Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne küfürü canım yaaa ben bi haddi bil dedim banı yapıştırmış admin kızlarda küfür etmedi ki...

ben öyle anladım cnm heralde nebilim işte :)

canım benim ceza bittiiiiiiiii onlarda gelicekler az kaldı bize bi şey olmadı da birilerine bişeyler oluyodur kesin çnkü dün bayagı güzel andık

aman heryerde sorun sıkıntı rahat olunn sitres yaparsanız çocuk ocuk gelmezzz :1.

Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?

bende gülo bende 2 gündür isalimm karnım burkuluyo çaresi sebzelerde bitlklierde meyvelerde napim çok bikaç güne da geçmezse gitcem doktora karnımm ağrıooooooooo ( annem

o duyguyu biliyorum ya negatif çıkarsa dimi ama denemen lazım görmen lazım en azından sonuc negatifde olsa aklında kalmayacak böle stres yapmayacaksın öle düşün

haklısın sat ım 04/06 ydı. 04/07 yi beklesem mi peki kan testi için? idrar mı yapsam? ya kızlar inanın çök kötüyüm. kimseyle paylaşamıyorum yalnızca eşimle, o da benim yüzümden ne hale geldi [/QUOTE]

bekle cnm iki gün kalmış zaten bekle geçerse önce idrar sonra kan yaptırırsın stres yapma Allah büyük

Kızlar yardıma ihtiyacım var kabızım ben sabahtan beri çıkamadım ve çok şiştim ne yapmayalım bebeğime vi zararı olur mu?

kıyamammmm hamilelikte kabız olabilio bende oluom arada geçio kendiliğnden sıvı şeyler tüketmeye çalış meyve tüketmeye çalış canım

haklısın sat ım 04/06 ydı. 04/07 yi beklesem mi peki kan testi için? idrar mı yapsam? ya kızlar inanın çök kötüyüm. kimseyle paylaşamıyorum yalnızca eşimle, o da benim yüzümden ne hale geldi

bekle cnm iki gün kalmış zaten bekle geçerse önce idrar sonra kan yaptırırsın stres yapma Allah büyük

kıyamammmm hamilelikte kabız olabilio bende oluom arada geçio kendiliğnden sıvı şeyler tüketmeye çalış meyve tüketmeye çalış canım [/QUOTE]

perşembe gününe kadar regl olmazsam ilk işim test yaptırmak ve sonucu sizlerle paylaşmak olacak kızlar. bu arada cezaları bitmiş olan arkadaşlar hoşgeldiniz. bende bugün katıldım aranıza :)

perşembe gününe kadar regl olmazsam ilk işim test yaptırmak ve sonucu sizlerle paylaşmak olacak kızlar. bu arada cezaları bitmiş olan arkadaşlar hoşgeldiniz. bende bugün katıldım aranıza :)[/QUOTE]

Sende hg cnm perşembeyi sabırsızlıkla bekliyoruz

beni sevenlerr iyiyiiii aşkamlarrr kızımaa gidiyomm işyerinde vakit geçmiyorr bayyys şükür bitti sonunda günnn byyyyyyyyyy

sılacığım bushyciğim caydinimm sizlerle konuşamadım içim hiç rahat değil
ben şimdi çıkmak zorundayım sizi çok öpüyorum ..
iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz anacım...

biri abla mı dedi
evet 6. kardeşimi de nüfusa aldırmış bulunmaktayımm:)

canım ne olursa olsun doktor vermeden o ilaçları kullanma eleviti kullanmaya hiç ihtiyacın olmayabilir progestan tamamen hormon düz giedn gebeliğini bile tersine çevirebilir nitekim 9.2 bazı hastanelerde gebelik pozitif sayılır..şuanda kanamanın olması iyi değil eğer hamileysen.bence hemen doktora git aldığın ilaçları da acilen bırak bence...

arkadaşlar hamilelik testlerine ne kadar güvenebiliriz az önce test yaptım hemen çift çizgi çıktı
canım benim negatif sonuçlarda erken se çıkmayabilir ama pozitif sonuçlarda %99.9 güvenilir bence hemen kan ver mkemmel bir sonuç göreceğine eminim
tatlım bence bol su iç bi kaç kayısı koca bir tabak salata ye bu iş çözülür kabızlık hormonlardan dolayı gebelikte yaşanabiliyor bebeğe bir zararı yok ferah tut içini

yeppaaa yepppaaaa kızlar aramıza dönüyor yavaş yavaşşş...

çok özledikkk yavrular sizleri...

mihrimah kız sen niye sölemion chatlaqbebek olduğunuuuu

al benden de o kadar yaa sabahları bi şişkinlik var tıka basa yemek yemiş gibi halbuki çok yemiyorum ekmek hiç yemiyorum katı şeylerde çok yemiyorum rahatsız ediyor beni

al benden de o kadar yaa sabahları bi şişkinlik var tıka basa yemek yemiş gibi halbuki çok yemiyorum ekmek hiç yemiyorum katı şeylerde çok yemiyorum rahatsız ediyor beni

Sende aynı benim gibisin tatlım 45 dk yürüdüm bi kutu şeftali içtim az da olsa faaliyet oldu hehehehehehe :) rahatladım şimdi salosuna kızlar rahatlattı eve geçerkende kuru kayısı aldım sabahları yicem

Nasılsın bu arada gebelik nasıl gidio:)?

çatlakcımm ço korktum gidiceksin dieeene zaman geliyorrr kardeşlerimizz zaman geçmek bilmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…