlar bugün sabah 9 da idrardan test yaptım pozitif çıktı hemen kesinleşsin diye sağlık ocağına gittim kan verdim ama negatif çıktı kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda teselli vermek içinmi dedi yoksa öle bir şey mi varr bilmiyorum ama daha adetin gelmedi kan tahlillerindede eğer 2 3 günlük birşeyse çıkmaz dedi bilmiyorum artık napsmkii ama ne ümitle gittim istediğimsonucu alacam artık diye ama gene negatif sonucu görünce hüsrana uğradım kendimi ağlamak ile teselli ettimmm inş ufak tefek birşeydirde kanda çıkmamıştır allahım bana nasip etsin bebeğimi :'( benden dualarınızı eksik etmeyin 2 3 gün sonra gittiğimde 2 ye katlamış olsunda allahım benide sevindirsin yüzümü güldürsün rabbim

hadi bana destek olun birşeyler söleyinde morelim düzelsin

Bugun olayların geldigi boyut bizim gozumuzde, ozelimizi paylastigimiz, yeri gelince dertlestigimiz guven cercevesinde huzurla sohbet ettigimiz
Kadinlar kulubunun bizlere ozel topigini an itibari ile bitirmis bulunuyorsunuz. Sizin gozunuzde face adresleri verilmesi msjlarin degistirilmesi yanlis /hatali olabilir.
Site kurallarini bi anlik dalginlikla unutan arkadaslar dislanacaksa bizim kendi alanimiz olarak gordugumuz bu topige saygisiz sekilde "vakit kaybi " vs diyen bayanda cezalandirilmalidir.Biz burda gebeligimizi beklerken kafayi surekli o konuya yorup psikolojimiz etkilenmesin diye destek oluyoruz sizin siteyi kurma amacinizinda farkli olduguna inanmiyorum. Eger ki uyardiginiz halde bu tutum devam etseydi verdiginiz ceza cok dogal olup disiplininizden dolayi takdir edilirdi ama su an olay cok uzucu boyutta.
Bu iletiden dolayi benimde ceza almami gerekli gorurseniz ona da tesekkur edip kenara cekilecek kadar saygili insanlariz. Iyi aksamlar.

Arkadaşımın söylediğine aynen katılıyorum şimdiye kadar herhangi bir problem çıkmadı da şimdi ki sebep neydi? Burada kimsenin kişiliğiğine, şahsiyetine hakaret edilmedi. Daha önce de yazdığım gibi hangi arkadaşımız bir soru sormuşsa, bir sıkıntısını dile getirmişse hep cevabını aldı. Her ne kadar gebelik ile alakalı bir topik olsa da samimiyetimiz, birbirimize olan sevgi ve saygımız muhabbetimizi bu noktalara kadar getirmiştir.

Tekrar belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar olarak bende dahil olmak üzere arkadaşlığımızı reele taşımak istedik. Bu muhabbetler esnasında;

bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin

yorumları bende dahil olmak üzere hepimizi germiştir. İlla ki şikayet oldu ki konu buralara kadar geldi. Bu topiği baştan sona kadar okursanız eğer şimdiye kadar bu tarz bir olay olmamıştır. Bende arkadaşlarımın yaptığını yaptım, yorum yazdım, eleştiri yaptım. Olaylar bu raddeye gelmemeli idi. Gerçekten üzüldüm...

Back
X