benimde 5 gün öncesinden geldiler anlamadım ne oldu..
2 ay önce doğum kontı. hapını bıraktım...bıraktığım ay 31 günde geldi bu ay 26 günde
caydinede üzüldümm yaaa...ondan ümitliydim benn
yapma yaaa senin erken gelmiş.olsun canım ramazanda herkes bereketli bereketli hamiş kalır inşallah
evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee
canım bizde caydinle karar aldık belirti falan aramıycaz test falan yapmıycaz. gün tutmıycaz. gelen gelir kapımız açık her zaman. öbür türlü kendikendimize belirti oluşturuyoruz valla
offf caydin, bucshy, 38S in cezaları ne zaman bitcek yaaa...zaten bugün duygusalımm herşey ağlayasımm var..onlarda yokkk
ben sana demiştim ama bende hiç belirti yok..birde hastalandım üzerine diye...hiç belirti yoktu ama üzüldümmm be yaa..inş sen görme o kırmızılarııı
evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee
inş canım. gıcığım zaten kırmızılara.o rengide hiç sevmem
aynennn...bugün siyah giydim bendeeeesinirimdennn
yasmı tutuyon
bii siboti kaldı bi ben başka varmı haber beklediğimiz yakın zamanda
tamam tatlım o siboti işte. başkada yok galibaaa. en erken biziz şimdiredhotchilipepper var tatlım...inş oda kırmızıları görmeyecekk
günaydın kızlarrrr
redhotchilipepper var tatlım...inş oda kırmızıları görmeyecekk
günaydın kızlarrrr
tamam tatlım o siboti işte. başkada yok galibaaa. en erken biziz şimdi
günaydın canım. ne var ne yok
günaydın canım hoşgeldin inşallah görmezssin o melun rengigüzel haberler ver inşallah bize
amin canım amin duanızı eksik etmeyin ama belirtiler az görecek gibisin diyorya olmazsa da takmıycam artık kafama zamana bırakcam.....
dualarımız seninle canımbende varım kızlar bugün adet günüm dua edin bende görmeyeyim o kırmızıları
iyilik kuzum ya sıkıntıdayım belim ağrıyor zırt pırt tuvalete gidiyorum valla adet mi olcam enfeksiyon mu bebiş mi öyle kafa karışıklığı içinde gidiyorum sen de kırmızıları görmüşsün sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?