- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün ne oldu buraya ya
arkadaşlarım ceza almanıza üzüldüm bi an önce gelirsiniz inşallah...
o zamana kadar çook özleyeceğim sizi![]()
durumlar nasıl canım
valla durumlar karışık bende,cuma günü lekelenme tarzında bişyler oldu sancımda vardı regl oldum diye düşünürken sonra kesıldı aha dedım sanırım implantasyon kanaması oldu sabaha kadar beklıyım dedım gelmezse test yaparım dedım sabah durumlar degıstı ve regl oldum şimdi yumurtlama hesabıda yapamıyorum 4 gun gecıkme oldu bu ay gelişi güzel calısacaz bakalım hesap kitap işine girmicem hiç snde ne var ne yok kacıncı denemeydı bu
cok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kucagına alırsın bebeğini :):) son 2 gün desene inşallah olur benım ilk denememdi bu ay olmadı diğer aylara bakıcaz artık fazlaa hesap kitap işine girmeyi düşünmüyorum bu ay öyle rastgeleeskiden hesap kitapla hamıle kalmıyorlarmıs
Merhabalar
4 yillik evliyim. Biz de pozitif test bekliyoruz. 3 ay once 8 haftalik ikiz bebekleri dusurdum. Doktorum 5-6 ay hamilelik bekleme demisti ama duyduguma gore dusukten 2 ay sonra da hamile kalan varmis. O yuzden bir heyecanla bekliyoruz bakalim. Pozitifi gordugum an yazarim buraya. Herkese bol sans :)))
bana da ne oluyorsa sabahın körunde uyanır uyanmaz yaptım.reglıme daha 2-3 gun var .....regl gecmeden yapılmaması lazım aslında.ne dıye yaptıysam:44:
regl yı 1-2 gun gectıgınde bıle degerler düşük oluyormus.idrar da cıkmayabılıyormus:44: yanlış bilmıyorsam tabi......
Test yapmaya korkan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum... Benim 2 aydır düşünmeme bile fırsat vermeden geldiği için yaparım diyordum ama şimdi gecikmeye girince (gerçi hala gelebilir ama ) yapmaya korkar oldum ya tek çizgi çıkarsa :18::18::18::18: Kendimi alıştırdım bebişe valla depresyona giricem sanırım![]()
yha arkadaşlar bugün sabah 9 da idrardan test yaptım pozitif çıktı hemen kesinleşsin diye sağlık ocağına gittim kan verdim ama negatif çıktı kadın doğum ewinde çalışan arkadaşımda teselli vermek içinmi dedi yoksa öle bir şey mi varr bilmiyorum ama daha adetin gelmedi kan tahlillerindede eğer 2 3 günlük birşeyse çıkmaz dedi bilmiyorum artık napsmkii ama ne ümitle gittim istediğimsonucu alacam artık diye ama gene negatif sonucu görünce hüsrana uğradım kendimi ağlamak ile teselli ettimmm inş ufak tefek birşeydirde kanda çıkmamıştır allahım bana nasip etsin bebeğimi :'( benden dualarınızı eksik etmeyin 2 3 gün sonra gittiğimde 2 ye katlamış olsunda allahım benide sevindirsin yüzümü güldürsün rabbim
Bugun olayların geldigi boyut bizim gozumuzde, ozelimizi paylastigimiz, yeri gelince dertlestigimiz guven cercevesinde huzurla sohbet ettigimiz
Kadinlar kulubunun bizlere ozel topigini an itibari ile bitirmis bulunuyorsunuz. Sizin gozunuzde face adresleri verilmesi msjlarin degistirilmesi yanlis /hatali olabilir.
Site kurallarini bi anlik dalginlikla unutan arkadaslar dislanacaksa bizim kendi alanimiz olarak gordugumuz bu topige saygisiz sekilde "vakit kaybi " vs diyen bayanda cezalandirilmalidir.Biz burda gebeligimizi beklerken kafayi surekli o konuya yorup psikolojimiz etkilenmesin diye destek oluyoruz sizin siteyi kurma amacinizinda farkli olduguna inanmiyorum. Eger ki uyardiginiz halde bu tutum devam etseydi verdiginiz ceza cok dogal olup disiplininizden dolayi takdir edilirdi ama su an olay cok uzucu boyutta.
Bu iletiden dolayi benimde ceza almami gerekli gorurseniz ona da tesekkur edip kenara cekilecek kadar saygili insanlariz. Iyi aksamlar.
bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten sadece zaman kaybı buraya girmek hamile kalanlar makarasında işin sanırım siz konudan baya sapmışsınız işim olmaz zaten burayla biz de muhabbet ediyoruz da iki satır bana bana sana sana yazıp meşgul etmiyoruz sonuçta özel mesaj denen bir yer var neyse siz aynen devam edin