• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde 5 gün öncesinden geldiler anlamadım ne oldu..
2 ay önce doğum kontı. hapını bıraktım...bıraktığım ay 31 günde geldi bu ay 26 günde :47::47:
caydinede üzüldümm yaaa...ondan ümitliydim benn :14::14:

yapma yaaa senin erken gelmiş.olsun canım ramazanda herkes bereketli bereketli hamiş kalır inşallah :34::34:

Gunaydın Kızlar Sanırım Kısa bi açıklama yapmam gerekiyor. Üyelik iptali konusunda yanlış anlaşılma olmuş üyeliğimi ben iptal ettirmiştim. Kazen den gelen bir mail üzerine açıklama yapıyorum Üyelik iptali KK dan olmadı benim Ricam üzerine oldu Sanırım yanlış cümle kullanmışım Kazen mailine cvp vermeye çalıştım ama olmadı sana dönüş yapılmıyor. Varmı öle tek taraflı konuşmak üzüldüm ard niyetli değilim yanlış cümle kullanmışım sadece kusura bakma .... Tekrar sölüyorum üyelik iptali benim tercihimdi ... Daha sonrasında beebgimle ilgili haberleri alabilmek içn yeni bir hesap aldım amacım sohbette takılmak değil..

Teşekkürler

Saygılarımla....

yapma yaaa senin erken gelmiş.olsun canım ramazanda herkes bereketli bereketli hamiş kalır inşallah :34::34:

evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee:5::5:

evet tatlım yaa erken penaltı yedimmmm...ama sabah resmen kaynar sular döküldü üzerimeeee:5::5:

canım bizde caydinle karar aldık belirti falan aramıycaz test falan yapmıycaz. gün tutmıycaz. gelen gelir kapımız açık her zaman. öbür türlü kendikendimize belirti oluşturuyoruz valla :53::53:

offf caydin, bucshy, 38S in cezaları ne zaman bitcek yaaa...zaten bugün duygusalımm herşey ağlayasımm var..onlarda yokkk :14::14:

canım bizde caydinle karar aldık belirti falan aramıycaz test falan yapmıycaz. gün tutmıycaz. gelen gelir kapımız açık her zaman. öbür türlü kendikendimize belirti oluşturuyoruz valla :53::53:

ben sana demiştim ama bende hiç belirti yok..birde hastalandım üzerine diye...hiç belirti yoktu ama üzüldümmm be yaa..inş sen görme o kırmızılarııı :47::47:

kuzum geçmiş ola..olsun sağlık olsun hayırlısı olsun en güzeli olsun ramazan ayının yüzü suyu hürmetine birlikte hamilelik müjdesiveririz önümüzdeki ay topikçe inşallahhh amin.
bozma sakın moralini kuzucum rabbimizin bi bildiğivar elbet;)
gelsin kızlar gelsin kızlar :(((((((((((((((((

tamam tatlım o siboti işte. başkada yok galibaaa. en erken biziz şimdi :52::52:

günaydın canım. ne var ne yok :34:

iyilik kuzum ya sıkıntıdayım belim ağrıyor zırt pırt tuvalete gidiyorum valla adet mi olcam enfeksiyon mu bebiş mi öyle kafa karışıklığı içinde gidiyorum sen de kırmızıları görmüşsün sanırım:(

günaydın canım hoşgeldin inşallah görmezssin o melun rengi;) güzel haberler ver inşallah bize:D

amin canım amin duanızı eksik etmeyin ama belirtiler az görecek gibisin diyor :47: ya olmazsa da takmıycam artık kafama zamana bırakcam.....

amin canım amin duanızı eksik etmeyin ama belirtiler az görecek gibisin diyor :47: ya olmazsa da takmıycam artık kafama zamana bırakcam.....

dualarımız seninle tatlım.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:)hayırlısı olsunda bu ay öteki ay farketmez;)

bende varım kızlar bugün adet günüm dua edin bende görmeyeyim o kırmızıları :(
dualarımız seninle canım
iyilik kuzum ya sıkıntıdayım belim ağrıyor zırt pırt tuvalete gidiyorum valla adet mi olcam enfeksiyon mu bebiş mi öyle kafa karışıklığı içinde gidiyorum sen de kırmızıları görmüşsün sanırım:(

yok tatlım ben görmedim daha 6 gün var. mümkünse gelmesin 9 ay yaaa lütfeeeeeeeeen :16::16::16:

Back
X