ne küfürü canım yaaaben bi haddi bil dedim banı yapıştırmış admin kızlarda küfür etmedi ki...
canım benim ceza bittiiiiiiiiionlarda gelicekler az kaldı bize bi şey olmadı da birilerine bişeyler oluyodur kesin çnkü dün bayagı güzel andık
Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?
merhaba canım hoşgeldin aramıza diyeceğim ama çok tanıdık geldin bana hem konuşmaların hem de çocuğuna koyacağı ismiyle girmiş olman bir tesadüf değildir herhalde..
chatlakbebeq sen misin????
Evet cnm diğer hesabım iptal edildigi için bebegimin ismiyle açtım
Evet cnm diğer hesabım iptal edildigi için bebegimin ismiyle açtım
o duyguyu biliyorum ya negatif çıkarsa dimi ama denemen lazım görmen lazım en azından sonuc negatifde olsa aklında kalmayacak böle stres yapmayacaksın öle düşün
Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?
ayy süpersin benimde içimden geçti birisi bu ismi seviyodu bebişine koycaktı kimdi diyodum
ohh temelli gittin diye çok korkmuştum...iyi yapmışsın tatlım
kızlar gelsin de hep birlikte bir halay çekelimözledim
haklısın sat ım 04/06 ydı. 04/07 yi beklesem mi peki kan testi için? idrar mı yapsam? ya kızlar inanın çök kötüyüm. kimseyle paylaşamıyorum yalnızca eşimle, o da benim yüzümden ne hale geldi
bekle cnm iki gün kalmış zaten bekle geçerse önce idrar sonra kan yaptırırsın stres yapma Allah büyük
kıyamammmm hamilelikte kabız olabilio bende oluom arada geçio kendiliğnden sıvı şeyler tüketmeye çalış meyve tüketmeye çalış canım
perşembe gününe kadar regl olmazsam ilk işim test yaptırmak ve sonucu sizlerle paylaşmak olacak kızlar. bu arada cezaları bitmiş olan arkadaşlar hoşgeldiniz. bende bugün katıldım aranıza :)
sağol tatlım sen de aramıza hoşgeldin inşallah hayırlı haberlerini alırız
perşembe gününe kadar regl olmazsam ilk işim test yaptırmak ve sonucu sizlerle paylaşmak olacak kızlar. bu arada cezaları bitmiş olan arkadaşlar hoşgeldiniz. bende bugün katıldım aranıza :)
aramıza hoşgeldin canım
sılacığım bushyciğim caydinimm sizlerle konuşamadım içim hiç rahat değil
ben şimdi çıkmak zorundayım sizi çok öpüyorum ..
iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz anacım...
evet 6. kardeşimi de nüfusa aldırmış bulunmaktayımm:)biri abla mı dedi
merhaba arkadaşlar,
bugün aranıza katıldım. bana yardımcı olmanızı istiyorum, fikir verin nolur. kafayı yicem. sat 04/06 yumurtlama tarihim 18/06. dayanamayıp 28/06 da beta hcg yaptım ve 9,2 çıktı. daha sonra hiçbir test yaptırmadım korkuyorum negatif çıkacak diye. bat bugün (aslında biraz karışık, son zamanlarda en fazla 25. günde regl oluyordum) bugün 28. gün. yalnızca bu sabahtan beri çok çok az çok açık kahverengi akıntı geliyor. 2-3 haftadır elevit kullanıyorum, cumartesiden beri de progestan 200mg kullanıyorum günde 1 defa. bunların hiçbirini de doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum. eşim eczacı olduğu için az da olsa neyin ne zaman kullanılacağını bildiğimiz ve işyerinde izin konusunda biraz problem olduğu için gidemedim doktora. ne yapmalıyım?
canım benim negatif sonuçlarda erken se çıkmayabilir ama pozitif sonuçlarda %99.9 güvenilir bence hemen kan ver mkemmel bir sonuç göreceğine eminimarkadaşlar hamilelik testlerine ne kadar güvenebiliriz az önce test yaptım hemen çift çizgi çıktı
tatlım bence bol su iç bi kaç kayısı koca bir tabak salata ye bu iş çözülür kabızlık hormonlardan dolayı gebelikte yaşanabiliyor bebeğe bir zararı yok ferah tut içiniKızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?
al benden de o kadar yaa sabahları bi şişkinlik var tıka basa yemek yemiş gibi halbuki çok yemiyorum ekmek hiç yemiyorum katı şeylerde çok yemiyorum rahatsız ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?