- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
aa görmedimmm şekerimmm...hem rapor yazıom hem burayo takip etmeye çalışıyorum atlayabiliyorum o yüzdennntam gaz çalışmalara devammm
adetime daha 5 gün vardı şekerim...erken penaltı oldu benimkii:44::44:
alla alla anlamadım bende...:44::44:
evet gerçekten öyle buradaki herkes gerçekten bu kadar bağlı birbirine..
bende okudum ara kanamalar olurmuş...ama yerleşme kanaması ne oluyorki anlamadımm:44::44::44:
nasıl yani bir umut var derken...kız kan geldi ne umudu
bende okudum ara kanamalar olurmuş...ama yerleşme kanaması ne oluyorki anlamadımm:44::44::44:
nasıl yani bir umut var derken...kız kan geldi ne umudu
sonradan gelenlerde girebiliyor mu kiiiiii:26:
hıı hıııı2 defa maalesef.. sağol canım,teşekkürler..
tabiki de tatlım bizim kapımız herkeslere açık
tatlım bizde sonradan gelen önceden gelen diye bişey yok herkese açık bu tavrımız..
gruplaşma yok yani
kızlar yaa sabah azıcık bir kan geldi saat 7 buçukta bir daha gelen giden yok...doğum kont hapı sonrası böle oluomu yaa anlayamadım ben birşeyyy :44::44::44:
yerim kız ben seni
inşallah tatlım seninki de gelmez de ramazana hamiş hamiş girerizne güzel olur yaaa
aminnnnn canım inşallah hep beraber
ben de öyle yapayım o zaman kendi hakkını aramak yerine ispiyoncu olmak yarıyormuş bunu da öğrenmiş olduk
ama bu olay daha çok bağladı daha çok kenetlendirdi birbirimize..bundan sonra herşey daha güzel olacak..
ceza almayıp bizleri sabırla bekleyen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim..
biz orada tek tek ceza yerken umrunda olmayıpta normal sohbete devam eden bazı arkadaşlarla da muhabbetimi gözden geçireceğim..
ama geriye kalanları çooookk seviyorum iyi ki varsınız bebeklerim benimmmmmmmm
heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:kızz senin batın 9uydu yerleşme kanaması olmasın oooo:26::26::26::26:
ama aynı zamanda bana doktor hapı ilk bıraktığında ara kanamalar olur sakın korkma demişti..
bak bakalım gün içinde devam edecek mi??
9una kadar gelmezse hala bir umut var demektir
o zaman geldim gittiiiiiii
tekrar hoş geldin o zaman:))o zaman geldim gittiiiiiii
bak yaaaaaaaaaaaa
sen zaten artık bizimlesin kuzummm kocamaaaannn bi aileyiz iyi niyetli kimseyi geri çevirmez hemen alıveririz içimize tek bi grubuz tek bi topiğiz hepimiz
vay sen hoşgeldiiiinnn
bu arada dün yazamadım sadece okuyabiliyordum çok geçmiş olsun canım 2 kez düşük yapmışsın..
Allah 3.sünü sana bağışlar inşallah seni de tatlı bir anne yapar
slm kızlar nasılsınız?
bizde seni seviyoooozzz
heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:
canım biraz daha bekle devamı gelmezse eğer yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım çünkü aynısını biliyorum bir iki damla kanama oldu arkası gelmedi kahverengiye dönüp sonra kesildi genede ümitlenme ama olabilir yani hamile olabilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?