• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir canım testte pozitif çıkmış kolay kolay pozitif çıkmaz heralde:44:

hemencik mi attın 5 10 dk bekleseydin

canım desteğiniz için teşekkür ederim dün aradı eşim yemek yapma bu akşam hazırlan dedi gittik çok güzel masa hazırlanmış guller mumlar çok mutlu oldum.eve gelince gelinliğimi giyip süpriz yapacaktım giremedim içine
:) bende kendimi hazirladim :)
bak ne güzel herşey yoluna girmiş bazen boş yere kendimizi üzüyoruz :16:

inşallah gönlüne göre olur canım 1 yıl + 1 bebiş :emir_bebek: :1:

İnşallah canım :)

ben de yarın regl olacagım dıyorum ama kendımı kandırıyorum aslında.......bı tarafım umarım regl olmam dıyor bı tarafım kendını kandırma dıyor....:14:
karnım agrıyor arada,göğüslerim agrıyor.......adet olcam bence:14:
ilkkez bu ay bu kadar üzülüyorum.....
annem bile tel de konusurken trip yaparak konusuyor benımle...çocuk olmadıgı için........söylemedım bebek istedıgımızı....onlar bızım dusunmedıgımızı sanıyorlar.......
çok stres var uzerım de :43::43:

kızlaaaaaaaaar göğüslerimde acımaya başladııııııııı daha 7 gün var. hayırmı acabaaa :52::52::52::52:

ben de yarın regl olacagım dıyorum ama kendımı kandırıyorum aslında.......bı tarafım umarım regl olmam dıyor bı tarafım kendını kandırma dıyor....:14:
annem bile tel de konusurken trip yaparak konusuyor benımle...çocuk olmadıgı için........söylemedım bebek istedıgımızı....onlar bızım dusunmedıgımızı sanıyorlar.......

Her ay aynı şeyi yapıyorum bende.adet olacak gibi oluyorum içimden olacak diyorum taraftan icimde bi his hamilesın bu ay tuttu diyor.bende de çevre baskısı var ama ben diyorum istiyorum demek ki zamanı gelmedi Allahm hayırlısını versin diyorum.en uyuz olduğum yaşını başını almış insanlar neyle korunduğuma kadar soruyor mahremime girmelerine ne hakkı var.her adet oluşumuzdaki hayal kırıklığımizı kim biliyor ki yada akıttığımız gözyaşlarımızı... :(

amaan milleti ne takıyorsun sen. zırt pırt bize de soruyolar var mı bişey düşünmüyonuz mu diye düşünmüyoruz deyip sallıyorum. bazen tanımadığım insanlar göbeğimden dolayı hamilemisin diye soranlara da evet hamileyim diyorum. millete ne yapsan yaranamazsın o yüzden salla kızım ne takıyon alla allaa...
canın istediği zaman yap. inşallah istediğin zamanda olur :)

merhaba arkadaşlar,

bugün aranıza katıldım. bana yardımcı olmanızı istiyorum, fikir verin nolur. kafayı yicem. sat 04/06 yumurtlama tarihim 18/06. dayanamayıp 28/06 da beta hcg yaptım ve 9,2 çıktı. daha sonra hiçbir test yaptırmadım korkuyorum negatif çıkacak diye. bat bugün (aslında biraz karışık, son zamanlarda en fazla 25. günde regl oluyordum) bugün 28. gün. yalnızca bu sabahtan beri çok çok az çok açık kahverengi akıntı geliyor. 2-3 haftadır elevit kullanıyorum, cumartesiden beri de progestan 200mg kullanıyorum günde 1 defa. bunların hiçbirini de doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum. eşim eczacı olduğu için az da olsa neyin ne zaman kullanılacağını bildiğimiz ve işyerinde izin konusunda biraz problem olduğu için gidemedim doktora. ne yapmalıyım?

arkadaşlar hamilelik testlerine ne kadar güvenebiliriz az önce test yaptım hemen çift çizgi çıktı

Her ay aynı şeyi yapıyorum bende.adet olacak gibi oluyorum içimden olacak diyorum taraftan icimde bi his hamilesın bu ay tuttu diyor.bende de çevre baskısı var ama ben diyorum istiyorum demek ki zamanı gelmedi Allahm hayırlısını versin diyorum.en uyuz olduğum yaşını başını almış insanlar neyle korunduğuma kadar soruyor mahremime girmelerine ne hakkı var.her adet oluşumuzdaki hayal kırıklığımizı kim biliyor ki yada akıttığımız gözyaşlarımızı... :(

haklısın canım millet hiç çekinmiyor herşeyi soruyor bende hoşlanmam böyle şeylerden burda zor yazıyorum bazı şeyleri ama gerçek hayatta kime ne bizim yatak odamızdan. bu konuda yanlız değilsin malesef :50:

merhaba arkadaşlar,

bugün aranıza katıldım. bana yardımcı olmanızı istiyorum, fikir verin nolur. kafayı yicem. sat 04/06 yumurtlama tarihim 18/06. dayanamayıp 28/06 da beta hcg yaptım ve 9,2 çıktı. daha sonra hiçbir test yaptırmadım korkuyorum negatif çıkacak diye. bat bugün (aslında biraz karışık, son zamanlarda en fazla 25. günde regl oluyordum) bugün 28. gün. yalnızca bu sabahtan beri çok çok az çok açık kahverengi akıntı geliyor. 2-3 haftadır elevit kullanıyorum, cumartesiden beri de progestan 200mg kullanıyorum günde 1 defa. bunların hiçbirini de doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum. eşim eczacı olduğu için az da olsa neyin ne zaman kullanılacağını bildiğimiz ve işyerinde izin konusunda biraz problem olduğu için gidemedim doktora. ne yapmalıyım?

keşke yardımcı olabilseydim ama ben bu değerlerden hiç bişey anlamıyorum. tekrar gitme şansın hiç mi yok bence doktor izni olmadan ilaç kullanmasan daha iyi olur

Back
X