• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy eskiden bi yandan topiği takip edip bi yandan da kahvaltımı yapabilirdim.şimdi bu mümkün değil...ne size yetişebiliyorum ne yemeğe...ben önce kahvaltımı yapiim ondan sonra yakalarım sizi malum bebişi beslemek lazım hazır fazladan büyümüşken kaçırmayalım tempoyu :32:

Afiyet olsun şekerimmm yarasınnn :16::16:

canım çok şekersin benim kapı açık şimdi koridordan geçenler diyordur bu kız yalnız çalışmaktan kafayı yedi diye

kapat kapını kapat kimseler görmesin:6::6::6:
ben ilk sekmeyi google yapıyorum 2. sekmeyi bu sayfayı yapıyorum ama "birlikte hamilelik bekleyelim mi" yazısını saklayamıyorum maalesef:17::17::17::17:

kapat kapını kapat kimseler görmesin:6::6::6:
ben ilk sekmeyi google yapıyorum 2. sekmeyi bu sayfayı yapıyorum ama "birlikte hamilelik bekleyelim mi" yazısını saklayamıyorum maalesef:17::17::17::17:

evet onu saklamada bende zorluk çekiyorum birşey sormak için geliyorlar aşağıda birlikte hamilelik yazısı kalıyo görüyolar mı bilmem :26::26::26:

Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)

Eki Görüntüle 740221

ay çok tatlıymış güle güle giysin bebişimiz hastanelerden çıkarken kıyafeti de hazırmıymış onun:16::16::16:

ahahaha :1::1::1::1::1::1: valla benim dr cok sinirli bi adam. ama kalbi cok temizdir. calışırken böyle bsey yaptğımı görse wurur benı valla :1::52:
hahahahahahaaa aynı bennnn :9::9::9::9::9::9: altta açık duruyo devamlı geldiği zaman kapatıyorum görmesin diye ft da önümde :9::9::9:
ay çok komiğiz ya öldüm gülmekten:52::52::52:

ayy eskiden bi yandan topiği takip edip bi yandan da kahvaltımı yapabilirdim.şimdi bu mümkün değil...ne size yetişebiliyorum ne yemeğe...ben önce kahvaltımı yapiim ondan sonra yakalarım sizi malum bebişi beslemek lazım hazır fazladan büyümüşken kaçırmayalım tempoyu :32:
afiyet olsun tatlım bol bol ye bebişini bol bol besle:56::56::56::56:

Kızlar akşam misafirim geldi bana ev hediyesi yerine bebek için hastane çıkışı almışlar bebeğimin ilk kıyafeti sizlerle paylaşmak istedim çok hoşuma gitti bakın :)

Eki Görüntüle 740221
oyyyşşşş çok güzelll bayıldım yaaa güle güle giysin kuzucum :16::16::16::16:

Canım geçmiş olsun fazla yorma kendini dikkat et...

benimde karnım ağrıyo yaa dün akşam alışverişe gittik zor zar yürüdüm nasıl bir ağrı :14::14:

niye ağrıyoki karnın acabaaaa :26::26: bebekmi yerleşiyo yoksaaaa:52::52::52::52::52::52:

kızlar yaa ben su dalgası yaptırmıştım sacıma pazartesi günü sizce bişey olmuşmudur doktor olmaz dedi boyama ama dedi ama bu da kimyasal sonuçta offf çok suçlu hissediyorum kendimi yaa bazı sitelerde sakıncalı değildir diyor bazıları sakıncalı diyor :5::5:

çok sağolun kızlaar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :)))

buschy ciğim sen bide çoraplarını gör hele minicik :D böyle bir ayak olabilir mi dersin vallaa :9:

canım duymuş muydun bebek doğduğunda topuğunun izi annesinin parmak izinin aynısı olurmuş....eşi benzeri olmayan parmak izimiz bebeğimizin topuğunda olurmuş...tabi büyüdükçe kayboluyo ama ne kadar güzel bi bağ demi....ayrıca, o çorapları da yirim o çoraplara girecek ayakları da yirim!!!!:52::52::52::52::52:

aman napim iş yerinde herkes erkek herkeste bebek planladığımı anlamıştır heralde:9::9::9::9:

biligisayar saklamak kolay oluyor asıl sorun mide bulantısı arada bi odama oturmaya geliyorlar bende ki öğürmelerin haddi hesabı yok geçen gün öğrendiğimde çikolata dağıttım müdürün odası çok kalabalıktı ben girmedim müdür demiş ki kimin oğlu olacaksa hayırlı olsun demiş tabiiii ben şoklardayımmm bid eoğlu demiş flaş flaş flaş

kızlar yaa ben su dalgası yaptırmıştım sacıma pazartesi günü sizce bişey olmuşmudur doktor olmaz dedi boyama ama dedi ama bu da kimyasal sonuçta offf çok suçlu hissediyorum kendimi yaa bazı sitelerde sakıncalı değildir diyor bazıları sakıncalı diyor :5::5:

su dalgasını bilmiyorum ama benim bir arkadaşımın doktoru boyadan birşey olmaz demişti..kızın da saçı sarı valla benim bile dip boyam daha çok olurdu ondan..hamişlik boyunca boyattı şimdide bebişi oldu hiçbirşey yok..ama sonradan birşey olur mu bilmiyorum:44::44::44:

Back
X