Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hım hap kullanmadım daha önce bilemicem ara ara kanama yaparmı ,belki öyle bir şeyde olabilir

bende okudum ara kanamalar olurmuş...ama yerleşme kanaması ne oluyorki anlamadımm:44::44::44:
nasıl yani bir umut var derken...kız kan geldi ne umudu

canım adet kanaması gibi miydi ve çook mu oldu kanaman??

kızlar yaa sabah azıcık bir kan geldi saat 7 buçukta bir daha gelen giden yok...doğum kont hapı sonrası böle oluomu yaa anlayamadım ben birşeyyy :44::44::44:

canım biraz daha bekle devamı gelmezse eğer yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım çünkü aynısını biliyorum bir iki damla kanama oldu arkası gelmedi kahverengiye dönüp sonra kesildi genede ümitlenme ama olabilir yani hamile olabilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah

bizde seni seviyoooozzz

heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:

sen zaten artık bizimlesin kuzummm kocamaaaannn bi aileyiz iyi niyetli kimseyi geri çevirmez hemen alıveririz içimize tek bi grubuz tek bi topiğiz hepimiz

çok tatlısınızzzz yaaa

vay sen hoşgeldiiiinnn

bu arada dün yazamadım sadece okuyabiliyordum çok geçmiş olsun canım 2 kez düşük yapmışsın..
Allah 3.sünü sana bağışlar inşallah seni de tatlı bir anne yapar

amin cnm inş bidaha yaşatmaz Allah.. zor bi süreç zor dönem oluyo tabi..

bilmiyorum ki ondan olabilir belki de sende de yerleşme mi oldu ayy hadi inşallaaaahhh

ayy isyan duydun mu baaaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…