ben geldim kızlar ya ben çok istiyorum bir an evvel anne olmayı kendime çok kızıyorum 4 yıl neden erteledim diye ama hayırlısıböyleymiş deyip avutmaya çalışıyorum kendimi bir yandan birden duygularım depreşti yazmak istedimAllahm hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hamiş arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah.
sokakta genç bebekli çiftler çok dikkatimi çekmeye başladı önceden böyle değildim.hamile bayanlar da öyle ayy ne güzel diyorum göbişini seviyorum uzaktan
biliyorum uzun zamandır bekleyen arkadaşalrım da var burda benim 2.denemem ama umarım hiçbirimizi uzun süre aratmaz rabbim ayy çok duygusallaştım ben daha 2.ayda böyle oldum şu an gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı bile![]()
kıyamamm canım benim bende 2 yıl erteledim maddi durumlardan dolayı bir kendimize gelelim demiştik. Ama yaş ilerliyor 33 yaşındayım. sonra durdum dedim napıyosun kızım nereye kadar erteleyeceksin...Rabbim ol dediğinde gelecek senin bebişte hayırlısıyla.. bazen bende senin gibi oluyor sonra hemen gözlerim doluyor. çok iyi anlıyorum seni