- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ikimizde atlıyoz hemen caydin
bat ne zaman yaş kaç kaçıncı deneme belirti varmı .....![]()
Sorrrrmmmaaaa

sağol canım allah kabul etsin..
bu arada hoş geldin tanışamadık seninle![]()
Bak tecrubeli insanın hali başka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizde atlıyoz hemen caydin
bat ne zaman yaş kaç kaçıncı deneme belirti varmı .....![]()
sağol canım allah kabul etsin..
bu arada hoş geldin tanışamadık seninle![]()
Sorrrrmmmaaaameraklı melahatlar
Bak tecrubeli insanın hali başka![]()
yaaaa ne de olsa topik kurucusuuu
![]()
Sorrrrmmmaaaameraklı melahatlar
Bak tecrubeli insanın hali başka![]()
meraaaa inşallahhh ikimizde hamişiz dir de beraber büyütürüz bebişlerimizi![]()
inşallah hamilesindir.... idrar testi yapsana canım belkim çıkar :26::26::26:
aallaaa allaaaa akıntı gelmesi değişik belki tutmuştur onun akıntısıdırbel ve kasık ağrısı geçen hafta bende de vardı oturamıyordum hatta ama ovü testim silikleşmişti.... Bilmiyorum bu testlerde psikolojimi bozdu vallaaa
![]()
ahhh inşallah bebeğimm yhaaaa...![]()
canım bgn yaptım idrar testi negatif çıktı:26:
canım bgn yaptım idrar testi negatif çıktı:26:
estağfurullah şekerlerim
Simdi yas 24 deneme 3 bat ne demek bilmiyorum ama bidahaki regl tarihimse 11i bu ay 13unde
2 gun oldum ama normalde 10 gun yada 7 gun oluyorum ayrica gozumuzun bebegi hamilelere
hayirli dogum saglikli evlat istedim :))
Testte çıkmadı demekki.... Hamilesin sen öyle geliyo bana![]()
![]()
38s im neden pas vermiyosun küsmüyüz yoksa![]()
evet tatlım biz beraberiz senleiinşşaaalllaahhhhh... akril seninleydik dimi bizde.... siboti nerde bakkiimmmm![]()
Simdi yas 24 deneme 3 bat ne demek bilmiyorum ama bidahaki regl tarihimse 11i bu ay 13unde
2 gun oldum ama normalde 10 gun yada 7 gun oluyorum ayrica gozumuzun bebegi hamilelere
hayirli dogum saglikli evlat istedim :))
mera22 bazen idrarda çıkmıyor hamiş olup olmadığın kac gün geçmişti senin ben unuttum :26: bak benımde gelmedi. kanda da bsey cıkmadı idrarı bilmiorm kanda cıkmayan idrarda da cıkmaz herhaldeee :26::26: ama gebelik hala düşünülebiliyormuş. yani hala gebe olabilirm. sende de öyle bsey olabilir. bence hamişsin canımmmmm![]()
evet tatlım biz beraberiz senle
hmmm şüpheli 2 gün :26::26::26:
normalde o kadar kısa süre regl olmaz. en az 3 gün olmalı.. :26::26:
bende geçen güne kadar hep yaptım 2-3 gündür mü ne yapmıyorum yapasım gelmiyo bi hevesle bakıyorum tek cizgiyi yemişim.. onun için bkaç gün geçsin bakalım. gelir belki gelmez. cumaya kadar yolu varrr.. offff cuma olurmu ki ?? kocama söylesem mi kızlar ne yapsamKaramel sosum sende yapsana test belk onda çıkarBenim gecikse durmadan yaparım ama 2 dir hiç gecikmedi hep gününde geldi
Neyse bu ay gelmeyeceği için yaparım artık
![]()