- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
busyii merraa 38sıla da başka ban mıydı neydi sizlerin ondan mı isimleri silink diiipüff
ay hiç gülceğim yoktu nolduu sizlereee be ya
canım benim ceza bittiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
busyii merraa 38sıla da başka ban mıydı neydi sizlerin ondan mı isimleri silink diiipüff
ay hiç gülceğim yoktu nolduu sizlereee be ya
şaşırdım canım ama böyle erkenden öğrenende var diye duymuştum hatta 24 haziran evlilik yıl dönümümüzdü bende neolur neolmaz die denemiştiminşallah hamişsindir canım
![]()
Evet tabi inşallah hamileliktir
inşallah rabbim gönlümüze göre verir
ohhh be ağzım dilim lal oldu da konuşamadım sankimmm
çok değerli adminimiz benim haricimdeki arkadaşları mesaj sildiği için banladı peki beni neden banladı ?ben hiç mesaj silmedim...
o kadına yaptığınızı beğendiniz mi hanımefendi dediğim için banladı..bu cümlede hakaret mi var?kesinlikle yok!
peki o kadın bize hakaretler yağdırırken neredeydi değerli admin???
sanal alemde bile adaletsizlik hakim yazık be...
canım benim ceza bittiiiiiiiiionlarda gelicekler az kaldı
bize bi şey olmadı da birilerine bişeyler oluyodur kesin çnkü dün bayagı güzel andık
![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn tatlımm![]()
ohhh be ağzım dilim lal oldu da konuşamadım sankimmm
çok değerli adminimiz benim haricimdeki arkadaşları mesaj sildiği için banladı peki beni neden banladı ?ben hiç mesaj silmedim...
o kadına yaptığınızı beğendiniz mi hanımefendi dediğim için banladı..bu cümlede hakaret mi var?kesinlikle yok!
peki o kadın bize hakaretler yağdırırken neredeydi değerli admin???
sanal alemde bile adaletsizlik hakim yazık be...
bi daha beta hcg yaptır kuzum başka türlü anlayamayız bu arada idrar testini denedinmi hiç ?
ay ben onlara cezalılara tabesizler dedim di sözümü geri aldım siz miydiniz küfür eden yoksa başkalarımıydıayy çokk işte nebilem siz olduğunuzu
![]()
Günaydın inşallah Allah en yakın zamanda verir.ben de 7aydır istiyorum ama şimdilik yok birşey.doktora 6 aydır çocuğum. Olmuyor dedim güldü bana :) niye stres yapıyorsunuz ablacim dedi.bu strestle bırak 6 ayı 6 sene olmaz dedi. Yanii stres yapmiyormuşuz![]()
hayır yaptırmadım bir daha, korkuyorum negatif çıkacak diyeidrar testi de yapmadım korkuyorum
hoşgeldin canım benimmmmo konuyu bende merak ediyorum acaba neden ?...
Offff psikolğa gidelim şekerim:):)Bende kendime stresden olmuyor diyorum ama stressiz duramıyorum offffffffffffffffff![]()
Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?
Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?