• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım amin inşallah. ay ben bu akşam bir haftalık yazışmaları nasıl okuyacam bilmiyorum ama mrk içerisindeyim :))
görüşürüz cnm kendine iyi bak.

adetime 4 gün var. kasıklarımda batmalar var özellikle solda aşırı yemek yiyorum. dün akşam midem o kadar bulandı ki bir anda lavabya zor yetiştim. bacaklrım dün gece acayip ağrıdı. bir an ateş basıyor bir anda üşüyorum garip bir haldeyim şuan. dayanamadım erken olmasına rağmen test yaptım ilk 1 dakikada çıkmayınca üzüldüm çöpe attım. normalde o testten daha önce 7 8 defa yapmıştım sonradan baktığımda hep tek çizgi oluyordu. ama aradan yarım saat falan geçtikten sonra tekrar baktım silik çizgi vardı. o çizgi ne zaman oluştu bilmyorum ama aynı testte daha önce hiç oluşmamıştı? ne diyorsunuz ihitimal var mı?

herkese merhaba;
nasılsınız arkadaşlar.1 haftadır yoktum. tatile gittik geldik. Ama hep tatilin bitmesini bekledim ilk defa. bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) çok şükür Allahıma haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kalp atışını duyarsak rahatlıcam.
siz napıosunuz görüşmeyeli değişiklik yeni hamişler var mı ?

canım bugün hep aklımdna geçtin acaba ne zaman dönecek tatilden dedim hoşgeldin:16: çok sevindim canım senin adın hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın .

adetime 4 gün var. kasıklarımda batmalar var özellikle solda aşırı yemek yiyorum. dün akşam midem o kadar bulandı ki bir anda lavabya zor yetiştim. bacaklrım dün gece acayip ağrıdı. bir an ateş basıyor bir anda üşüyorum garip bir haldeyim şuan. dayanamadım erken olmasına rağmen test yaptım ilk 1 dakikada çıkmayınca üzüldüm çöpe attım. normalde o testten daha önce 7 8 defa yapmıştım sonradan baktığımda hep tek çizgi oluyordu. ama aradan yarım saat falan geçtikten sonra tekrar baktım silik çizgi vardı. o çizgi ne zaman oluştu bilmyorum ama aynı testte daha önce hiç oluşmamıştı? ne diyorsunuz ihitimal var mı?

canım 5 dakikadan sonraki sonuç doğru değil deniyor testlerin üzerinde ama sen 1 dakika sonra atmışsın istersen yarın sabah ilk idrarınla bir test daha yap ama üzerinde kaç dakika yazılı ise o kadar bekle olur mu adetin gecikmesini bekleyemezsin diye bunu önerdim inşallah hamilesindir canım haber verirsin :34:

canım inşallah hamilesindir testi tekrarla bence belirtilerde var çok güzel kendine çok dikkat et yorma sakın kendini :20:

canım benim çok sağol. benimde aklım hep buradaydı. İlk defa bir tatilin çabuk bitmesini istedim. :)

Son düzenleme:
kızlar bugün kan testi yaptırdım 38.6 çıktı test sonucuna göre 0-1 hafta yazıyor evde yaptığımda da çıkmıştı 1 hatfalık olarak çıkması garip geldi bana :(

canım ben o değerlerden hiç anlamıyorum o yüzden bişey diyemicem ama 1haftalık olsa evde yaptığımız testlerde çıkmaz sanki :44:
günün geçmiş miydi?
benimde kasıklarım çok batmaya başladı kaç gündür vardı hafif hafif üşüttüm heralde diyodum azönce çok üşüdüm üstüme polar alıp örtündüm öyle uyumuşum uyandığımda kasıklarım hala çok batıyodu hayırdır inşallah bu havada üşümekte bi garip :44:

canım ben o değerlerden hiç anlamıyorum o yüzden bişey diyemicem ama 1haftalık olsa evde yaptığımız testlerde çıkmaz sanki :44:
günün geçmiş miydi?
benimde kasıklarım çok batmaya başladı kaç gündür vardı hafif hafif üşüttüm heralde diyodum azönce çok üşüdüm üstüme polar alıp örtündüm öyle uyumuşum uyandığımda kasıklarım hala çok batıyodu hayırdır inşallah bu havada üşümekte bi garip :44:

benim bildiğim de evde çıkmaz iki kez yaptım ikisinde de çıktı normalde 14 haziranda olmam gerekiyordu 1 haftalık yazması garip geldi bana da internetten baktığımda da 3 haftalık yazıyordu kafam karıştı ya :(

benim bildiğim de evde çıkmaz iki kez yaptım ikisinde de çıktı normalde 14 haziranda olmam gerekiyordu 1 haftalık yazması garip geldi bana da internetten baktığımda da 3 haftalık yazıyordu kafam karıştı ya :(

internetteki daha mantıklı canım belki kağıda yanlış yazılmıştır

zaten adet gününü 1hafta geçmiş adet gününde hamile kalcak değilsin ya
bi yanlışlık vardır canım kafanı takma bence moralini bozma:34:

haklısın ama canım kim olsa öyle bir durumda telaş yapar:34:
ne güzel tatlı bi heyecan vardır sizde şimdi:16:
Allah sağlıkla doğduğu günleri de göstersin inşallah:emir_bebek:

amin inş ya ailelere söylemedik daha ne kadar dayanırız bilmiyorum :) Allahım hayırlısıyla herkese nasip eder inş

ben yine de en azından pazartesiye kadar sabredeym de öyle yapayım diyorum inşallah doğrudur ya çok istiyorum

canım internette ve burdaki gebelik testinde son adetinin ilk günü gebeliğin ilk günü kabul edilir..o yüzde 3-4 hafta diye geçiyordur senin gebeliğin...ama tabii ki adetin ilk günü tutmayacaktır..bebiş tutalı yani yumurta dölleneli 1 hafta olabilir...benimki de öyleydi internette ve gebelik takviminde 4 hafta bitmiş görünüyodu ama doktor bir hafta olmuş tutalı dedi yani mantıklı aslında

bu gece benle 3leyecek biri var mı ???sabahlayacak demiyorum bak sabaha kadar duramam en fazla 2.30-3.00

canım internette ve burdaki gebelik testinde son adetinin ilk günü gebeliğin ilk günü kabul edilir..o yüzde 3-4 hafta diye geçiyordur senin gebeliğin...ama tabii ki adetin ilk günü tutmayacaktır..bebiş tutalı yani yumurta dölleneli 1 hafta olabilir...benimki de öyleydi internette ve gebelik takviminde 4 hafta bitmiş görünüyodu ama doktor bir hafta olmuş tutalı dedi yani mantıklı aslında

peki sen kan testi yaptırdığında hcg kaç çıkmıştı eşim bir hafta bekleyelim doktora gitmek için diyor sanırım bekleyeceğim biraz...

peki sen kan testi yaptırdığında hcg kaç çıkmıştı eşim bir hafta bekleyelim doktora gitmek için diyor sanırım bekleyeceğim biraz...

canım o değerin kaç olduğu önemli değil artan ve 7nin üzerinde olması yeterli...çünkü aynı anda oluşmuş gebeliklerde bile arada 300değeri bile aşabilecek farklar olabiliyo...benim adetimden bir gün önce verdiğim kanda 313.6 çıktı...bir hafta sonrası yani adet gecikmemden bir hafta sonra 6336 çıktı...görümcem adet gecikmesinden bi hafta 10 sonrasında 35000 görmüş...önemli olan az yada çok olması değil.o hormonal tepkinin değeri

Back
X