Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar

Son düzenleme:
şimdi bişey var mı

tatlım bazen bildiğin kan,, bazen pembemsi.. bazen de kahverengi oluyomuş,,

Şu anda yok şekerim..işte sabah pedime azıcık gelmişti öle duruyor..yarım saat önce baktım en son yoktu..:44:

tamam şekerimm sen bizim adımıza ümitlen bizde senin adınaaaa

15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar

tmm yavaşlıyorummm bende..yemeğe çıkyorummm...

eneeee herkes yemeğe gittiii ya.. :44:

ben geldimm kızlarr...hala tık yok benim kırmızılardannn:44::44: annemle konuştum anne böle böle sabah geldi tık yok dedim..annemde sende ve ortanca kardeşinde benimde 2 gün sabahları gelmişti birer damlar sonra kesimişti doktore gittim hamileymişim dedi..yarında bekle gelmezse görün orada doktore dedi...annem iyice kuşkulandırdı benii:44::44:

eee olur mu olur... hadi bakalım,inşallah...

kızlar 15 safya daha anca dolar 4 e kadar kızlara tam 2000, verelimm hoşgeldinnizz diyelimmm :119::119::119::118::118::118:

bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorry nerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore

pufpuffcuğum ben Gaziantep'teyim 29 yaşındayım çalışıyorum..evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyordum Mayıs'ın başında bıraktım..
yani bu 2. denemem olacak sen de anlat neredesin neler yapıyorsun?

bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorry nerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore

ben konyadayım şekerim 25 yaşındayım..26 ıma gircem 24 gün sonraa
evlendiğimden beri bende doğum kont hapı kullanıyordum..2 aydır deniyorum...bugün golü yedimm
peki sen?

kayseri.22 yaş. aöf maliye
ya sen

memnun oldum o zaman bikez daha ben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim öyle işte...

bankada çalıştığını okumamıştım şekerim...çok başvurdumda almadılar beni gıcıklarrr

bende staj yapmıştım bankada biliyorum yani o ortamı

bankada çalıştığını okumamıştım şekerim...çok başvurdumda almadılar beni gıcıklarrr

çokta özenilecek bi tarafı yok bence fırsatı buldum,aldım evlilik tazminatımı hooppp ayrıldım

bende staj yapmıştım bankada biliyorum yani o ortamı

ekibin ve müdürün iyiyse,anlaşıyosan sorun olmuyo hatta zevkli bi hale bile geliyor..işte ilk 4 sene böyleydi çok mutluydum ama son 1 sene de herşey değişti.. bende tam zamanında ayrıldım,denk geldi de.. iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…