Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde 5 gün öncesinden geldiler anlamadım ne oldu..
2 ay önce doğum kontı. hapını bıraktım...bıraktığım ay 31 günde geldi bu ay 26 günde
caydinede üzüldümm yaaa...ondan ümitliydim benn

yapma yaaa senin erken gelmiş.olsun canım ramazanda herkes bereketli bereketli hamiş kalır inşallah

Gunaydın Kızlar Sanırım Kısa bi açıklama yapmam gerekiyor. Üyelik iptali konusunda yanlış anlaşılma olmuş üyeliğimi ben iptal ettirmiştim. Kazen den gelen bir mail üzerine açıklama yapıyorum Üyelik iptali KK dan olmadı benim Ricam üzerine oldu Sanırım yanlış cümle kullanmışım Kazen mailine cvp vermeye çalıştım ama olmadı sana dönüş yapılmıyor. Varmı öle tek taraflı konuşmak üzüldüm ard niyetli değilim yanlış cümle kullanmışım sadece kusura bakma .... Tekrar sölüyorum üyelik iptali benim tercihimdi ... Daha sonrasında beebgimle ilgili haberleri alabilmek içn yeni bir hesap aldım amacım sohbette takılmak değil..

Teşekkürler

Saygılarımla....

yapma yaaa senin erken gelmiş.olsun canım ramazanda herkes bereketli bereketli hamiş kalır inşallah

evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee

evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee

canım bizde caydinle karar aldık belirti falan aramıycaz test falan yapmıycaz. gün tutmıycaz. gelen gelir kapımız açık her zaman. öbür türlü kendikendimize belirti oluşturuyoruz valla

offf caydin, bucshy, 38S in cezaları ne zaman bitcek yaaa...zaten bugün duygusalımm herşey ağlayasımm var..onlarda yokkk

canım bizde caydinle karar aldık belirti falan aramıycaz test falan yapmıycaz. gün tutmıycaz. gelen gelir kapımız açık her zaman. öbür türlü kendikendimize belirti oluşturuyoruz valla

ben sana demiştim ama bende hiç belirti yok..birde hastalandım üzerine diye...hiç belirti yoktu ama üzüldümmm be yaa..inş sen görme o kırmızılarııı

kuzum geçmiş ola..olsun sağlık olsun hayırlısı olsun en güzeli olsun ramazan ayının yüzü suyu hürmetine birlikte hamilelik müjdesiveririz önümüzdeki ay topikçe inşallahhh amin.
bozma sakın moralini kuzucum rabbimizin bi bildiğivar elbet
gelsin kızlar gelsin kızlar ((((((((((((((((

tamam tatlım o siboti işte. başkada yok galibaaa. en erken biziz şimdi

günaydın canım. ne var ne yok

iyilik kuzum ya sıkıntıdayım belim ağrıyor zırt pırt tuvalete gidiyorum valla adet mi olcam enfeksiyon mu bebiş mi öyle kafa karışıklığı içinde gidiyorum sen de kırmızıları görmüşsün sanırım

günaydın canım hoşgeldin inşallah görmezssin o melun rengi güzel haberler ver inşallah bize

amin canım amin duanızı eksik etmeyin ama belirtiler az görecek gibisin diyor ya olmazsa da takmıycam artık kafama zamana bırakcam.....

amin canım amin duanızı eksik etmeyin ama belirtiler az görecek gibisin diyor ya olmazsa da takmıycam artık kafama zamana bırakcam.....

dualarımız seninle tatlım.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:)hayırlısı olsunda bu ay öteki ay farketmez

bende varım kızlar bugün adet günüm dua edin bende görmeyeyim o kırmızıları
dualarımız seninle canım

yok tatlım ben görmedim daha 6 gün var. mümkünse gelmesin 9 ay yaaa lütfeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…