• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bizim evlilik yıldönümüz satım 3temmuzda 16.haziranda yumurtladım çalışmalarımıda yaptım sizce kan testi yaptırsam bu haftasonu çıkarmı ki?

canııımmm evlilik yıldönümüz kutluuu olsunnnn rabbim nice nice sağlıklı huzurlu mutlu bebişli yıllar versin sizeeee:16::16::16: birbirinize hep :69::69: bakınnnn:38::16::16:

ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş :16::16:

bende yaa bende...akrill destek olalım birbirimize bat kardeşimm benimmm :29::29:

:29::29::29::29: olalım kankaaaaa :52::52::52:.senin bugünmü yumuş günün :23::23::23:

bugün bizim evlilik yıldönümüz satım 3temmuzda 16.haziranda yumurtladım çalışmalarımıda yaptım sizce kan testi yaptırsam bu haftasonu çıkarmı ki?

canııımmm hoşgeldinnn :16::16::16::16: Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bol bol bebişlerle uzun ömürler nasip olsun inşallahh... Benimde sayım 2 temmuz çıkacağını pek zannetmiyorum biraz daha bekleyelim bence :16::16::16:

mrb canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..
canım şimdi çook erken ya test için biraz daha beklemelisin

ayy ne güzel olur...bayramın ilk günü eşine sölersin beklersin...her ramazan bayramında aklınıza gelirrrr süper olurrr...ayy hadddii inşşşş :16::16:

bende yaa bende...akrill destek olalım birbirimize bat kardeşimm benimmm :29::29:

tabbbiii yaaaaa :47::47::47::47::47::47::47::113::113::113::113:

canııımmm hoşgeldinnn :16::16::16::16: Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bol bol bebişlerle uzun ömürler nasip olsun inşallahh... Benimde sayım 2 temmuz çıkacağını pek zannetmiyorum biraz daha bekleyelim bence :16::16::16:

teşekkür ederim canım Rabbimizzz tez zamanda isteyen herkese nasip etsinnn bebişşş inşallah bizede edecek.sabırsızlanıyorum ne bileyim döllenmeden 10 gün içinde kanda belli oluyormuş ya o nedenle :)

Evlilik yıldönümüz kutlu olsun. İnşallah yeni yılınız bebişle taçlanır. Daha nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah :)) sen Son adet tarihini bekle canım erken yapıp hayal kırıklığı yaşama :16:

Back
X