Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hey kızlaar buschy ağlıyor bensiz 2000 e girceksiniz diyor az idareli olup fazla alıntı yapmıcakmışız

ısırırım olmayan yanaklarını

sen ısır ben bi koşu kasaba gidip et alacağım yanaklarıma
kafam karıştı şimdi benim ya iki sebeptende olabilir ama hangisi
slm kızlar nasılsınız?

slm canım iyi sayılırım ya sen

bucshy caydin caysun ağlayacaklar nerdeyse 1000 göremedik 2000 i de göremeyecez diye 4te cezaları bitiyo az yawaş yazın sayfaları boşa harcamayalım emi gelince keserler hepimizi valla onlarada hoşgeldin hediyesi olur

iyilik sağlık bat bekliyoz sen nasınsın bebiş nasıll

inş gelmez o bat:) bende napim canım yarın doktora gitcem işte keseye bakcak doktor inş sıkıntısız atlatırız yarını. bebiş iidir heralde de rahat vermiyor midem acayip bulanıyor yaa bişey yiyemez oldum mutfağa girince direk öğürtü geliyor koşa koşa çıkıyorum

hey kızlaar buschy ağlıyor bensiz 2000 e girceksiniz diyor az idareli olup fazla alıntı yapmıcakmışız

buschyimmm artık gel bitanem ya bak 2000 olunca senin ismini ben yazacağım merak etme sende 2222 ye yazarsın

kanın az mı geldi böyle direk bisürü kan mı geldi???
yerleşme kanaması da bebişin yerleşmesi işteee bazı hamişlerde olurmuş..

canım adet kanaması gibi miydi ve çook mu oldu kanaman??

ikimizede aynı cvp vericemmmm kızlar pembemsiydi ama sulu bir kandı..böle katı değildi...:44::44:

ümitlenmek istemiyorum şekerim bende..hayırlısı olsun ama sanırı doğum kont hapı sonrası olan birşey diye düşündüm ben...

bilmiyorum ki ondan olabilir belki de sende de yerleşme mi oldu ayy hadi inşallaaaahhh

ayy isyan duydun mu baaaaaaak
gördümm ama ümitlenmicemm yaa kankaaa...

sen ısır ben bi koşu kasaba gidip et alacağım yanaklarıma

kafam karıştı şimdi benim ya iki sebeptende olabilir ama hangisi

slm canım iyi sayılırım ya sen

bende bilmiyom canım. yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiomki pembe mi yoksa bildiğin kanmı :26::26:

bucshy caydin caysun ağlayacaklar nerdeyse 1000 göremedik 2000 i de göremeyecez diye 4te cezaları bitiyo az yawaş yazın sayfaları boşa harcamayalım emi gelince keserler hepimizi valla onlarada hoşgeldin hediyesi olur

cezalı olan diğer 3'lü yani? heheheh

bende bilmiyom canım. yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiomki pembe mi yoksa bildiğin kanmı :26::26:

yerleşme kanaması tam kırmızı olmuyo diye biliyorum ben...

inş o yerleşme belirtisidir şekerimmm yaaaa

vay kerata. hemen hissettirdi kendini deseneee.
bi iki aya geçiyomş galiba mide bulantısı canım. az sabret. bebişin senle ya ona bak ne güzel

ikimizede aynı cvp vericemmmm kızlar pembemsiydi ama sulu bir kandı..böle katı değildi...:44::44:

:
şimdi bişey var mı

tatlım bazen bildiğin kan,, bazen pembemsi.. bazen de kahverengi oluyomuş,,

caydin ve buschy 16 da geliyor caysun yarın 16 da geliyor ben daha yazmıyım mecbur kalmadıkça yoksa bu kız kesecek beni zati öğle tatiline çıkıyorum görüşürüz kızlaarr

pembe oluyomuşş..ayy siz ümitlenmeyin ben ikinizin yerine ümitlenirim sizde benim yerime ümitleniverin..kimse hayal kırıklığına uğramamış olur

selam canım iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım

valla mide bulantıları dışında iyiyim.yarın doktora gitcem işte.sen nasılsın
ben de iyiyim batımı bekliyorum 1 haftadan az bi süre kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorum
haftasonu sağ kasığım hafif hafif battı şimdi o da yok sanırım bu ay olmadı

Son düzenleme:
akril.. kanaman koyu renk mi? bende ilk gebelikte yaşamıştım koyu şekilde baya bi koyu oluyor yani.onun sebebide içerde kanayıp daha sonra dışarı çıktığı için yani beklemiş kan olduğu için..hadi bakalım inş hamilesindir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…