• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah hamilesindir.... idrar testi yapsana canım belkim çıkar :26::26::26:

aallaaa allaaaa akıntı gelmesi değişik belki tutmuştur onun akıntısıdır :52::52::52::52::52::52: bel ve kasık ağrısı geçen hafta bende de vardı oturamıyordum hatta ama ovü testim silikleşmişti.... Bilmiyorum bu testlerde psikolojimi bozdu vallaaa :47::47::47::47:

canım bgn yaptım idrar testi negatif çıktı:26:

Simdi yas 24 deneme 3 bat ne demek bilmiyorum ama bidahaki regl tarihimse 11i bu ay 13unde
2 gun oldum ama normalde 10 gun yada 7 gun oluyorum ayrica gozumuzun bebegi hamilelere
hayirli dogum saglikli evlat istedim :))

Simdi yas 24 deneme 3 bat ne demek bilmiyorum ama bidahaki regl tarihimse 11i bu ay 13unde
2 gun oldum ama normalde 10 gun yada 7 gun oluyorum ayrica gozumuzun bebegi hamilelere

Evet canım bat regl tarihin... Benimde deneme 3 :12::12::12:

mera22 bazen idrarda çıkmıyor hamiş olup olmadığın kac gün geçmişti senin ben unuttum :26: bak benımde gelmedi. kanda da bsey cıkmadı idrarı bilmiorm kanda cıkmayan idrarda da cıkmaz herhaldeee :26::26: ama gebelik hala düşünülebiliyormuş. yani hala gebe olabilirm. sende de öyle bsey olabilir. bence hamişsin canımmmmm :31::31::16:

iinşşaaalllaahhhhh... akril seninleydik dimi bizde.... siboti nerde bakkiimmmm :16::16::16:
evet tatlım biz beraberiz senle :3::3::3::3:

hmmm şüpheli 2 gün :26::26::26:
normalde o kadar kısa süre regl olmaz. en az 3 gün olmalı.. :26::26:

mera22 bazen idrarda çıkmıyor hamiş olup olmadığın kac gün geçmişti senin ben unuttum :26: bak benımde gelmedi. kanda da bsey cıkmadı idrarı bilmiorm kanda cıkmayan idrarda da cıkmaz herhaldeee :26::26: ama gebelik hala düşünülebiliyormuş. yani hala gebe olabilirm. sende de öyle bsey olabilir. bence hamişsin canımmmmm :31::31::16:

Karamel sosum sende yapsana test belk onda çıkar :16::16: Benim gecikse durmadan yaparım ama 2 dir hiç gecikmedi hep gününde geldi :47::47::47: Neyse bu ay gelmeyeceği için yaparım artık :48:

evet tatlım biz beraberiz senle :3::3::3::3:

hmmm şüpheli 2 gün :26::26::26:
normalde o kadar kısa süre regl olmaz. en az 3 gün olmalı.. :26::26:

benimde adetim 3 gün sürüyor 4. gün lekelenmeler geliyor... doktor 2 gün normal demişti :26::26::26:

Karamel sosum sende yapsana test belk onda çıkar :16::16: Benim gecikse durmadan yaparım ama 2 dir hiç gecikmedi hep gününde geldi :47::47::47: Neyse bu ay gelmeyeceği için yaparım artık :48:
bende geçen güne kadar hep yaptım 2-3 gündür mü ne yapmıyorum yapasım gelmiyo bi hevesle bakıyorum tek cizgiyi yemişim.. onun için bkaç gün geçsin bakalım. gelir belki gelmez. cumaya kadar yolu varrr.. offff cuma olurmu ki ?? kocama söylesem mi kızlar ne yapsam

Back
X