kızlar sayfa 2000 oluyo diye çıldırıyo bu aradaaaa buyrun cenaze namazınaaa
sayfa 2000 olsa nolcak ki? aranızda bi anlaşmamıydı bu
şimdi bişey var mı
tatlım bazen bildiğin kan,, bazen pembemsi.. bazen de kahverengi oluyomuş,,
pembe oluyomuşş..ayy siz ümitlenmeyin ben ikinizin yerine ümitlenirim sizde benim yerime ümitleniverin..kimse hayal kırıklığına uğramamış olur
ben de iyiyim batımı bekliyorum 1 haftadan az bi süre kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorum
haftasonu sağ kasığım hafif hafif battı şimdi o da yok sanırım bu ay olmadı
15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar
15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar[/QUOT
hello nasılsın ?
ben geldimm kızlarr...hala tık yok benim kırmızılardannn:44::44: annemle konuştum anne böle böle sabah geldi tık yok dedim..annemde sende ve ortanca kardeşinde benimde 2 gün sabahları gelmişti birer damlar sonra kesimişti doktore gittim hamileymişim dedi..yarında bekle gelmezse görün orada doktore dedi...annem iyice kuşkulandırdı benii:44::44:
bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorrynerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore
bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorrynerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore
pufpuffcuğum ben Gaziantep'teyim 29 yaşındayım çalışıyorum..evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyordum Mayıs'ın başında bıraktım..
yani bu 2. denemem olacaksen de anlat neredesin neler yapıyorsun?
memnun oldum o zaman bikez dahaben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim öyle işte...
memnun oldum o zaman bikez dahaben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim öyle işte...
bankada çalıştığını okumamıştım şekerim...çok başvurdumda almadılar beni gıcıklarrr
bende staj yapmıştım bankada biliyorum yani o ortamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?